26388
-
simonl #23867 Sziasztok,
Most tettem fel újra a játékot hosszú idő után.....
Elmondanátok, milyen sorrendben patch -eljem ??
Köszi -
Vityuska #23866 sziasztok van egy kérdésem miért van az hogy nem tölti be a cfg-met? hiába írom be a konzolba hogy /exec raptor.cfg nem történik semmi??miért van ez?és a pb frissítést mér nem tok csinálni sose ír ki játékokat a legördülő menüben csak egy üres légteret:S -
emokiller #23865 1 képet feltehetnél hogy mit ir ki vagy vmi -
Malganis #23864 próbálkoztam sőőt!! a harmadik cod 2 és kb az 5 dik patch-csel próbálkozom!
segítsetek pls nagyon kéne!! -
#23863 Hali!
Srácok nem tudtok egy eladó origit? Lehetőleg CB és BANN mentes -
Dave0092 #23862 minden szerver 1.3on fut és MO-n 1 szerver fut eredetin, a többi max akkor van átrakva amikor cb war van -
Solyom2 #23861 Tud valaki egy magyar szervert 1.2 verzióra -
emokiller #23860 az a nagy része a 90% kb sztem
kicsi az esély hogy mellényúlj ;) -
Mast3rGam3r #23859 Köszi, már megoldódott a probléma! -
#23858 evenbalance.com-ról töltsd le a cod2-höz való PB update-t és azt futtasd, ha azután is kidobál ezzel a hibaüzenettel, akkor írd be a konzolba ezt: /pb_security 0 -
Mast3rGam3r #23857 Jah és eredeti a game! -
Mast3rGam3r #23856 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, mit lehet tenni, ha a pb állandóan kidob azzal, hogy PunkBuster Reports PB Server Running Old Version C2.109. Amióta ujratelepítettem a játékot azóta csinálja előtte nem, amit felrak pb van fent, nem is frissítettem, mert ha frissítek is ugyanúgy kidob. Elkértem más pb-jét felülírtam, akkor is kidob. Mit lehet csinálni? Előre is nagyon köszi a választ! -
Cat 02 #23855 Csak nagyrésze :D -
emokiller #23854 mivel az összes magyar szerver tört , ezért nem feltétlenül kell eredeti (persze a warez nem szép dolog :P) -
steweee #23853 csak eredetivel lehet multizni?
régebben próbáltam a játékot, de akkor nem volt elég erős hozzá a gépem
most felraktam, és nagyon tetszik
sztem pár nap és megcsinálom a single palyer kapmányt
-
emokiller #23852 majd benézek :)
vki jó TDM szerót tud? tudom hogy már kérdeztem de...
magyar legyen ha lehet és ne legyen rajta hülye mod , de player azé legyen -
#23851 21stag servere ujra nyitva gyertek ti is mert igy eleg kevesen vagyunk.nagyon jo kis ctf szerver realistick pack-el.ip:87.229.109.46:28965
u.i.:nem reklamozni akarom mert nem az en szerverem csak jo lenne ha tobben lennenk mar mint regen! -
emokiller #23850 ti pedig újratelepítéssel probálkoztatok? -
emokiller #23849 Szívesen.:) -
Malganis #23848 nekem van és ugy is ua és ilyen fájlokra hivatkozik b5c9_appcompat.txt
csak a szám más mindig -
wszili #23847 nekem is ez abajom! segítsen vki! vagy muszáj felrakni az xfire-t? haveromnak anélkülis műxik... -
Malganis #23846 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem h cod2 mért nem fut multiba?? a singelt kijátszottam (nem most) pb fríssítettem minden megy normálon raktam patchet is és mégi az alábbi hibát kapom!
AppName: cod2mp_s.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName:cod2mp_s.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 000b9b70
Segítségeteket előre is köszönöm
:) -
rexusmaximus #23845 Ennyire homlokcsapkodósa a megoldás!!! THX a segítséget! műkszik! -
emokiller #23844 jah bocs kimaradt hogy tulajdonságok... -
emokiller #23843 jobb klikk exe-re , 3fül közül kompatibilitás és tedd át XP-re
az meg nem az ő hibájuk , mer nem volt még Vista amikor kiadták :P -
rexusmaximus #23842 komptaibilitást????
Neee, enhogy már az legyen a gond, hogy a hülye Vistán nem fut?? Szemetek!! -
emokiller #23841 komptaibilitást megprobáltad XPre tenni? -
rexusmaximus #23840 Nem fut a CoD2 multija a MSI GX701 es laptopomon (Vista alatt). Bármit csinálok, patchelek a multi behal: fekete képernyő, és nem válaszol, hiába várok 30 percet, akkor is cseszik elindulni! Nem tudjátok mi lehet a probléma, vagy a megoldás???
-
Dave0092 #23839 húha ez aztán a jó hir -
#23838 Jo hir emberek!!
"21stAg (12 hours ago)
Üdv Mindenkinek!!
A szervert megnyitottuk, (3xos hipp-hipp huráááá:) azaz pontosan okt10-én adjuk át a nagyközönségnek. Addig teszteljük, hogy az 1-2 apró újitás is zökenömentes legyen.
Az ip: 87.229.109.46:28965
Sok szeretettel várunk mindenkit aki kulturáltan, csalások nélkül is tud játszani!! A cél hogy a mindenapokban 1-2órás nyugodt élvezetes kikapcsolodást jelentsen a játék."
-
nnorbika2 #23837 Köszönöm, de sajnos nem ASE probléma. Ha csak simán el akarom indítani a multit (az ikonra kattintva az asztalon), akkor is ugyanez a helyzet. Gyanítom, h összeakad valamelyik másik progival, csak azt nem tudom melyikkel. Hátha valakinek volt hasonló problémája.
Köszönöm! -
#23836 Klánba mindenki áttért X-re. Régebben még favorizáltuk az ASE-t. De már nem fejlesztik ill. fizetni kell olyan szolgáltatásért. Mint pl. közösség. X ellenben ez a szolgáltatás ingyenes. -
emokiller #23835 szegény ASE meghalt...
köcsög YAHOO -
#23834 Jó,reconnect-elhetek több percen át,ha nem lesz hely... ASE-t meg azért szerettem,mert ráment h Force Connect v. vmi ilyesmi,s ha volt hely,magától csatlakozott. -
Narusco #23833
felmész, kiírja hogy server is full
utána nem le kell jönni hanem a /reconnect-el próbálkozz, és nem kell szarkodni -
#23832 Van olyan server kereső,ami olyan módban hasonlít az ASE-re,hogyha olyan serverre kapcsolódok rá,ami tele van,s ha lesz szabad hely,automatikusan csatlakozik rá? Mert Xfire jójó... de kurva idegesítő h nemjutok fel a serverre... Mert mindig tele van:) Xen meg csak refresh van:S -
laciword #23831 És honnan tudom megszerezni a fullt?De nem tom mert a multym tökéletes! -
#23830 Szia,
És ha eredeti példányom van, mit kell tennem?
Köszi a segítséged,
Papa01 -
#23829 Próbálkozz a full verzióval. -
#23828 demo verzió?