26388

F.A.Q!

Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!!

WAREZ és CHEAT témát mellőzni

!!!OFFOLNI IDE!!!

• Kandurex
    VAgyis még1szerűbben, megnyitod a cfg filet, a windows kiszól, hogy nem tudja megnyitni, de te kiválasztod neki listából és a jegyzettömböt használod.
  • priluki
    total comnmander van ,megnyitom f3-mal de ott nem tok beleirni
  • Kandurex
    Először is játékban is állítsd be az opciókat.

Itt meg...hátőő, ha van word -od, akkor egyszerű, azzal megnyitod, szerkeszted, elmented. Ha nincs, használj total commander -t, vagy windows commandert, vagy egyszerűen csak notepaddal módosítod.
  • priluki
    Ah értem ,de ha menyitom nem enged beleirni... azt hogy orvosoljam? Boics de tényleg nem értek hozzá
  • Kandurex
    Ez pont a hibás, így kell kinéznie:

C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2 Demo\Main\players\default\config.cfg -filet

seta r_picmip "0"
    seta r_picmip_bump "0"
    seta r_picmip_manual "1"
    seta r_picmip_spec "0"

Ugyanis a 0 az extra grafika, az 1, a high, csakhogy a manualt nem lehet extrára állítani, mert vvisszadobja 3 -ra, azaz low -ra
  • geri15
    "Javítja a texturák minőségét DX9 módban.

C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2 Demo\Main\players\default\config.cfg

open the cfg file with notepad and change some settings like this

seta r_picmip "x"
    seta r_picmip_bump "x"
    seta r_picmip_manual "x"
    seta r_picmip_spec "x"

1=high 2=medium 3=low"
  • priluki
    Meg nekem nem engedi vagy legalábbis hülye vagyok hozzá és nem tom hogy kell...
    help pls
  • priluki
    hogy lehet átirni a cfg-ot? dx7-et kell dx9-re irni?
  • geri15
    nm:)
  • HD JOHNNIE
    Thx!
  • geri15
    ATi Catalyst 5.9 -- tuned by Omega
  • HD JOHNNIE
    ez komcsi? honnan is tudom leszedni a tuningolt omega drivert?? (Mán elfelejtettem a címet...)
  • toza #1823
    hej ez a mp demo akkor csak vicc volt?:( granat visszadobasrol nincs hire vkinek?lehet vagy nem lehet?!masikmeg h dx7 tel nallam ezerrel szebbek texturak csak nem csillog villog minden..de legalabb laccik..kiprobalom cfg atirast nyilvan..
  • geri15
    WAZZE!!!! Senki, ismétlem senki ne használja az alap gyári cédén lévő drivereket, mert kb -50%os teljesítménnyel üzemelteti a kártyáját!! Inkább szedje le mindenki vagy a sima 5.9-es vagy a tuningolt Omegás 5.9-es drivert, állítom ezekkel semmi baj nincs!
  • alph4
    Valamint elégé részletesek a karakterek kidolgozottsága:

Pár +kép még :D

• HD JOHNNIE
    Bazza! Szólok: az 5.8 catalystel van a gond. Nekem 9800 SE van, amikor kijött a bf2, akkor mondták, hogy az 5.8-as kell neki. feltettem inditottam a gammát és restelt...nálam itt elvesztette a bf2 a népszerűségét... aztán mikor visszamentem codozni akkor meg kockázott a kép. leszedtem az 5.8-at és visszatettem a régi original(nemtom hanyas) drivert és faszán megy a cod2 vele! Javaslom: ezen változtass!
  • dr Kotász
    + a valóságban is...
  • alph4
    Legalábbis a Valve-s scrácok így nevezték el :D
  • geri15
    ezt híjják Hádéer (gyk HDR :D) teknológiának
  • geri15
    várj csak nem téged dobtak bannra szintén személyeskedés miatt a Battlefield2 topikból?
  • alph4
    Ja és most vettem észre a tunning megvillágítást! Ugyanis mikor belenézem a napba, akkor ugye "elfehéredik" a képernyő és alig látunk valamit, aztán pedig lenézünk a földre és csak szép lassan lesz látható újra minden! mint a valóságban, ahol szintén lassan alkalmazkodik a szem. Ez nekem nagyon bejön! Aki még nem vette észre feltétlenül nézze meg. ;))
  • alph4
    Na írásvédetté tudtam tenni a cfg fájlt és így már valóban ment highres textúrákkal dx9 módban! Mert eddig állandóan visszaállította.
    (Az FPS kissebb mint a FEAR-ban fullon!!! Ez röhej, mert sztem viszont nem szebb...)

1-2képet én is megejtenék:

• Yossarian
    a BIA-ban is csak 20 töltényes volt a Thomi.
  • LBandi
    mert én okos vaok és válalok melót..... de téjnleg semmi közöd hozzá. térjünk visza a codra....
    másnál si van olyan hoyg egy felyesnél csak vakarja a sisakját a soldier? remélem multiban nem leszen ez....
  • magus
    20 tolteny thompsonba pffffffff

mp44 meg pontlovo lesz vagy mi?
  • tehen_m
    Nem akkora :D
  • bazza
    Életkor: 14-18 között
    Hogy van zséd ilyen gépre? Ez pl. személyeskedés. :D
    (nem muszáj válaszolni, nem zaklatlak)
  • LBandi
    jah és ha erre ideges leszek akkor én személyeskedek.....
  • bazza
    Arra még most sem tudja a váléaszt senki sem, hogy miért fut minden indításnál máshogy a játék? :S
    Egyszer végig normális, övetkezőre meg szaggat, meg resetel...
  • Kandurex
    Nem, nem. De jól esik kicsit szívatni a jobb gépest :)
  • Punker
    nem de ettől függetlenül szerintem érthető hogy nem 800*600-ban akar játszani.
  • Kandurex
    Ne mond, hogy a csóringerkém egésznap japó TV -t néz?
  • Punker
    itthon, pl japánban csomó HDTV adás van.
  • alph4
    Haggyad, ő csak HDTV felbontású filmeket néz!! ^^
  • Kandurex
    Nem zavar, hogy az elérhető legjobb minőség (ala DVD) csak 800X600 -as?
  • LBandi
    na monjuk 1024-ben én még filmet sem néznék
    1600*1200 és 1280 között is kibaszott nagy a különbség :D
  • Eisenhower
    hát én csak elképzeltem. Azért jó lenne :) én szeretném :)
  • Kandurex
    Ma?
  • Eisenhower
    28/09/05 Downloads: Call of Duty 2 MP Demo
  • ati2002
    nem nagyobb annál, még High-res-el sem