26388
-
Mester01 #3123 Pihizél picit már csak 9 nap megjelenik Amerikában szvsz majd földibják a netre és már 26.-27. játszunk a Teljesel :)
Nem kell ide a mp demo :D -
#3122 én nem mondtam hogy én csináltam te homoki nigger ^^ -
toza #3121 egyebkent jo lenne ha kiadnanak vkik vmit vegre mert kulonben csak marjuk egymast..:D bar utanna is az lesz :D de ugy izgalmasabb lenne ha kozben tudnank cod 2 mp ni..
-
#3120 Valakinek itt igaza van ! -
toza #3119 "lenne egy upto18patch.exe, lol ez jóóóó. Ez meg engedélyezné a bélkiömlős öldöklős rongybabás verziót!!!!!"
elkene beszelgetni dedpapival ,megkerdezni ok is ijen jol mulattak e a fronton!!epp azert jo a cod mert nem fordulnak ki belek!! Mohaa nal is reklamaltak anno h mer nincs ver...vastag es sok ruha volt katonakon akkor --volt a valasz...kidobtak verfrocs pecset aztan egybol szar is lett minden...itt is ,cod 2 videokban tok furcsak h frocsog a ver ossze vissza..nem COD ra jellemzo..bar uo ban mp ben neha hasznos ugye...legalabb tudod h eltalaltal vkit..de azert nem kene fejleszakadas meg stb...arra ott van a ogrish.com... fear neeg meg durvabb ijen szempontbol mert ott meg tenyleg patakokban fojik mindenutt..sztem az mar tulzas..codba nem nagyon kell...szvsz...
nezd meg dods ...rongybaba efekt,verfrocsoges teljesen elszarja az egesz hangulatat... -
Ibron #3118 Na jól van már....18vagyok és szerintem ez azér már sok..... -
#3117 Kotász, merre jársz, moderálni kéne! -
ent #3116 Mé kell szétgenyózni ezt a fórumot, csinálj magadnak egyet azt ott ugass! te...., kis pöcs... -
ent #3115 lol -
#3114 télleg nincs köze hozzá, mert ilyeneket egy normális, értelmes 25-30 éves ember nem ír -.- -
ent #3113 Akkor te vagy az első 18 alatti aki hozzászólt a kommentemhez! Mehetsz a faszomra, miattad is szívunk!!
Ui.: És semmi köze a kommentjeimhez a koromnak... -
moralosan #3112 ahogy látom a kommentedet, ettől függetlenül egy 18 év alatti ember lehet értelmesebb nálad :]. -
Paranoia #3111 Ja ja,reménykedjünk -
toza #3110 viszont elvileg meg 10 nap es a torrent oldalak le lesznek terhelve komojabban:D -
toza #3109 amerikaban nincs 18+..16+ van meg 17...en meg 18 at sose nem lattam..21 + sincs..pedig akkor lesz mindenki nagykoru nalluk..legalabbis ami az alkohol vasarlast illeti..ez erdekes....
Sheltem :leccives ne szidd a varezolokat!!ok tartyak el a telefon tarsasagokat az elofizeteseikkel!!es akkor most neked sem lehetne gyorsabb neted olcson ha ok nem akarnanak tolteni minden aron..kossssz -
ent #3108 akkor mért van 501 összesen??? -
ent #3107 Egyébként full megérni nekik is, ha két verziót dobnának piacra 18 év alattiaknak és 18 év felettieknek!! Vagy lenne egy upto18patch.exe, lol ez jóóóó. Ez meg engedélyezné a bélkiömlős öldöklős rongybabás verziót!!!!! -
Mester01 #3106 Jah és ez volt a 500. Hozászolásom. -
Mester01 #3105 Akor már értem..
Hol érdekell a 16 vagy a 18 karika... löjék le magukat...
Ezt szeretem én a SoF2ben fejbe lelödtél valakit leszakadt a feje és vér pricelt ki nagyon jo volt.. :D
meg mikor gránátot kapot a csávo akor meg repült 1et mint egy Rongybaba...
Most meg nem lesz a sok kis hugyos miat.. :)( -
#3104 Az, hogy ha vki meghal a fizika hatására esik össze és nem elölre lekulcsolt animáció. A korhatár dolog meg szerintem csak kifogás. :) -
#3103 rongybaba -
Mester01 #3102 Mi ez a ragdoll? -
Ibron #3101 Akkor megértem ezt a korhatár szarságot,ha full véres jelenetek lennének benne...na de a CoD-ban eddig semmi ilyen nem vooolt...talán a Brothers in Arms Road to Hill 30-ba egy icike picike,de még az is nagyon a aszar alatt van vérengzős jeleneteket tekintve....egyszerűen még nem dobtak ki a piacra olyan játékot,amire azt lehetne mondani teljes lelkiismeret furdalás nélkül,hogy,na ez megérdemli a korhatáros játékot...vagyis a 18év alattiaknak nem ajánlott...és,ha ez egyszer megtörténik,akkor is tök mindegy,mer lesz még a warez,ahonnan lelehet majd szedni. -
Gabe18 #3100 Nagyszerű...
Ezt a sok korhatáros marhaságot én már egyszerűen nem tudom elhinni.Térjünk már vissza a Super Mario-hoz,azt jól ki lehet adni mindenkinek...
De a készitők is elmehetnek valahova,hogy egy világháborús játknál nekik a korhatár nélküliség (még több pénz) a lényeg. -
#3099 -
ent #3098 Most olvasom Gamestarba:
azé nincs rag-doll, hogy korhatár nélkül tudják eladni, loooooooooooooool...
A faszomat a szátokba buzi 18 év alattiak!! -
Mester01 #3097 Ez a IW forumán volt te kis lopos! puzi -
#3096 igen, a vonal alatti rész pedig azt jelenti, amit te írtál :D -
#3095 Megszólalt az ÁSZ! "o" -
#3094 Sok kis hülyegyerek várja hogy jön amindent megváltó mindent elsöprő játék de mivel tonnányi warezt töltenek le abszolút nem látnak semmi kiemelkedőt az új várva várt játékba ezért megy a sírás a kis gennyarcúak körében. Kb erről szól a folyamatábra szerintem. Pontról pontra lebontva. -
#3093 mikor jelenik a gém az usában? -
#3092 egy hülyeség :)
egy idővonal a bejelentéstől a megjelenésen keresztül a peccseken át a végtelenségig. A nyíl pedig azt mutatja, hogy éppen a kiadás előtt vagyunk. -
#3091 :)))
Tényleg így szokott lenni. Tetszik ez a folyamatábra -
#3090 énsem,ugyhogy megmondaná valaki miez???pls -
priluki #3089 angolul nem tok ugyhogy meg kell kéreznem,hogy EZ MI?
-
#3088 -
#3087 hülye vagy?? -
#3086 iw kapjad be! le vagytok tojva. nem adtatok ki mp demot . nembaj mostmár elleszek a fear-rel^^ istenkirálycsászárűberbrutál^^ -
#3085 Helló!
Bocs hogy itt kérdezem de itt nagyobb a járás.
Ha van köztetek BiA multis akkór please!
Van hozzá egy olyan cucc amivel xeli a CDkey ellenőrzést,de hogyan tegyem fel? -
Ibron #3084 ....ám az álmok csak addig tartanak,míg fel nem ébredsz...akkor aztán visszacsöppensz a keserű valóságba,hogy:
NIIINCS MP DEMMOOOO
De talán majd lesz....vagy kiadják végre a fullt.