Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Plesa insert the correct CD/DVD-ROM,select ok and restart application)
ez miért van???
meg ha elinditom a multiplayer akor betölt rendesen csak ezt irja ki:
(Server is different versio 1.3)ez is miért van????
a segitséget eröreis köszi
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
kelene egy kis segitség hogy lehet egy másik szerver programot letölteni??? nekem csak ez van és már nem jo😞The All-Seeing Eye)
a segitséget is eröreis köszönöm
vagy hibás a szerver vagy letöltési fájt keres
ha sokáig nem csinál semmit akkor nem tom lehet lefagy
de szerintem ne búsulj mert van rengeteg szerver
vagy csinálj újjat
még az lehet hogy nincs consol belépve
remélem segítettem<#wink>#wink>
és jó játékot
nekem meg az lenne a bajom hogy haveromnak van 1 szervere és ha rámegyek kijön hogy burgundy de mielööt elkezdene betölteni se kép se hang.ez miért van?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kezdi bizgatni a fantáziám, mert egész jó kis dolgok sülhetnek ki belõle ( a perk-bõl természetesen). a különbözõ összeállítások próbálgatása hosszú ideig eltarthat, mire rájön az ember a hozzáillõ vagy legjobban tetszõ kombóra. na, de tényleg off vége, mert ez már nem cod2 téma😊
The Matrix has you...
nem tudja valaki hogy,hogy lehet el menteni a szines írást
elõre kösz
és szerintem jó a cod 4 is csak kicsit olyan swat stílusú
A fegyverekrõl meg annyit, hogy kb egy-két óra alatt el lehet érni olyan szintet, ahol már 1-2 jobb fegyver hozzáférhetõ, szóval ez se olyan nagy gáz, szerintem..
Az "ugyanaz a fegyó sem mindenkinél ugyanúgy sebez" pedig nem értem, hacsak nem arra gondolsz hogy pl két AK-s emberke közül egyiknél van sebzést növelõ perk, a másiknál nincs, de ez nem igazságtalan, mert te is használhatod 😊
Éd bocs az off-ért még akkor is ha CoD az CoD 😊
bõvebb információért kérjük fáradjon a www.callofduty.hu portálra. Ha ezek után sem jár sikerrel, kérem kapcsolja ki biztonsági öveit és a számítógépét....
The Matrix has you...
kelene egy kis segitség hol lehet letöltei szerevereket vagy találni??????
a segitséget is elöreis köszönöm
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Fõleg a falon átlövés miatt tartok az új résztõl, mi lesz ha majd megjelenik hozzá a cod4 wh? jó persze, eredetit kell venni és akkor nem lesznek csalók (elvileg). Azt meg eleve érdekesnek tartom, hogy jobb fegyvert kapnak a magasabb szinten lévõk?? Ez azért nem fair. Az egy dolog, hogy valaki évek óta játszik a cod-dal, jobb gépe van(nagyobb fps), stb, de hogy még ugyanaz a fegyó sem mindenkinél ugyanúgy sebez, na ez már pofátlanság😊)
ha rosszul értettem akkor sorry, javítsatok vagy világosítsatok fel.
The Matrix has you...
ujbol tettem meg minden modot kitöröltem de semmi.. valaki pls segítsen!!!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Remélem kl cod4-be is lessz H&R srv..😄
Üdv!
wheasel
(cod2,cod4 nick)
😊
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Cod4-hez szólva 2-3 nap játék után azt mondom egész jó. Persze az elején én is anyáztam, mert már az elsõ játékomkor is ott figyeltek 50+ szintû gamerek, akik az upgradjeikkel, meg a csúcs fegyókkal szétszedtek.
Viszont kb. 20-as szinttõl már esélyes vagy a magasabbakkal szemben is, onnan élvezhetõ.
A falon átlövés mondjuk tényleg gáz picit, pl. egy rakétasiló nyitott fedelét is át lehet lõni akár egy ak-47-el, miközben a valóságban az egy nem közvetlen atombomba találatot is kibír...
Lesz dolguk azoknak,akik cb-re szabályokat állítanak, marha sok lehetõség van a game-ben.
Üdv!
KL_atya'tok
(Cod2 nick)
#így jó?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
de talán próbálj meg reconnolni ha nem tölti...és akk hátha lefogja 😊
kele egy kis segitség
még uj vagyok még most kezdtem játcani vele és csak azt szeretném kérdezni
hogy elinditom a játékot és csak egyedül vagyok ez miért van???????
a segitséget is eröreis köszönöm<#help>#help><#help>#help>
jó jó,fíling faszányos,de ez már nem cod :\
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME