26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Richie6600no
    Hát rajta van az sp2 es pack
  • Eisenhower
    nem tudom milyen windozod van ha xp akkor lehet nem ártana frissítéseket felrakni meg frissíteni a videokártya driverét ^.^
  • Richie6600no
    ok..az nem baj...sok segítőkész ember elfogja nézni..remélem:) ... de ez a sok topic végülis arról szól hogy az emberek segítsenek egymásnak meg hogy új dolgokat , híreket adjunk át egymásnak...Nem baj ha a cod 2.... akor még jobb.. aki a cod 2 vel már jól van akkor ez a kis gond a régi call of al meg sem esik nekik kitalálni!
  • Csoder
    Ja és még valami, aztán kussolok: Ez a CoD 2 topik.
  • Richie6600no
    inkább azt mond hogy tudnál e ebben segíteni vagy sem!!
  • Richie6600no
    Na az legyen már a lényeg pls
  • Csoder
    Ezt nem tudtad volna egy hsz-ben megfogalmazni ? :/
  • Richie6600no
    ha véletlen bekemegyek a játékba ott se mutat semmit..se azt hogy mit ordibálnak jobbra balra... semmit:(
  • Richie6600no
    belemeek a menübe de semi:((( szóval elég fura igy azt sem látom hogy mire megyek rá:((( pls segítsetek
  • Richie6600no
    A call of duty 1 meg az united offensiva sem jelenit meg betut.. szóval a menü szavakat.. stb..nemtok igy eligazodni rajta!!!
  • Richie6600no
    Hi tudnátok nekem segíteni???
  • abonyitomz
    előrendeltem!
  • Rain1
    PMben elküldtem, de hátha másnak is kell:
    http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100058
  • abonyitomz
    tudnál adni egy cdgalaxis-os linket ahol azt leírják ? thx ( csak az előrendelés miatt)
  • Rain1
    Nov 1, de a CDGalaxis nov 4et ír
  • SNAKE01
    lehet már tudni pontosan hogy mikor jelenik meg??
  • abonyitomz
    Call of Duty 2-ről irtak a Computer Gaming World Magazine októberi számában:
    -új képek és leírás ITT
    (mérete miatt linkeltem :) )
  • Csoder
    Kicsit sok a fél mega
  • k8bal
    egyet értek!
  • ent
    Kuuuul, meg a többi is....

+++++++++++++++
  • Kandurex
    Mondjuk az UO már meg se néztem, remélem nem csak abból fog állni, hogy ezerrel teleportál az ellenfél neked meg vadkacsa vadászatot kell tartani :(
  • abonyitomz
    még egy kis csemege mára:
    1.kép
    2.kép
    3.kép
    4.kép
  • abonyitomz
    akinek kedve van megvásárolni eredetiben a gamet és elsőként akar hozzájutni az itt teheti meg:
    ITT

alap Cod 2 + póló - $59.99
    CoD 2 collectors kiadás + póló - $69.99
  • abonyitomz
    akit bővebben érdekel egy CoD 2 teszt az olvassa el ezt a német szöveget
    itt
    ja és aki érti az fordítson!
  • abonyitomz
  • abonyitomz
    Call of Duty 2 Collectors Edition Features:

- Select single-player Mission Walk-thrus with DVD-style developer commentary (historical authenticity, game tips, points of interest)

- Play-by-play recounting of legendary assault of Pointe du Hoc, as told by Ranger Len Lomell, the actual decorated veteran and hero who lived it

- Interviews and voiceover session footage of in-game voice actors whose credits include Band of Brothers

- Behind the scenes with Infinity Ward, discussing development of Call of Duty 2

- Concept art gallery(Art, sketches, storyboards, renders, etc.)

- Game Trailers

• ent
    Ja, reménykedés folytköv: x64 re optimalizálva lesz-e?:D
  • ent
    Ha ezzel a képekkel is az a helyzet mint a san andreaSNÁL: kijött pc re és azt mondtam a konzolosra, hogy egy fossss...

REmélem ez lesz!!

Vki tudja, hogy ugye ez nem olyan linearis lesz, mint a mohpa?????? REmélem ezt is!!!
  • abonyitomz
    nekem az előrendelt collectors edition lesz! életemnél is jobban várom már :D
    amugy eléggé hasonlit a dobozkép a CoD-éra...
  • trident
    Box art, ha minden igaz ez már a hivatalos.:D
    Szóval elő az ollóval, ments, nyomtass, vagdosd és az arcod fényre derül!

A collector's edition-ba meg biztos raknak kinder tojást, néhány 9 mm-es lőszert, meg használt cipőpasztát! Fincsi mi?
  • Kandurex
    Aham.,..

Demot a népnek!
  • trident
    Egy kis finomság a COD2 szinkronhangjaival kapcsolatban:
    Activision confirmed that the actors of BoB will speak the voices for Call of Duty 2 & TBRO.

These actors will speak the voices in (and the movies in wich the played is behind there names )

# Michael Cudlitz ('Band of Brothers,' 'Live From Baghdad,' 'The Negotiator')
    # Rick Gomez ('Band of Brothers,' 'Ray,' 'Sin City')
    # Frank John Hughes ('Band of Brothers,' 'Catch Me If You Can')
    # James Madio ('Band of Brothers,' 'Shark Tale')
    # Ross McCall ('Band of Brothers,' 'EMR,' 'Hooligans')
    # Rene L. Moreno ('Band of Brothers,' 'Last Flight Out')
    # Richard Speight Jr. ('Band of Brothers,' 'Into The West')
  • Csoder
    thx :))
  • Ferro
    Köszönöm Csoder! :))

Ez a logód teccik! ;)
  • Csoder
    Hékás, boldog szülinapot :)
  • Csoder
    Pontossan! :)
  • Falconer
    Nálam ez valahogy úgy van, hogy ha nagyon jó a játék, akkor szinte megfeledkezem a kevésbé jó grafikáról, ha meg gyengébb a játék, akkor meg maximalista vagyok. De sajnos nekem sincs egy "Nasa" gépem :(
  • Darukezelő
    hy

csak nehogy az legyen,hogy véletlenül jó lesz a graf és a gépetek nem bírja,mert akkor az nem lesz a jó!:)))))))))))

sajnos nincs mindenkinek Nasa gépe,hogy a bika grafikát eltudja futtani,tehát nekem pl megfelel ez a grafika,úgy sem azt fogom figyelni,hogy most szögletes a keze,vagy törpe az ember...kit érdekel,ennyire nem vagyok maximalista!:))))

ez nem személyeskedés volt,senki ne vegye magára,hanem a saját véleményem volt a témával kapcs!:)))
  • forza milan
    remélem szgépre nemlesz ilyen szar graff!
  • odex
    jah ez a konzolos grafkó? :D
    (utálom a consolt!)