26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• toza #1515
    mi a franc baj van az agyonszkripteltseggel??az uber fejlet AIs gamaknal is mindig vannak problemakv botokkal szoval tokmindegy h mer meg hogy ugrik elo sztem...a lenyeg a hangulat...nekem mar akkor szet jott cod 2 amikor meg csak hir volt h lesz vmi...de tok mindegy mert nem letezhet hibak nelkuli jatek..ennek is csak az az egy baja van h nincs meg meg nekem..:D bar itt vki monta h annya takarito no activisionnal szoval van remeny.

egyebkent is felesleges hasonlitgatni ..nincs masik ijen kaliberu gama..es kesz...
  • forza milan
    nekem teljesen más élményt nyujtott!nemértem miezitt,eza fikázás most?!sztem nagy különbség van,nemértem...
  • forza milan
  • GrimReaper78
    Ja, ugyanaz, kb. mint az 1-ben volt. Tehát semmi fejlődés.
  • forza milan
    Al???ha az ellenfélre gondolsz,sztem egyáltalán nem!hasonlitsd már össze a cod1-el!?
  • Punker
    single rész felejthető lesz valszeg, minden fokozaton végig nyomtam az AI ugyanolyan hülye mindenhol :(
  • forza milan
    nagyon ász game!grafika,nagyon jóóóó!meglepöen jó(jobb mint a mohpáé)kivéve a viz!mondjuk lehet hogy ezis a demo miatt van,majd be lehet állitani,de sztem szebb viz lesz!a fegyverek csillogása,meg minden tök jó!ilyen jóra nem számitottam!
  • forza milan
    Nekem tetszik,a betöltésen és a "lángon" javithattak volna,de1.ez egy patchben megoldható2.jó ez igyis,ha a fegyvered kidolgozottságát nézed!!!
  • GrimReaper78
    Na, akkor maradjunk annyiban, hogy azután beszélj, hogy már próbáltad a demot...

A "kihagyhatatlan" és "világrengető" jelzőket nem érzem jogosnak, cseppet sem.
    Egy sima, lineáris, rövid küldetés. Ennyi. Semmi forradalmi, és a fejlesztők meg elmehetnek a búsba, arról volt szó, hogy nem agyonszkriptelt sz@r lesz ez a rész. Szóval ha meggyőzésről van szó: engem NEM győzött meg. És kétlem, hogy ezzel egyedül lennék.
  • toza #1506
    nem tom probaltad e biaeib demojat..az kb 3-4 perces!nyilvan nem komplett gamat fox kapni egy demoban..fahrenheit is videok nelkul vegig tolhatok kb masfel perc alatt..megis az a demoja...:D ezen kiakadni sztem vicces volt..10 perc alatt csak latod a kulonbsegeket..sot ..mar egy kep eleg h meggyozo legyen..sztem...u h nyugi... sztem multiban ugyis sokat talakozunk majd...kihagyhatatlan vilag rengeto demo..es en ugy mondom ezt h meg nem is probaltam .. :D a rohatt eletbe :(((
  • DJviolin
    Aggyál "readme"-t!
  • forza milan
    egyáltalán nem kényes!NEM!!!1.a grafikája nagyon,nagyon szép2.olvass readmet!!!
  • GrimReaper78
    Nem. GF3 a minimum, amit támogat.

Egyébként meg: 10 preces demo????????!!!!!!!!!!!!!!

Wattafakk?? Engem ennyi idő alatt nem sikerült meggyőzni. Sőt, a fegyverek viselkedése rosszabb, mint az 1-ben volt.
  • tomsh
    Én innen szedtem az imént, teljes sávszéllel jött.
  • Gaben78
    nekem sem megy ! asszem nem is fog :( mert hibaüzenet nélkül nem tudom megfejteni
  • toza #1500
    miattad van az egesz!!mer nem rugtal eleg nagyot...:D
  • DJviolin
    Kényes kérdés.
    Geforce 2 mx400 32mb-oson elindul?
  • toza #1498
    jaja 576 rol jon kafan..
  • Eisenhower
    én elég résen voltam^.^ muháháháháháh
  • toza #1496
    ja azert vartam kevesbe mert mar 6 odszor toltom le?!?!?
    en itt vartam...!!!:( csak elalaudtam kicsit...:D de akkor se indul a rohadek...na mindegy..nyomjatok meg kepeket pls....
  • LBandi
    nekem még egy órája is 290-kval jött
  • alph4
    Aki nagyon várta és résen volt az még időben letöltötte...éjfélkor és reggel mindenhol jött gyorsan.
  • LBandi
    576.hu
  • toza #1492
    off
    most gamestarrol probalom flashgettel.. ott 671 nek irja..de mindenhonnan rohatt lassan jon..mindenki ezt tolti:D:D
  • alph4
    Itt van, de mostmár csend!

http://thepiratebay.org/details.php?id=3388843
    http://torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=419576&query=call+duty+
    http://torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=419561&query=call+duty+
    http://www.mininova.org/tor/118594
    http://www.mininova.org/tor/118535
  • toza #1490
    nem:( de mar toltodni is alig akar:D
    LBandi : honnan toltotted?hany mega az exe?
    csak mert nekem zip vagy exe tok mindegy mindig 655.7 jon le...es inditasi probalkozasra minden szet lassul es nem tortenik semmi percek utan sem...feladatkezeloben sincs esetleg setup.exe vagy barmi...:(((( mi lehet a mego?
  • cold-fire
    tud valaki nekem kondani egy torrentet ahonnan lehet szedni?
  • Gaben78
    Toza, neked megy már?
  • alph4
    Erre még én sem jöttem rá, pedig próbálkoztam. Mert azt már tapasztaltam hogy az ellenség képes erre ^^
  • alph4
    Fraps v2.6.4 Retail
  • Szonár
    1.6 GHz
    512 MB RAM
    GeForce 2 64 MB RAM

Még ez alatt is meg !
    Igaz, a füst megjelenítésénél belassult !
    Én elégedett vagyok vele.
  • LBandi
    na ujra letöltöttem mostmár fel is lehetett tenni :D
    GRAF: monjuk nagyon csiribiri efektek vannak benne de hát nem egy csoda, monjuk megfelelö lesz.
    élmény: na bazz ezmár sokkal frankóbb..... a single jatákok közül eddig nekem eza top az élményben.
    és semmi bug semmi hiba a gameben ez teccik :D
    viszont monjuk remélema multiban kicsit javul a célzás+ az életerö kijelzése sem lenne rosz :D
  • fitutufi
    #1457 valaki plz :P
  • Gaben78
    pls help!
  • Gaben78
    Nekem sem megy fel a demo..:( u.a. mint az Age of 3 nál. Feltelepít, de mielőtt telj. kész lenne kilép és vissza is töröl mindent a célkönyvtárból. A másik gépen ami nálam van ott felmegy, de mikor indulna a game, rendszerhiba ablak... Robbanok szét minnyááá!
  • donneck
    LoL
  • Rain1
    Nekem is 9800PRO van, és megy DX9ben Max grafon, csak le kellett venni a felbontást 800X600ra (meg a élsimsitást 0-ra)
  • Ferro
    Tök józan vok és megy 1280x1024-ben! :P
  • gergou
    a hangulat megvan, de ez keves, a kepeken jobbnak tunt nekem, szal en csalodtam benne, mer olyan mintha a call of duty egyik kuldeteslemezevel jatszanek...
  • Sly06
    faszán megy!nekem ez pont elég ,hogy te mit gondolsz Alma azt már magasról..