26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Punker
    650 mega a zip? tuti jó még 40 giga B5-öt le kén etöltenem nincs időm sz@rozni :)
  • B@dsector
    kur*a életbe, már megint akkor jött ki a demo amikor dolgozok
    nem baj este nem fog aludni a szomszéd
  • Alblink
    Vegig toltam a demot,hat eloszor is kurvajo,iszonyat jo hangulata a zenevel az 5.1-el ami nagyon komoly lett.a grafika nagyon nem erdekelt,de persze jo ha jobb mint az 1-nek,hat szerintem nagyon durva lett az 1hez nem is hasonlitanam,nagyon sokat dob a game hangulatan,ha ilyen lesz a full is,akkor az ev game lesz szamomra,mondjuk foleg a multi erdekel benne,a sebzes rendszer eszrevehtoen javult ami tetcik,az inteligencia nem rosz,csak par dolgog nem tetcik elmrohan az emberem es nem tok celozni,meg belemegy a granatomba.de nem gaz,meg ugy is multiba lesz az igazi.
  • abonyitomz
    van a demoban is bump mapping meg pixelshared meg ... csak kikell kapcsolni a dx7 forcedet
  • Smuge
    Csomóan mondják hogy a grafika nem változott, pedig a pre képek eléggé odavágtak , a shaderek csak ugy köhögtek mindenhonnan és a látvány se volt utolso . Ezek a képek valóban nem tükrözik a valós helyzetet , igaz még nem próbáltam de szerintem egy nagyon korai , sok effektet nélkülözö demo ez . Remélem a full beváltja a hozzá fűzött reményeket
  • alph4
    Na felkelten, és látom érdemes volt^^ Benyomtam a bűvös linket a Flasget-be és má jön is 265K-val :)) Még le nem jön, addig valahogyan elleszek.
  • Spirit
    érdekes, én csak úgy tudtam meghalni még veterán nehézségben is, ha kiálltam a golyók elé...valamiért nagyon megy ez nekem(napi 8-10 óra cod, megsúgom):)
  • abonyitomz
    fake info , második nehézségi fokozatban vígan meghaltam többször is MG által , lelőttek és gránát által is!
  • Eisenhower
    lol. ha nem halsz meg semmitől akkor mi értelme a sinlge playernek meg aká a multinak? gondolkozz már
  • abonyitomz
    nincs túlhúzva , alap beállításokon van , nem lett a vgahoz hozzányúlva
  • abonyitomz
    nem rossz , nekem 3ra kell mennem és 2 órám lesz :D addig én vígan 10* kiakasztom a demot :)
  • Realtibi
    áááááá kintvan a demo
    nekem m3eg suliba kell menni
  • Spirit
    vga túlhúzás a leg valószínűbb(shadereknél gyakran előjön,ha nem bírja a tuningot), másra hirtelen nem tudok gondolni..esetleg driver..de akkor nem újraindulás,inkább fagyás lenne.
  • abonyitomz
    én ha kikapcsolom a forced dx7-et akkor a játékban hirtelen(magától) újraindul az egész rendszer !

megoldás?

videokártyám támogat minden effektet ( bump mapping , pixel shared 2.0 ... stb stb | típusa: ATI9600SE )
  • Spirit
    Ha bekapcsoljátok a console-t, és végignézitek a parancsokat, elég sokat elárul a játékmenetbeli változásokról...
    kéne az a fránya CoD2MP_s.exe, és mehetne is a multidemo, ahogy elnézem..ha kibontjátok az iwd fájlokat, minden fegyvernek,és félnek(orosz is) benne van szinte minden hangja..de csak 1-2 pálya zeéje pl. érdekes csomag, szerintem a nagy nyomás hatására adták ki.

Közben jobban szemügyre vettem a beállításokat a grafikán.Igaz még nem minden állítható,ami igen, az se minden állásban(pl model detail: very low, low, normal) De screenshot-okat csináltam a Directx 7 mode on-off-ról. Off módban minden dx9-es effekt megy, gyűrött a ruha, "érdesek" az arcok, on módban a bump mapping, light, és shader effektet teljes hiányában megy, ami a nagy zűrzavarban észre se vehető, csak közelről(kivéve a fényhatások). Míg on módban bőven elegendő egy olyan gép, mint az első részhez(még gyorsabb is, és szebb), off módban bizony elké egy A64+6800gt, sőt..De ez csak jó,mert később,ahogy fejlődik mindenki gépe,mindig többet és többet ki tud hozni a game-ből.
    Gratula Infinity Ward!
  • Spirit
    Jah, és itt egy kafa link, innen nekem 375k-val jött, 28 perc alatt megvolt!

ftp://hardwired.hu/cod2demo.exe
  • abonyitomz
    DEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe!!!!!!!!!!!!!!

mostmár csak azt várom ahogy a fullt meghozzák házhoz !!!!!!!!4 na elkezdem szedni
  • Spirit
    Na, amiket észrevettem.A hangok fantasztikusak, a hangulat isteni, magával ragadó, pulzusom 200 volt..végre működik az 5.1 benne.
    Az mp40 hangjától azt hittem beszarok:)

a grafika: jó-jó, egy számomra multis fps-nek nem kell jobb, az engine egyszerűen zseniális, akadás SEHOL nem volt benne,pedig nincs egy bika gépen(2300mhz XP, 1gb ram, 9700pro@9800pro szintjére húzva)
    Viszont van egy beállítás a menüben, valami Force DirectX 7 mode..na ha azt kikapcsolom, látszólag semmivel sem lesz szebb, de kb 10 fps-t nyom a gépem.

A sebződés rendszere egyedülálló, végre nem látod,hogy még van 2% életed, és vígan rohangálsz...kapsz egyet lábba?nagy ügy(mondjuk lefeküdhetne, vagy mittomén)...de ha mondjuk mellkason lőnek, azonnal megfekszel..ez számomra nagyon jó dolog.

AZ EGYETLEN negatívum az irányítás:
    fegyverváltás görgővel nem megy, csak max a 2 fegyver között választhatsz.nem lehet nálad pisztoly+2 fegyver..egy fegyver, egy pisztoly, vagy 2 fegyver, amik között egy gombbal választhatsz...a gránátokat meg külön 1-1 gombbal DOBHATOD..vagyis nem tudod a kezdbe venni, és azzal rohangálni..bár,ha belegondolsz, a háborúban sem rohangáltak gránáttal a kezüken,hogy "hova dobjalak"
    Jah, és a sprint hiánya.

Egyébként mindena helyén van.Túl nagy követelményeket támasztottam a játékkal szemben, amit eddig lehetett látni, néhány helyen én nem így csináltam volna, de tudni kell, hogy a fél életemet a COD-al töltöm. Szóval szerintem messze a legjobb háborús játék eddig, a COD-ot simán veri MINDEN tekintetben, és ez nálam nagy szó!
    És ne feledjük,hogy ez csak egy Pre-released Demo, vagyis nem a végleges játékból kiragadott rész, hanem egy félig kész játékból kiszedett. Ha néhány apróságon változtatnak, akkor a COD3-at már nem is fogom várni, életem végéig ezzel fogok játszani:)
  • toza #1256
    mekkora szar vagyok!itt a demo en meg csak alszom..:(nem rugtal eleg erosset!..de mar toltodik..meg 50 perc...tenyleg jo lenne majd egy multi is..meg par kep a COD 3 bol..most h agyonvart cod2 demo kijott.. kell vmi amiert megint remeghetunk:D
  • priluki
    sztm nagyon állat,végre nem tünik el a falrol a lövedék nyoma a grafika is jobb,de
    ne feledjük el ez még csak demo. (amugy van az ellennek fizikájapl granatnál..)
  • zaki
    képekből ítélve a grafika semmit nem változott
  • dardevil
  • hapi
    Az nem a god mod!!

Attól félek ez így lesz a fullban is. Én inkább konzol betegségnek hívnám. Tudod kell bele valami amitől hülyegyerek is végig viszi és ügyesnek hiszi magát... :(
  • Gabe18
    Hát azért a grafika nem emlithető egy napon az első részben látottal,a hangulatra rátettek még egy lapátal,ugyhogy nem lesz ezzel gond.
    Egyetlen bánatom hogy a katonákra valami fizikát rárakhattak volna,mert ez a script-re meghalás nekem már nem bejövös.
  • dardevil
    Nagyon jóóó a demóóóó !
    Végigviszem még10X !
  • priluki
    1 perc
  • Eisenhower
    lol most vettem észre második nekifutásra hogy ez vmi kurva régi kezdetleges demo mert még a god mode is alapbol on...
  • Eisenhower
    aki szerette a codot nem fog csalódni. ez egy nagyon korai demo sztem mert pl betöltő képernyőn is ilyen full homályos szar képet lehet látni... menübe alig leeht állítgatni csak az alap dolgokat felbontást de hoyg részletesség vagy ilyesmi az nemnagyon.... nekem nagyon teccik^^ karral lehet osztani a fejest^^ szoval graftol nem kell elájulni, de mondom ez sztem kezdetleges demo... nincs benne a sok grafikai ficsőr
  • Eisenhower
    végigtoltam
  • ReTeK
    jó nagy demóh
  • Eisenhower
    menü szinte ua mint sima codban
    elrendezés minden
  • Eisenhower
    hm "end of the beggining"
  • trident
    Ebben bízok én is.;)
  • priluki