Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Ezzel az új szûrõvel mûködik, behozza az egyébként nem zászlós magyar szervereket is.
KL
Xfire-t használok... ase alig talál szervert, esetleg konzolbol valo kapcsolodáskor is be lehet irni a private passt?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Azért aki saját szerón (origi pub, Hitandrun, Ip:87.229.7.178:28966) egy killcamre rámondja, hogy a másik wh-zik, kirúgom. Menjen ki spectbe, szóljon az adminnak, és kiderül, de alaptalanul ne vádaskodjon.
Fõleg itt jellemzõ, hogy feltéved vki gyengébb player, és beleütközik a szerver eléggé jó játékosállományába és egybõl elkezd sírni. Na az ilyent eltávolítjuk.
Nálunk is járt wh-s, akit nem fogott meg a pb, de észre lehet venni. Ilyenkor go spect, meggyõzõdni, róla, leanyázni, és guid ban. A szerverre a kamu kulcsok megszûrésére betöltöttük a game-violation.org banlistáját is, tehát amit tudunk megteszünk.
Üdv!
KL
plz help
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
jelszot hova irom be ha be akarok lépni a privat slotra?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Most a szeró cfg-be belemész és átírod a
"set sv_maxclients"-et annyira amennyi legyen a publikus férõhely.
utánna átírod a
"sv_privateClients"-et annyira amennyi privát slotot szeretnél
utánna átírod a
"sv_privatePassword"-ot h milegyen a jelszó
tehát ha van, egy 16 fõs szervered és szeretnél 2 privát slotot akkor:
set sv_maxclients 14
sv_privateClients 2
sv_privatePassword jelszo
remélem érthetõ voltam 😄
mármint ugy kapcsolodni ha fullon van viszont be van állitva egy privát hely akkor hogy lehet belépni
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szerencsére nem vagyok még anyira öreg és a wh-s, aim-os vérpistikéket még így is mérföldekkel verem, asszem kilépek a nemzetközi porondra is😊))
csak idegesítenek, de nem sokáig már.
The Matrix has you...
És a kis hülyegyerek otthon veri szét a billentyûzetet, hogy még csalással sem tud nyerni <#nyes>#nyes>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
az origijét hogy bukja egyébként? az ip-s ban tudtommal nem végleges kizárás, hiszen az változhat, ha meg a serial szerint zárják ki, az érdekes lenne, azt honnan tudnák meg?
ez most komolyan érdekel, nem szúrkálódás vagy mittomén mi miatt!
ja és kemperek vannak az origis szerókon?
The Matrix has you...
jóformán egy szerverre járok csak, legtöbbet ismerem (mármint játék alapján) és meg tudom mondani, hogy ki mikor kapcsolta be a wh-t például. nem 100%-ban természetesen, de észrevehetõen másképp játszik. Vagy fordítva, mikor rászólnak, hogy jó lenne kikapcsolni má a csalást, akkor látványosan visszaesik a statja...
ezt csak azért írtam, mert az éremnek két oldala van, egyrészt nem írta le, hogy melyik szerveren járt, tehát nem tudhatod, hogy éppen kik ellen játszott, azok csaltak-e vagy sem. hiába van fent az új pb, van annál újabb wh és nem dobja ki a szerverrõl. ezt egyszer csuszi-val is eljátszottuk, mármint nem Én, hanem Õ és a haverja, én csak éppen fent voltam a szerójukon. tesztelték a wh-t és nem dobta ki õt a pb. errõl ennyit.
ja és nincs még meg eredetiben a játék, de majd megveszem és nagy ívben elkerülöm a magyar szervereket. pedig magyar a jelenlegi kedvencem, de inkább kihagyom, mivel állandóan van bent 1-2 csaló.
jaa, legjobbat nem is mondtam. nem Õk a legveszélyesebbek és szánalmasabbak, hanem a kemperek!! Õk még rosszabb fajta, mint a wh-s...
nacsá, lehet reagálni.
The Matrix has you...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Köszönöm elöre is a segítséget..!!!!!!!!!!!<#help>#help>
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
mostanába állandóan kivág a #2175-ban is látható dolog miatt :\
Ui.:Az ASE sose volt tökéletes
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
bár nekem lényegtelen,mert mondom mindig csak ezen az egy szerveren tolom😊 még nagyon ritkán csipára is felmmegyek,de ennyi😊
win reinstall volt,feltettem az eye-t,de magyar szerverekbõl össz vissz kb vagy 15öt lát O_O
de végülis lényegtelen,nekem 1szerver cím kéne,amin mindig nyomulok: off air klán szervere 😄 plz ha valakinek megvan a címe irja már be
köszi
majd zico beszélget veled tovább, ha neki van rá ideje/kedve😄😄 igaz zico?😊
MJ rulz Pink Team The Only One
MJ rulz Pink Team The Only One
most meg aztmondja az ember mindenkit csiterezek ha lelönek. 28 éves fejemre már rég kinöttem az ilyen gyerekes dolgokbol. Nehogymár te oktassál ki..
Egyépként találtam azota fasza servereket..
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME