26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• bujty
    Fontos lenne hogy úgy legyen megcsinálva hogy az interneten és rendesen is tudjak játcani!! Ezért kéne a segítség
  • kas123
    megveszed eredetibe vagy megcrackeled 1.3-mas crack-kel
  • bujty
    tudna valaki segíteni ? Feltettem a COD 2 höz az 1.3-as patch-t hogy tudjak az interneten is játszani,de a Singleplayer nem indul.Lehet ennek valamit csinálni?
  • bigapó
    azt hiszem Te ezt keresed. LINK

az igaz, hogy pam mod és beállításai, de mint látod ezek érvényesek a ClanBase alapján játszott meccsekre, szóval ezek a "szabályok":) ha mégsem ez érdekelt, akkor cod4 topikban most nagyobb a forgalom és ott tedd fel a kérdésed, sokan régi cod-osok, tudni fgják a kérdésre a választ:)
  • red bull
    esetleg egy pontosabb linketha kérhetnék mert én a cod.hu-n pl nem találtam.
  • bigapó
    callofduty.hu?
  • red bull
    Valaki esetleg tudna egy olyan oldalt adni ahol levannak irva a CB Szabályok MAGYARUL?
  • TomDantes
    Üdv mindenkinek.
    Most már 5 napja tolom a Co2-t multiban úgyhohy most már nagy arcom van...XD ugyanis már csak 2 percenként lőnek le, 1 helyett

Na de nem ezt akartam mondani. Nem akartok fel jönni a PcGuru által indított szerverre?
    ip:62.112.193.19:28970
    :28971
    Olyan üresen konganak, pedig én ott szeretnék lövöldözni(bénázni)
  • red bull
    A Seismovision nevű programmal beletudsz tekerni a nyilak segítségével.
  • Cat 02 #22738
    Van olyan cucc amivel demo-ba bele lehet tekerni v máshogy nézni ?
  • RAZOR27
    valaki mondjon még zombis ip-ket Pls! tenksz!
  • Rundstedt17
    szép munka köszönjük
  • Dave0092
    uristen
  • Cat 02 #22734
    Áh irónikus művek ftw :D
  • Calogeero
    OMG ez ugye csak vicc..?
  • BIZ0906
    BIZ elég nyílván való a név. Bár azért szürke a szürke mert fehér alapon elég szarúl mutatna, legalább is nálam fehér a szövegbeírós hátér. :)
  • Panzermeyer
    Nem tudom, h készült-e már ilyesmi, de összegyűjtöttem néhány nagyon fontos dolgot kezdő CODosoknak, de haladók is hasznosíthatják őket, hogy a presztizsüket növeljék ezáltal.

HOGYAN LÉGY MENŐ CODOS

Nagyon fontos a játékban a megfelelő névválasztás, ezt mindeki jól tudja. De mielőtt még bármilyen nevet is kitalálnál magadnak, szükségszerű, hogy a neved elejére, vagy végére odabiggyeszd a HUN tagot. Ennek az itthoni szervereken, de a külföldieken is fontos szerepe van. Hazai szerveren azért jó, mert így legalább tudják, hogy elődeidet legalább az Árpád-házig vissza tudod vezetni, és mindenképpen magyarnak tartod magad. Külföldin azért lényeges, mert tudni fogják ki az úr a pályán, bizonyára hallottak már Attiláról, a hunról, így rettegni és tisztelni fognak téged.
    De térjünk vissza a névválasztásra. Mindenképpen valamilyen ismert személy nevét kell, hogy válaszd. Mint például Ryan közlegény, Vaszilij Zájcev, König őrnagy. Eme utolsó kettőnél fontos, hogy fegyver választáskor a rifle típusokat preferáld. Azonban nem mindig szükségszerű kiírni a nevet teljes hosszában, elég, ha csak Ryannek, vagy Vaszilijnek aposztrofálod magad, mindenki tudni fogja kiről is van szó. Tehát a névválasztással is nagy tiszteletet tudsz kivívni magadnak.
    Az esetben, ha lány vagy, igen nagy jelentőséggel bír, hogy a nevedet becézett formában használd, vagyis a végére hozzáilleszd a -ka/-ke kicsinyítő jelzőt. Így mindenki tudni fogja, hogy te tényleg lány vagy, és még aranyos is. Emiatt az ellenfél csapatából kíméletességből kevesebbszer fognak fejbelőni, vagy leütni, inkább humánusságból az aknamező felé fognak hessegetni.
    A nevedet sokféleképpen írhatod, de kötelező, hogy az "i" betű helyett 1-et, vagy ! jelet, az "a" betű helyett @-ot, vagy 4-et, az "e" betű helyett 3-ast, az "o" betű helyett pedig 0-t írj.
    Meghatározó jelentőséggel bírnak még a színek is. Ha a nevedben szerepel a HUN tag, szükségszerű hogy a piros-fehér-zöld színkombinációval írt neveddel kitűnj a szürke átlag játékosok közül. Az igazi lámák a HUN tagot és teljes nevüket is csak fehérrel tudják beírni. Lányok esetében elkerülhetetlen a rózsaszín (gyk. pink) betűválasztás! Így már egészen biztosan nem fognak összetéveszteni egyetlen hímnemű játékossal sem.
    A tisztelet kivívásának elengedhetetlen kelléke a menő be- illetve elköszönések. Mint például: "csá csumi csá!", "csákómákó!!!!!44", "pálinkás jó reggelt". Ha így köszönsz, mindenki tudni fogja, hogy te egy menő srác / lány vagy. A játékosok megpróbálják majd leutánozni a köszönésedet, de természetesen nem fog menni nekik, mert ilyet csak te tudsz, köszönési tudásuk eltörpül a tiéd mellett. Ha nem is tudsz angolul, mindenképpen hitesd el az ellenkezőjét oly módon, hogy a köszönésed végére odailleszted az "all"-t. Így mindenki mérget vesz majd rá, hogy te igenis jól beszélsz külföldiül.
    Ha véletlenül is akad nálad jobb játékos a pályán az ellenfél csapatából, aki téged fejbelőne esetleg többször is, mindenképpen illesd őt a csíter jelzővel, gyakorlottabb külföldiül beszélők a használják inkább a cheatert, ami a szó eredeti formája. Ezáltal másokban is kételyt kelthetsz, hogy az illető nem játszik tisztán. Minél többször mondod valakire, hogy cheater, annál biztosabb, hogy meggyőződ játszópartnereidet is az igazadról.
    Másik szó, amit még nagyon fontos megtanulnod a kemper / camper. Ha kezdő játékos vagy, mindenképpen campelned kell! Mikor valaki lelő téged egy háztetőről, vagy egy kevésbé ismertebb kis zugból, mindképpen kiáltsd rá a kemper / camper jelzőt, hogy elszégyelje magát, és többé ne legyen bátorsága senkit sem lesből lelőni.
    Ha a szerver a játékosokat egy zártabb helyre helyezi el, te mindenképpen védd meg társaidat úgy, hogy az egyetlen kijáratba állsz be, és onnan lövöldözöl a csúnya ellenfelekre. A többiek nagy hálával emlegetik majd a nevedet, és emlékezni fognak rá, hogy te védelmezted őket. Ha valaki más áll be oda helyetted, ne habozz gránátot dobni oda, vagy leütni őt, mert mégis kinek képzeli ő magát.
    A játéknál sokkal fontosabb a chat. Minden gondolatod oszd meg a játékostársakkal, fontos, hogy olvassák az üzeneteidet. Tájékoztasd őket, hogy milye napod volt, hogy a másik játékos milyen béna, vagy mennyire lelőttél valakit az imént. Ha írás közben lelőnének téged, védd meg magad a csíter (cheater) / kemper (camper) bekiáltással, hisz mint tudják, te vagy a legjobb a pályán, nem szükséges megmagyaráznod, de te olyan rendes vagy, hogy mégis megteszed ezt a szívességet, tovább növelve a többiek általi megbecsülésedet.
    Ha a pálya legjobbja véletlenül nem te lennél, és az az illető klánban van, mindenképpen könyörögj neki, hogy vegyenek fel téged is. Ha nem hajlandóak rá, nem kell kétségbe esni, magad is alapíthatsz klánt. Fontos, hogy a klánod nevét minél cifrábban írd be, mint azt fentebb már megtanulhattad. A színek és a betűhelyettesítő írásjelek / számok kombinációjával frappáns klán neveket hozhatsz létre. Egyszemélyes klánod neve is meghatározó jelentőséggel bír. Fontos, hogy információt hordozzon a többiek számára. A klán neve lehet a szülőhelyed, pl. Bivalyfenékpuszta; kedvenc sorozatod, pl. Monk; de teljesen absztrakt irányba is elmehetsz, pl. Büdöszokni. A klánodat minél előbb fel kell töltened potenciális tagokkal! Ha a pálya legjobbja nincs klánban könyörögj neki, hogy lépjen be, de természetesen választhatsz a legrosszabb játékosok közül is, ők alig várják, hogy belépjenek hozzád.

Most, hogy már mindent tudsz, ideje megmutatnod, hogy vérbeli profi vagy. Ne habozz tovább, irány a virtuális hadszíntér!

Eme kis szösszenetet összedobta nektek -= Pi =-, köszönöm a figyelmet.
  • Legend Killer
    loller, mit keresel te itt ilyen korán???? *csodálkozva néz*

anyukámnak is most mondtam - dél előtt fél órával keltem talán :S -, h ő is aludjon picit sokáig, mer könyörgöm, hétvége van... ő is kábé akko kelhetett, mint te.
  • Cicaaa
    hihi ilyenem nekem is voltxD én vagy 10x ujraraktam és semmmi...érdekes volt...mikor tetttem memoriát a gépbe ment...lehet hogy semmi összefüggés nincs közte...de passzolok....
  • STurmGewehr
    Őket hallgatni rosszabb mintha bugolnának
  • STurmGewehr
    Az elején tényleg nemrossz de egy idő után már unalmas lesz többek között a sok bugger miatt. (nameg a 10 éves csicskák egésznap pofáznak voice-on)
  • RAZOR27
    na meglestem ezt a zombi módot, nemrossz, sőt...
    Tudtok még adni zombis ip-ket? kíváncsi lennék más szerókra is.(193.221.95.209:28976 ezen kívül)
  • pelezinho
    vki segitsen az a kérdésem h lehet LAN-ba játszani vagyishát tudom hol kell inditani de nem akarja behozni leviszi azstalra a játékot is kihoz vmi cod2 consol-t az mérvan?aki tudja pls vegyen fel msn:[email protected]
  • Legend Killer
  • Cat 02 #22723
    Nekem zavaró lenne ilyen contrassttal tolni, nem látni semmit :)
  • red bull
    nah tudtam hogy valamit félreértettem, csak akkor jöttem haza oszt :O
  • Chester1
    MOndom h nem full graphon toltam:D csak a demot néztem vissza fullon:D
  • red bull
    amugy szerintem hülyeséget csináltál hogy full grafon toltad mert ugyis csinálhattad volna hogy felveszed a demo-t csak lazán és utánna amikor lejáccod és veszed fraps-al akkor beraksz előtte valami ultra high beállításokkal futó cfg-t és akkor ugyveszi fel hogy minden high-on van. De amugy ha igycsináltad akkor bocs :D
  • Dave0092
    elötte a tdm-en napi szinten 10 sd volt, mindig telivolt... mostis telivan
  • Cat 02 #22718
    "ONLY SD mivel 1 hete indult ezért még nemvalami népszerű"

hmhm
  • Chester1
    nem full graphon multizok, movie miatt recordoltam így a demokat, kontraszt amúgy teljesen jó, youtube rontja a minőséget, napokban rendes tárhelyre felkerül, teljes méretben és minőségben elérheő lesz.
  • Cicaaa
    unom a fejem.........:'(
  • Cicaaa
    nem akar valaki codozni?????
  • Dave0092
    mégis mindig teli van...
  • Cat 02 #22713
    LoL, te full grafon multizol ? v csak videó miatt ? :)

1ébként contrastot rakhattad volna feljebb, de jó
  • Cat 02 #22712
    Hát admiral mod-dal sd vicces lesz...
  • Cicaaa
    Foggalmam sincs hogy miről beszélsz:D xD
  • Noorbi
    Hello!! Ha Vistán játszok akkor nem tudom majd DX7-ben játszani?? Vagy be lehet állítanai akkor is?
    Thx elöre is !
  • Cicaaa
    ott van abba akis izébe....:D(a komment alatt)xD
  • red bull
    ez fasza :D