Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
oké

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Esetleg modem router, ilyeneket is érdemes megnézni. játékban figyled hogy /cl_maxpackets 100, ha egyiksem akkro egy winfos reinstal tuti megoldja, maximum még a net szolgálttató hogyha még ezek utánis fenn ál a probléma.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Legend Killer
Jajjmá ne lámuljá kas arc, fárasztó a szövegelésed és dobálózól a szavakkal vaktában. Ilyen népek, olyan népek, egyáltalán nem tudsz rólam semmit, nem kell a bíráskodásod ide. szavaid leperegnek rólam 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

kas123
bocs h próbáltam ping növekedésre okot adó dolgokat benyögni te s3ggfej...
még mindig kívánom neked a 400as pinget, nem kellenek az ilyen népek (akik még a segíteni próbálókat is lehurrogják) a szerverekre, mint te

Legend Killer
Ez is egy lehetõség... remélem csak ennyi az egész és nincs nagyobb gubanc.

DJ GamerGirL
Nekem is szokott olyan lenni, hogy magas a pingem, lehet hogy attól, hogy csinálnak vmit az internettel. <#buck> (Magyarul: sz@r az internetszolgáltatóm.)

Legend Killer
kösz, meg mindenkinek... csak utálom,mikor ilyen hülye krédéseket vágnak a fejemhez, h töltök-e, vagy sem.

Legend Killer
mármint a játékot? Nincs meg már gépen, újból lekéne töltenem, de nem rossz ötlet... ha meg windows, akkor megvárom faterom, míg visszajön muterommal nyaralásból, mer én ehhez nem értek. ma még ne mvoltam szerveren, csak remélni tudom, hogy jó lett a ping, mer mondom, h multkor is simán két nap után ismét helyre állt minden :S.

Rakd újra a cod-ot, maxpackets is befolyásolhatja a pinget.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ha semmi nem fut a háttérben, nem töltesz, neted is jó, akkor elég kevés dolog maradt..

reinstall?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Legend Killer
nem töltök se le, se fel. xfire se peccselte akkor magát, azért ilyen hülyeségeket ne kérdezzetek már. tudom, hogy géjm közben nem érdemes tölteni se le, se fel (gyengébbek kedvéért, ugye kas?), mer akkor nagy lesz a ping... és az a baj, hogy régen is felugrott így a ping és nem miattam... és akkor hírtelen eltûnt, de ötletem sincs mi okozza ezt az ingadozást, vírus se lehet, mert írtottam vírust és tiszta lett a gép, tegnap is írtottam, nem volt semmi... szóval aggasztó és megszeretném találni a problémát... erre bejövök ide, hogy segítsetek, van aki tesz is, de kas pl meg mindenféle hülyeségeket ír, nagyon kösz...

Legend Killer
láma

De nem hinném h ilyen sokáig, illetve ha õ tölt fel/le, attól még az fps e nem csökken és nem is akad, csak a körülötte levõ emberek.

NEOreg3
ha xfire-t használsz, annak van egy oylan beépített része, ami automatikusan letölti a gépedre a feltelepített játékokhoz a legfrisebb patch-et, bár asszem defaulton nem tölt ha közben játszol, de hátha...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nem torrentezel véletlenül..?

mert lehet hogy feltöltesz...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

pingem olyan 14-20 közöttt...

kas123
AKKOR NE TÖLTSÉ!!!!! :@...és kívánom h legyen 400as pinged minden szerveren és minden játékba -.-

Magyar szerver?

Legend Killer
NEM TÖLTÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@

Hiába van 200 fps-ed, ha laggolsz... Mennyi a pinged, nem nézted?

nekem 200 alá nem megy... de lassu a játék akármit csinálok, szóval ha egyhelyben álok és elkezdek mozogni akkrose leszek gyorsabb... szal a gép lassu nem én...

Mert nem folyamatosan ennyi, hanem változik a füst és egyéb dolgok miatt és néha ugrál a fps, vagy egyfolytában ennyi?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

havernál 40FPSel jobban tudtam játszani...

Ha ennyire értetek mindenhez akkor milehet a gond hogyha azt írja hgoy van 200-250 FPS em és lassu a játék? mármint lassaban késöbb látok meg mindent stb...

kas123
1. ne tölts játék közbe
2. kapcsold ki az internetre kapcsolódó egyéb alkalmazásoakt (msn, skype, firefox...)
3. vegyé jobb netet (ha sz@r van)
4. talán 1 windows újratelepítés is segítene valamelyest

Legend Killer
nekem meg az a bajom, h a buzi ping szar. Egyik csajjal felmentem szeróra ma, egy ideig ász volt a ping, aztán rosszalkodni kezdett és felment 150-200-ra, majd 300, végül 500 és 900. Vírust írtottam, restartoltam, bementem és úgy is szar az egész :@, vkinek van erre ötlete?

Falcon87
Így se jó :@

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Thx

"írja be consoleba hogy /rate 25000"

Falcon87
(a pb)

Falcon87
Meglehet... De havernál van a cd :\ Most meg mindig kidob, valami cvar 5000-re vonatkozóan... >(

Rakd újra.

Falcon87
Az a helyzet, hogy nem tok neten játszani tudom, csúnya dolog, nem eredetim van (meg fogom venni), de eddig ment. Most ha felmennék egy szerora, mindig az iw_04.iwd fájllal van baja :S Pls Help!

Én is bannoltam nemrég 3 embert a war szerónkról, hát istenem mielõtt elkezdõdik a war ilyet beír: a k*rva any*tok értsem fogtok nyerni, a többit szerintem nem is kell részleteznem...

Legend Killer
😊

DJ GamerGirL
Hát a szerónkon én vagyok az admin, (igaz az CoD4-ben) nem csak hogy csalnak, hanem még anyáznak is, aztán csodálkozik a hülyegyerek, hogy miért lett bannolva. 😄

Mi is láttunk már PB shotot 😄

utálom az ilyet... Multkor meg olyan vo,lt hogy mindig tudták hol vagyunk, mindig arra mentek, meg vártak már ránk stb... azt modnom csinláok PB shotot, beírtam közösbe pill megnézem a PB shotokat, erre visszaírják nyugodtan meg hogy küld el nekemis szeretném látni magamat meg ilyenek azt néztek mikor az egyik emberüknél meg DULL volt... ha kell felis tudom tölteni ide mert megvan...

Legend Killer
csítergecik

Nekem csak olyan volt h eltaláltam és nem halt meg. 5en lõttük, basholtuk és semmi baja nem volt. Ám mi is waroztunk ma csíterek ellen, le is léptünk, csak pb shot kéne 😄

LOOOoool... Istenem ma waroztunk kb 20percel ezelõtt, és egyszerûen egyikõjüket sem lehetett lelõni, nem azért mert prok voltak hanem csak átlõttünk rajtuk, nem lehetett lelõni õket, mentem shotival és 3méterrõl mögötte porzott a fal és még csak megse csípte...

Vistán is fut, mivel egyik klántagomnak vistája van. Majd megkérdezem hogy hogy futtatja...

setuh
vistan azt hiszem nem megy,de esetleg probald igy:jobb klik a parancsikonra,tulajdonsagok,kompatibilitas es ott pipald ki futatas a kovetkezo... es win xp-t valaszd ki.talan segit

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Legend Killer
részvét 😞, én nemtok, sry.

DJ GamerGirL
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy nem tudom Windows Vistan futtatni a játékot! Rákattintok, bejön egy fekete képernyõ, aztán ledob az asztalra, és kiírja, hogy rossz az exe! Eredeti a játék, de mégse müxik! 😞 Vki tudna segíteni?

Legend Killer
höhhhh 😄

jahh, tudják má, látom te meg csak most tudod meg 😄. Sebaj 😊.

kas123
te lenni Dexantreal alregje? 😮

Legend Killer
"]" ez a jel nem kell bele, véletlen maradt ott szmájli törléskor 😄.

Legend Killer
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>]<#rinya><#rinya><#shakehead><#shakehead>

Sajnálom õket én is 😞, respect nekik, kedvencem volt. Írtam a múvihoz kommentet Ibron néven.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szatymaz Kegyetlen's: 84.2.39.214:28963
.:AlpenKorps:.Clan: 84.2.39.203:28960

Ezek is jók nekem és még egy jó pár emberkéknek nagyon bejönnek.
Csak mert reklám ezért rejtettemel picit 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu