26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• simonl #23867
    Sziasztok,

Most tettem fel újra a játékot hosszú idő után.....
    Elmondanátok, milyen sorrendben patch -eljem ??

Köszi
  • Vityuska
    sziasztok van egy kérdésem miért van az hogy nem tölti be a cfg-met? hiába írom be a konzolba hogy /exec raptor.cfg nem történik semmi??miért van ez?és a pb frissítést mér nem tok csinálni sose ír ki játékokat a legördülő menüben csak egy üres légteret:S
  • emokiller
    1 képet feltehetnél hogy mit ir ki vagy vmi
  • Malganis
    próbálkoztam sőőt!! a harmadik cod 2 és kb az 5 dik patch-csel próbálkozom!
    segítsetek pls nagyon kéne!!
  • ClassicArmy
    Hali!

Srácok nem tudtok egy eladó origit? Lehetőleg CB és BANN mentes
  • Dave0092
    minden szerver 1.3on fut és MO-n 1 szerver fut eredetin, a többi max akkor van átrakva amikor cb war van
  • Solyom2
    Tud valaki egy magyar szervert 1.2 verzióra
  • emokiller
    az a nagy része a 90% kb sztem
    kicsi az esély hogy mellényúlj ;)
  • Mast3rGam3r
    Köszi, már megoldódott a probléma!
  • NEOreg3
    evenbalance.com-ról töltsd le a cod2-höz való PB update-t és azt futtasd, ha azután is kidobál ezzel a hibaüzenettel, akkor írd be a konzolba ezt: /pb_security 0
  • Mast3rGam3r
    Jah és eredeti a game!
  • Mast3rGam3r
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, mit lehet tenni, ha a pb állandóan kidob azzal, hogy PunkBuster Reports PB Server Running Old Version C2.109. Amióta ujratelepítettem a játékot azóta csinálja előtte nem, amit felrak pb van fent, nem is frissítettem, mert ha frissítek is ugyanúgy kidob. Elkértem más pb-jét felülírtam, akkor is kidob. Mit lehet csinálni? Előre is nagyon köszi a választ!
  • Cat 02 #23855
    Csak nagyrésze :D
  • emokiller
    mivel az összes magyar szerver tört , ezért nem feltétlenül kell eredeti (persze a warez nem szép dolog :P)
  • steweee
    csak eredetivel lehet multizni?
    régebben próbáltam a játékot, de akkor nem volt elég erős hozzá a gépem
    most felraktam, és nagyon tetszik
    sztem pár nap és megcsinálom a single palyer kapmányt
  • emokiller
    majd benézek :)
    vki jó TDM szerót tud? tudom hogy már kérdeztem de...
    magyar legyen ha lehet és ne legyen rajta hülye mod , de player azé legyen
  • setuh
    21stag servere ujra nyitva gyertek ti is mert igy eleg kevesen vagyunk.nagyon jo kis ctf szerver realistick pack-el.ip:87.229.109.46:28965
    u.i.:nem reklamozni akarom mert nem az en szerverem csak jo lenne ha tobben lennenk mar mint regen!
  • emokiller
    ti pedig újratelepítéssel probálkoztatok?
  • emokiller
    Szívesen.:)
  • Malganis
    nekem van és ugy is ua és ilyen fájlokra hivatkozik b5c9_appcompat.txt
    csak a szám más mindig
  • wszili
    nekem is ez abajom! segítsen vki! vagy muszáj felrakni az xfire-t? haveromnak anélkülis műxik...
  • Malganis
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan kérdésem h cod2 mért nem fut multiba?? a singelt kijátszottam (nem most) pb fríssítettem minden megy normálon raktam patchet is és mégi az alábbi hibát kapom!
    AppName: cod2mp_s.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName:cod2mp_s.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000b9b70

Segítségeteket előre is köszönöm
    :)
  • rexusmaximus
    Ennyire homlokcsapkodósa a megoldás!!! THX a segítséget! műkszik!
  • emokiller
    jah bocs kimaradt hogy tulajdonságok...
  • emokiller
    jobb klikk exe-re , 3fül közül kompatibilitás és tedd át XP-re
    az meg nem az ő hibájuk , mer nem volt még Vista amikor kiadták :P
  • rexusmaximus
    komptaibilitást????
    Neee, enhogy már az legyen a gond, hogy a hülye Vistán nem fut?? Szemetek!!
  • emokiller
    komptaibilitást megprobáltad XPre tenni?
  • rexusmaximus
    Nem fut a CoD2 multija a MSI GX701 es laptopomon (Vista alatt). Bármit csinálok, patchelek a multi behal: fekete képernyő, és nem válaszol, hiába várok 30 percet, akkor is cseszik elindulni! Nem tudjátok mi lehet a probléma, vagy a megoldás???
  • Dave0092
    húha ez aztán a jó hir
  • setuh
    Jo hir emberek!!

"21stAg (12 hours ago)

Üdv Mindenkinek!!
    A szervert megnyitottuk, (3xos hipp-hipp huráááá:) azaz pontosan okt10-én adjuk át a nagyközönségnek. Addig teszteljük, hogy az 1-2 apró újitás is zökenömentes legyen.
    Az ip: 87.229.109.46:28965
    Sok szeretettel várunk mindenkit aki kulturáltan, csalások nélkül is tud játszani!! A cél hogy a mindenapokban 1-2órás nyugodt élvezetes kikapcsolodást jelentsen a játék."
  • nnorbika2
    Köszönöm, de sajnos nem ASE probléma. Ha csak simán el akarom indítani a multit (az ikonra kattintva az asztalon), akkor is ugyanez a helyzet. Gyanítom, h összeakad valamelyik másik progival, csak azt nem tudom melyikkel. Hátha valakinek volt hasonló problémája.
    Köszönöm!
  • ffxi
    Klánba mindenki áttért X-re. Régebben még favorizáltuk az ASE-t. De már nem fejlesztik ill. fizetni kell olyan szolgáltatásért. Mint pl. közösség. X ellenben ez a szolgáltatás ingyenes.
  • emokiller
    szegény ASE meghalt...
    köcsög YAHOO
  • Rash87
    Jó,reconnect-elhetek több percen át,ha nem lesz hely... ASE-t meg azért szerettem,mert ráment h Force Connect v. vmi ilyesmi,s ha volt hely,magától csatlakozott.
  • Narusco

felmész, kiírja hogy server is full
    utána nem le kell jönni hanem a /reconnect-el próbálkozz, és nem kell szarkodni
  • Rash87
    Van olyan server kereső,ami olyan módban hasonlít az ASE-re,hogyha olyan serverre kapcsolódok rá,ami tele van,s ha lesz szabad hely,automatikusan csatlakozik rá? Mert Xfire jójó... de kurva idegesítő h nemjutok fel a serverre... Mert mindig tele van:) Xen meg csak refresh van:S
  • laciword
    És honnan tudom megszerezni a fullt?De nem tom mert a multym tökéletes!
  • Papa01 #23830
    Szia,

És ha eredeti példányom van, mit kell tennem?

Köszi a segítséged,
    Papa01
  • DarkSector
    Próbálkozz a full verzióval.
  • NEOreg3
    demo verzió?