26388
-
priluki #1074 Ja,van egy kamu oldal "nnk" azt állitják le lehet tölteni a cod2-öt.Hát senki ne álljon neki mert max meglesz neki mégegyszer a sima cod.. Ezuton is üzenem a kis k-cs-g-knek hogy cumi. -
#1073 [URL=http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=letolt&lid=4373&m=1127157926&a=f4cd31e049a334e81a0770ed05d2f1c7]^.^[/URL]
sztem ezt nézd meg jó minőség és sok mindent lehet látni, bár én egy demonak jobban örülnék. már tudom hogy megint le fogok menni minuszba a kártyámon mikor megjelenik ^^ meg is veszem^^ -
#1072 Videók nem jönnek ki????? vagy csak én nem találom őket??!!? -
#1071 akarom most ezt a gyönyörűséget ^.^ -
Realtibi #1070 ej de komoj ez a video
2és fél perc de minőségileg a toppon van nagyon
robbanások falátttörések húúúúúúú de megcsinál -
Realtibi #1069 hú bakker most találtam egy 200 valahány megás videot.
éppen most jön le
kiváncsi vagyok rá milyen -
tomikake #1068 valaki letöltötte már a kamu oldalról? -
#1067 :D nem veszünk össze nyugi csak úgy mondtam :D -
Csoder #1066
Most ezen vesznek össze...
Ezt csak én látom idétlenségnek, vagy más is? -
#1065 hát mondjuk miénk az első klán úgynézve hogy mi már egy éve beszélünk róla és már van 1 pár tag :D -
#1064 azt mongyatok inkabb meg h miert nem irunk konyorgo levelet demo ugyben!! -
#1063 helo!megalakult az elso stalker klan..lehet jelentkezni...jegyek elovetelben mar kaphatoak..2007 ben kezdjuk az elso bemelegitest..ki akar jonni? kb -
Nadi #1062 A legtöbb klán(köztük mi is:D) már régen szervezzük a cod2-s klánt. -
#1061 majd ha meglesz nektek a gém'!:P
-
#1060 alapvető dolog a komoly klánoknál hogy eredeti game-val tolják..... -
abonyitomz #1059 feltéve ha ugy alapította meg a cod 2 klánját hogy majd nemtud vele játszani ( másolásvédelem miatt ) -
Csoder #1058 Hát most aztán ku****a lényeges, hogy melyik az első cod2 klán! -
#1057 az elsö klán mi vagyunk:P -
#1056 Hát nem azért mondom de én is játszottam a coduo-val neten és amikor áttértem swat4-re teljesen más volt szal elkég hülyeség azzon gyakorolni :) -
#1055 :D -
#1054 sehogy:) COD-oznak és közbeN azt képzelik, hogy ez már edzés a COD2-RE:D -
#1053 az meg a másik hogy honnan tod hogy tiétek az első klán? kitugya valaki már megelőzött :D -
#1052 Hogy folyhatnak az edzések ha még kise jött a game LOL -
#1051 lál:D -
#1050 Jaa, ok, ezt láttam már, azt hittem olyat tudsz, ahol kap az ember ajándékba kodos bokszeralsót, meg kodos szagosradírt...:DDD
Bár nekem így is jó...:)
-
#1049 Megjött? -
ent #1048 Ezúttal szeretném bejelenteni, pirosbetűs nap!!!
Az első magyar cod2 klán megalakult! Mi vagyunk az elsők!!!!
Firpo clan
(Az edzések már folynak. Az edzéster még a cod alapjára van kidolgozva!)
Firpo cod2 honlapja
-
#1047 Tri! Hier isz dász link: http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100058
Innen lehet előrendelni vagy vmi ilyesmi :) -
#1046 elhiszem. Akkor marad a remény? :D -
abonyitomz #1045 securom7-hez van az antiblaxx meg a regbuherálás -
#1044 honnan veszitek hogy starforces lesz?
egyénként kétlem hogy az lesz. -
#1043 tudtommal van jópár starforce-as játék ami megy reg buzerálással. meg van rá progi is. kapásból nem ugrik be, de talán antiblax, vagy vmi ilyesmi. -
abonyitomz #1042 lényegtelen, ha starforces lesz és te a warezt akarod indítani sehogy se fog menni a multi se -
#1041 a starforce csak másolásvédelem. Hogy a multit hogy védik, az már más tészta.
Bár szerintem ők is látják, hogy a multi miatt sok olyan player is megvette, aki másként nem vette volna meg és ezek az emberek tört szervereken kaptak kedvet a játékhoz. -
#1040 vazze ez a izé,starforce csak multira érvényes vagy azt jelenti hogy egyáltalán nem lesz tört game amivel singlezni lehessen? -
toza #1039 meg 47 nap..:(
-
abonyitomz #1038 megveheted CDGALAXIS-ba , 576 Shopban , esetleg jobb számtech boltokban is || vagy ha nem akarsz kimozdulni akkor előrendelve házhoz is viszik amiért plsuz fizetned kell ( 900 - 1000Ft-ig :) ) -
#1037 Szia!:)
Mi is ez az akció? Link? (én kerestem, de nem találtam) -
priluki #1036 jaja,lesz védelem starforce 3,ugyhogy én tuti megveszem,bár még sose vettem eredetiben játékot,dehát ami késik az jön...
Ha megjelenik hol lehet majd megvenni?? ÿ(boltba) -
abonyitomz #1035 azt nemtudom hogy olvastátok e de a www.callofduty.hu Call of Duty 2 megjelenés pont alatt a gamerek starforce 3as védelemről beszélnek....