54
Átverés? vga
-
#14 ha sulinetes kártya volt akkor tök mindegy, mert a legtöbb bolt mint ahogy mi is alvállalkozóként csináljuk a sulinetet, nekünk a nagyker mondja meg mhogy mit és mennyiért adhatunk. -
#13 Nem a bolt volt a hibás, hanem a gyártó.
Nem a szemét boltos tett sima 9600 dobozba SE -t, hanem a Gigabyte.
A bolt max annyiban hibás, hogy nem figyelmeztette a kedves vevőt, hogy szart vesz. -
#12 mert hülye vagy, mi adtunk el MSI 6800-as kártyát sulinetben az pl jó vétel volt a tulajnak. -
#11 Elgé elgondokodtató,hogy mivel próbálkoznak egy ilyen számtech boltban...
Elég sok negatív tapasztalatom van 1-2 boltról.
Pl egyik haveromat alaplappal baszták át, akkor jött rá,hogy szar van a palacsintában, amior hűtőt cserélt a gépben, és megbontotta a házat. -
#10 -
#9 Sulinet?!
HMMM
Életbe vennék ott gépbe való cuccot! -
#8 próbáld meg visszavinni, bár főleg ilyen sulinetes cuccoknál a kicseréltetésük elég gáz. :( -
blackgamer #7 800x600-ban még pár évig nyomhatod vele -
#6 azért volt kibontva, mert rányomtak a karira egy SULINET matricát...nem cserélhették ki, mert a Gigának CSAK 64bites 9600nonpro -ja volt... -
#5 hát akkor azt egész véletlen kicserélték! -
#4 Kivolt már bontva a doboz? -
#3 A Gigabyte 9600 -as kártyái mind 64 bitesek.
Utána kellett volna nézni a neten, a weblapon rajta van. Én is így tettem, s így kerültem el ezt a trágyát.
Ha a dobozon valóban 128bit szerepel, akkor talán reklamálhatsz, próba-cseresznye. Mindenesetre én azért megpróbálnám, bár nem hallottam még hogy kicserélték volna ezeket a kártáykat, sokan beszopták vele. Annó tele volt a net vele, hogy nem szabad megvenni... -
#2 ha a számlán nincs rajta hogy 64 bit-es kártyát vettél akkor ráb@sztál. -
berlin #1 Hali sg-népe!
Vettem egy Gigabyte 9600-os 128 Mb-s karit sok hónappal ezelőtt.
Aztán idővel felkerült a gépemre egy diagnosztikai progi, mely szerint biza' nekem a karim 64 bites.
Mondom magamban: hát nem 128 bitest vettem én anno? Előkerítem a dobozt és lám, azon az van, hogy 128 bit (nem ez: 128bit/64 bit - azaz nem utalnak arra, hogy ebbe a dobozba ilyen, meg olyan karit is csomagolnának).
Nézem a számlát azon sincs rajta a bit szám, ami ugyebár nem mellékes egy vga-nál.
A dobozon (128bit) van egy bizonyos ragasztott matrica sorszámmal, annak a párja rajta van magán a karin (64 bit). Ez még inkább elgondolkodtatott, hogy vajon akkor most engem átverhettek az üzletben?
Konkrét kérdés: ezt a bizonyos sorszám matricát a dobozra és a kártyára a gyártó avagy a forgalmazó ragasztja fel?
Megjegyzem a dobozt felbontottan vettem át, mivel arra az üzletben feltették a sulinetes matricát. Tehát nem bontatlanul vettem át a cuccot.
Előre is köszi: b.