26388
-
#2321 [URL=ftp://ftp.tudelft.nl/d2/Windows/public.gamershell.com/patsboom/demo/cod2MPdemo.zip]na mivan itt? ^.^[/URL] -
#2320 1918-as hozzászólás.
de csak neked! csak most!
Minimum System Requirements
- 3D Hardware Accelerator Card Required - 100% DirectX(R) 9.0c compatible 64 MB Hardware Accelerator video card and the latest drivers
- English version of Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP
- Pentium(R) 4 1.4GHz or AMD Athlon(TM) XP 1700+
- 256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
- DirectX(R) 9.0c (Not included with Demo)
- 100% DirectX(R) 9.0c compatible 16-bit sound card and latest drivers.
- 100% Windows(R) 2000/XP compatible mouse, keyboard and latest drivers
- 700 MB of uncompressed free hard disk space (plus 800MB for Windows(R) 2000/XP swap file)
Important Note: *Some 3D accelerator cards with the chipset listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by the Call of Duty(R) 2 Demo. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX(R) 9.0c compatibility.
This product does not support Microsoft(R) Windows(R) 95/98/ME or NT.
SUPPORTED CHIPSETS:
- ATI(R) Radeon(R) 8500
- ATI(R) Radeon(R) 9000
- ATI(R) Radeon(R) 9200
- ATI(R) Radeon(R) 9500
- ATI(R) Radeon(R) 9600
- ATI(R) Radeon(R) 9700
- ATI(R) Radeon(R) 9800
- ATI(R) Radeon(R) X300
- ATI(R) Radeon(R) X550
- ATI(R) Radeon(R) X600
- ATI(R) Radeon(R) X700
- ATI(R) Radeon(R) X800
- ATI(R) Radeon(R) X850
- NVidia(R) Geforce(tm)2 Ultra
- All NVidia(R) Geforce(tm) 3/Ti Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) 4/Ti Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) FX Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) 6 Series
- All NVidia(R) Geforce(tm) 7 series
-
#2319 igen de szerintem nem ful grafton -
#2318 srácok, mi a cucc gépigénye?
elboldogul egy Gef4 ti4400, 512MB ram és athlon xp 2100-zal? -
#2317 hát infot nem ír hogy mikor lezs mp demo az tuti. egyébként ezt a mult héten linkeltem be ha jol emlékszem vagy legalább is pár napja -
Mester01 #2316 Fiuk aki tudd jol angolul mondja már L hogy mit ir ez az oldal?
>EZ< -
toza #2315 errol az sp demo toltesrol nem szeretnek tobbet hallani.....van mp demo vagy nincs?ma mar kedd van...aaz mar 48 ora a hetbol!!!mileszmaaaar?!?
(mellesleg tevettem...biaeib rohatt nehez legnehezebb fokozaton..es tok jo..tobb a fedezek .kicsit sok is..es egymillio naon is inteligens enemi van..egyetlen problema h meg a geppuska alasokat is otthagyak ha hatba kapnad oket..marmint tenyleg elrohannak kb 20-30 metert is es kb oda kerulnek ahonnan te indultal..ijen is van benne..zsir..) -
priluki #2314 jaja,igy volt én voltam a második -
#2313 én meg gamershellről. és ha jol tudom én kaptam le a leghamarabb^^ mert mikro még a többieknek ingadozott a sebesség én már az installnál jártam -
#2312 én a fileshackrol szedtem.. van free tagság csak várni kell 10 percet míg le tudod tölteni.. -
#2311 hát ti várjatok csak amíg majd kirakják callofduty.hu -ra én inkább nézegetem a www.gamershell.com -ot mert az sp demo híre is ott jött ki leghamarabb. onnan tudtam hogy lesz demo éjfélkor anno. azért nem is feküdtem le^^ -
Ibron #2310 Nem,ha azon a linken fent lesz,amit előbb benyomtam ide,ott nem tölti le fél nap alat....nekem pár perc alatt leszedi a cuccot onnan. -
priluki #2309 Énis tom hogy innen nem lehet még tölteni,ugy adták nekem is a linket.Az a baj hogy ha nem vagy résen megtelnek a serverek és fél nap mire leér.. -
Ibron #2308 Húúúúú.... és?1nap az semmi...mindegy,én majd onnan leszedem,akármennyit fog késni...vagy,ha lesz más normális link,akkor onnan...de azért kösz ezt is. -
priluki #2307 hát mire fennt lesz a cod.hu-n én már rég nyomni fogom.. single is legalább 1 napot késett ott.. -
kokesz92 #2306 adjá rendes linket amivel rendesen alapból tölti. mer itt még egy kiba* letöltés gomb sincs -
#2305 lehet hogy ott van de nem hiszem hogy le is lehetne tölteni mert AZON az oldalon nem találsz linket. -
Ibron #2304 Na ja,mer ez fizetős link....valami 0.389 euró vagy mi a letöltés ára...szóval készüljön csak ott valami,én megvárom míg kint lesz itt.Mer ez biztos hely. -
Gabe18 #2303 Valami van,de még nem az igazi... -
priluki #2302 http://www.floze.de/download/product_info.php/products_id/218
nézd meg.. ja,és jo étvágyat a kalapodhoz -
priluki #2301 De valami lesz ott :) valami készül... -
Ibron #2300 Meg de nem tudom letölten én se. -
#2299 azaz kalapom :)) -
#2298 hát ha itt találsz linket akkor megeszem a kapapom. -
priluki #2297 megnézted?
-
#2296 akko kinn lenne a fileshackon^^ -
Ibron #2295 Oké,előre is köszi. -
priluki #2294 itt van valami,de még sztm nem tölthetö.
http://www.floze.de/download/product_info.php/products_id/218 -
priluki #2293 1 pill nem én vagyok az infos,még énis arra várok.. -
Ibron #2292 Akkor linket plíííííííízzzzz. -
priluki #2291 Gyerekek nem akarok ünnepronto lenni de asszem van Cod2 MP demo... -
LBandi #2290 jóvicc volt jót röhögünk :D
-
abonyitomz #2289 ja de én azt nem irtam hogy akkor van annyi FPSem amikor csatázok -
#2288 jó gép de asszem akkor is hülyeség az az fps érték amit írtál. persze ha az eget nézed akkor lehet^^ -
kokesz92 #2287 jah persze, és majd pont viszi dx9 el előre 100 fps el, hahahahahahahahaha... -
abonyitomz #2286 PROCESSZOR: Intel P4 3.2GHz ( bla bla bla ... )
-----------------------------------
ALAPLAP: Asus P4C800-E Deluxe alaplap ( bla bla bla ...)
------------------------------------
RAM: Kingston HyperX 2GB DDR 400MHz
------------------------------------
VIDEÓKÁRTYA: Asus AX800PRO 256MB DDR
-----------------------------------
-
toza #2285 OFF
biaeib ..jo lett..hedsat szokasos..talan vmivel konnyebb bevinni..5 lovesbol 2 talal!grafika rendbe van.. ai tenyleg idegesitoen aktiv.. mappok jok!terep paja fless megvan...kerulgetos flank him finis him tema megy...nagyon redben van...
pc n lesz majd erdemes inkabb vegig tolni...box on meg mindig tul konnyure van alliva nyilvan nehezkesebb celzas miatt...jaa es mocsok veres meg csunyan beszelnek..!!
szoval 5 bol 8 pont...
on
az hogy lehet h legjobb legdragabb vga kkal is szarul fut a gama..6600GT az mar nem is szamit felsokategoriasnak?!cod 2 ben egyebkent meg az teccik nekem nagyon ami varhato volt tolluk es dicseretes teljesitmeny..h rohatt kicsi gepigenye van! puszi erte -
#2284 hülye vagy? abonyitomznak? alap hogy van neki ^.^ -
LBandi #2283 olyan még nem van. -
toza #2282
OFF
2153 Mhz nem eleg? egyebkent 2200+ xp s amd azt jelenti h ugy megy mint egy 2200 celeron nem?!?mert h alapbol a 1800 MHz fut..es innen lett huzva+350 Mhz ! de igy is szar... 9800 se meg 8 pipelinnel meg 380/620(310) et tud... csak elegnek kene mar lennie..de mindegy..
na..ki irtam BIA EIB et..megyek kiprobalom...
ja ..xbox ra..majd elmeselem mijen vot...csaaz