Átverés?_(VGA)

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabesz amd64
Kivolt már bontva a doboz?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Narancs
A Gigabyte 9600 -as kártyái mind 64 bitesek.
Utána kellett volna nézni a neten, a weblapon rajta van. Én is így tettem, s így kerültem el ezt a trágyát.
Ha a dobozon valóban 128bit szerepel, akkor talán reklamálhatsz, próba-cseresznye. Mindenesetre én azért megpróbálnám, bár nem hallottam még hogy kicserélték volna ezeket a kártáykat, sokan beszopták vele. Annó tele volt a net vele, hogy nem szabad megvenni...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Punker
ha a számlán nincs rajta hogy 64 bit-es kártyát vettél akkor ráb@sztál.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hali sg-népe!

Vettem egy Gigabyte 9600-os 128 Mb-s karit sok hónappal ezelõtt.
Aztán idõvel felkerült a gépemre egy diagnosztikai progi, mely szerint biza' nekem a karim 64 bites.
Mondom magamban: hát nem 128 bitest vettem én anno? Elõkerítem a dobozt és lám, azon az van, hogy 128 bit (nem ez: 128bit/64 bit - azaz nem utalnak arra, hogy ebbe a dobozba ilyen, meg olyan karit is csomagolnának).
Nézem a számlát azon sincs rajta a bit szám, ami ugyebár nem mellékes egy vga-nál.
A dobozon (128bit) van egy bizonyos ragasztott matrica sorszámmal, annak a párja rajta van magán a karin (64 bit). Ez még inkább elgondolkodtatott, hogy vajon akkor most engem átverhettek az üzletben?
Konkrét kérdés: ezt a bizonyos sorszám matricát a dobozra és a kártyára a gyártó avagy a forgalmazó ragasztja fel?

Megjegyzem a dobozt felbontottan vettem át, mivel arra az üzletben feltették a sulinetes matricát. Tehát nem bontatlanul vettem át a cuccot.

Elõre is köszi: b.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

← ElőzőOldal 2 / 2