Legend of Kay

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te meg rövid tömör, ráadásul értelmetlen kérdéseket teszel fel.
Rövid, tömör válasz. Nekem nincs sok idõm játszani, pedig ez az egyik legjobb az újak közül.

rövid idõ alatt
sok
Mennyi idõ alatt?
Hány pályás?

Ja
Te végignyomtad?

Annyira nem nehéz, rá kell jönni a dolgokra!
Megvan ez is. =re tetszik és ahogy olvasom nem nehéz a játékmenete tehát már csak IDÕ kell hozzá.

Hali!

Nem tudjátok, hogy lesz-e a játéknak folytatása?
UNREG
De ismerjük és szeretjük, csak ez egy olyan játék, amirõl nem igazán lehet mit beszélni. Nincsenek csalafinta trükkök, nehéz történet vagy komoly fejtörõk... általában ez kell, hogy egy játékról sokat beszéljenek.

Na én végigtoltam ezt a kurvajó játékot!
Nagyon bejött nekem! Azon csodálkozom, hogy nem nagyon játszanak vele az emberkék, nem ismerik.
Hmmm.. Jó kis játék ez! Ajánlanám azoknak akik szeretik a kaland és a nem túl komoly játékokat.
Egy gondom van csak, hogy elakadtam. Mikor a mesternél tanulok, akkor van egy olyan rész, hogy ilyen forgó barna levegõben lebegõs izéket kell széttörni a karddal úgy hogy közben át is kellen jutni a túloldalra. 2-ig eljutok de utána leesek. Túl messze van a 3-ik. Nem tudom mit kellene csinálnom, már sokmindent próbáltam, de nem tudok átjutni a szemben lévõ barlangba.
Sephi
Hat na nem vitatkozom. De figyej tuti valamikor a kozeljovoben megjelnik egy riliz hogy Legend Of Kay RETAIL es majd oda beirjak hogy ami most van beta vagy sem...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
De ez állítólag nem béta. Külföldi fórumokban rákérdeztem és szerintük ez totál jó verzió. A console-news-on is jelölnék, hogy béta.

Sephi
Kerem alasan vegyuk peldaul a KOTOR II ami ugye alig jelent meg egy hete de en mar majd ket honapja olvastam rola leirast.

Hogy is van ez? Hat a nagyobb oldalak es ujsagok mar par honappal elobb kapjak meg a BETA avagy meg nem totalisan kesz cuccost (volt ra pelda hogy nem is volt BETA) hogy irjanak rola sok finomat.

Szal vegyel vissza a okoskodasbol mert radejtek egy zongorat jol.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

torrente
Növelik a játék iránti éhséget.

De érdekes most olvasom hogy külföldi újságokba már tesztelték!!!!Hogyis van ez?????
jó jó te mindent jobban tudsz!!!!!!Majd ha ráérek bocsánatot is kérek!!!
Sephi
Draga baratom mar meg ne haragudj de akkora faxszagot mondtal hogy zengul tole a fold.

Azért nem béta mert egy full dvd-re fért rá minden video átvezetó film bennevan és az nfo fájlban sem volt benne hogy béta lenne!!!Egy tuti kurvajó kis game!!
maffia79
Szerintem se béte !! Ez egy full verzios teszt verzió!!!!!!!

Sephi
Akko' miert nem lehet kapni sehol a vilagon ?😄

torrente
Legend of Karaj?

Nemhiszem hogy béta!Sõt tuti hogy nem bétaverzió!!!
Sephi
Ami warez-ban kijott az erosen Beta mivel a jatek meg sehol sem kaphato. Szal majd ha oficiel lesz akkor talan megnezem.

Vard meg a RETAIL-t.

CSáó!!!Mindenkinek ajánlom ezt a játékot nagyon fasza grafikája van telis tele poénnal!!!!Bátran ajánlom!!!!