26388
-
toza #3484 1 day 4 hours
-
#3483 Akkor lődd főbe magad...
Egyszerűen okádék ahogy írsz! -
toza #3482 sztem verjuk meg!!!mindig kamuzik!!csuunya dolog
es egyebkent is ugy volt h van csomo remek otlete es abbol sem lattunk semmit!! -
#3481 először is tanulj meg irni. majd tanuld meg leírni a nevem^.^ nem tudom nekem tetszett az egész quake 4 az elejétől a végéig. de mindenkinek más tetszik. szoval lehet ami nekem tetszik az neked nem. az a baj hogy a fear-t is meg a quake4-et is végigtoltam most meg unatkozok.... -
#3480 Elég gyenge a humorod, mondták már? :P -
toza #3479 eezt hololvastad?!?!?!?hivatalos lapon,,vagz varz??eee???mennyire zsir lenne mar ma nyomni mp t!!!en mar nem birom ki ezt azt 1-2 napot..kesz....
ejyenHAVER!!quake4 vegig ojan sinvonalu mint elso 10 perc?? -
#3478 hmm... ma ezek a betük jelentek meg álmomban....jelenthet valamit? :-) -
#3477 angol a 2. nyelvem, de ezt még én is megértem: a cod2 teljes feltöltése megkezdődött -.- -
#3476 "Cod2 full upload is begining"
ez mit jelent? -
moralosan #3475 nem mondtál újat
:) -
#3474 jó kis gamma lesz... -
#3473 Meg valószinüleg nem pontosan ez lesz, vagy ez úgyis csak egy kis részlet lesz, mert ha 5 perc lenne egy pálya, akkor nagyon gáz lenne (és amúgy is sokkal több játékórát ígérnek)... -
Paranoia #3472 Jaja ez már nekemis eszembe jutott:)De majd remélem azzal leszek azon a szakaszon Lfoglalva,h; hmmm mennyivel szebb mint a demóba... -
#3471 Nemtom miért ezt csinálják! Nekem nagyon bejött hogy az egyik gameben a demo pálya nem volt megtalálható mert külön pályát írtak a demohoz! Most már annyiszor végigtoltam a demot hogy ha odaérek a teljes gameben akkor fogom átkozni a fejlesztőket -
#3470 Mikor lesz már fenn valahol???? -
#3469 -
#3468 nforceon nemvanik még kint -
#3467 nem mondtam hogy valós... csak találtam .s beraktam hogy lehet ilyen is lesz ^.^ -
#3466 kamuman :) -
#3465 Rilóded a legmegbízhatóbb. -
toza #3464 eeez most mi?elorre jelzes vagy "megjelent" a gama?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! -
Paranoia #3463 RELOADED csinálja meg akkor nagyon örülnék neki! -
#3462 ez msot mi? -
#3461 [@tir-tme] -( GAME-iSO )- (( ( CALL OF DUTY 2 RELOADED (( ( -( GAME-iSO ) -
Paranoia #3460 Nincsen sajna -
toza #3459 WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..kepek nagyon utnek..nincs meg tobb?! -
#3458 [URL=http://www.zboard.com/experience/callofduty2/]most vedd meg^^ [/URL] -
Paranoia #3457 ÉÉÉÉSSS megújult a callofduty.com!!Szép!:) -
Paranoia #3456 Jó a tréning pálya -
Paranoia #3455 KépekSP-ból -
toza #3454 ja akkor jol van...
1 day 10 hours -
#3453 az japcsi fegyver volt. -
toza #3452 #3367 ban nem neztetek a a kepeket ?vagy mi van?felvan ujjitva osszes map,meg lesz sok uj is es kesz.. -
#3451 [errenincsszmájli] [röhögősszmájli] -
#3450 Benne lesznek, de több más map mellett természetesen. A változások azért már a shotokon is láthatóak, persze attól még azok a mapok, gondolom a fő vonal maradt. -
#3449 COD az Isten COD 2 hmmm remélem új Isten születik -
Gabe18 #3448 Én nem mondom hogy igy lesz,én is kérdő módban vagyok.
De ha jól emlékszem brecourt,carentan,dawnville,railyard pályák benne voltak az alap Cod-ban.Most kiváncsi vagyok ezekkel mit fognak csinálni.De mondjuk túl nagy újitásra nem számitok,mert akkor nem ezen a néven szerepelnének.
-
#3447 Nane!Ezzel azt akarod mondani hogy a multi rész az egy felujitott cod1 pályákkal teli dolog?Mert az még nem lenne baj ha cod1 pályákkal teli,de legyen uj pályákkal teli is! -
toza #3446 meg volt egy ijenfegyver is amit eddig semejik masik WWII es gamaban sem lattam..30 loszer volt egy" tarban " ... erdekes vot... -
Gabe18 #3445 Hát de hülyének is nézik ezek az embert a 14 ezres nyitóárukal.Aztán ilyen hülyeséget hallgathatok hogy azért nincs rag-doll mert korhátár...
Arra is kiváncsi leszek hogy multiban azok a pályák amik benne voltak a Cod-ban,milyen változáson mennek keresztül.Vagy csak megszépítik,aztán annyi?
Tervbe vettem régebben hogy megveszem,mert a Cod-al jókat és sokáig játszottam,de mostmár nem tudom...