26388
-
#3890 mr bevagytok zsongva^.^ -
DioSr50 #3889 szerintem ez ma már nem lesz kint az nforce-on!!
MAX HOLNAP!! -
szocsika #3888 De miért? -
#3887 lehet hogy "ki lett lőve" -
#3885 jó hogy a cod-ot várod. mi inkább a cod2-őt :) -
#3884 majd csak nem :) -
#3883 upsz ez mar fent is van ftp-n :) rem cod is ilyen gyorsan fent lesz -
shiftáj #3882 tudom de 19. én jött ki a crack -
#3879 másik meg milyen jogon kussoltatsz itt bárkit? azért vegyél már vissza egy fél fordulatot.... -
#3878 maradj már magadnak. azthiszed idejössz és megmondod a frankót? ez egy fórum mindenki elmondja a véleményét. ha majd nem tetszik vmi punker intézi a sorsát a hozzászólásoknak. és én nem mondtam egy szóval se hogy kint van nforce-on. én csak azt irom le amit látok hallok. nem állítom hogy 100%-ig tuti info. ovis? erről inkább ne nyissunk vitát... -
#3877 legalábbis amerikában -
Gabe18 #3876 Akkor szerinted 1-1 jobb játék megjelenésekor le kéne állni a világnak (se suli,se munka,se semmi),mert csak az a "jobb gamer" aki a megjenés napján agyba főbe játsza? -
#3875 18-án jelent mega boltokban a quake -
#3874 már lassan olyan a fórum mintha chatelnék, kicsit szét offoltuk :D LAZÍTSUNK! :D -
#3873 te beteg állat...mostmár más szavakat nemtudok találni rád -
shiftáj #3872 19. én tették fel a crackoltat és 21. én jelent meg a q4 de mind1 :) -
#3871 dehogy jött, csak 105 üzenetnyi "már naon várom" -
#3870 mi a fsz? 105 ú jüzenet másfél ór alatt. aszittem má kijött a gém, ne ijesztegessetek -
#3869 dejó, most akkor mivan?
quake4-et is csak másnap tették fel (mármint a crackest-deviance) -
DioSr50 #3868 kint van már??
nem birok már várni!! -
Mester01 #3867 Én meg a szüleidet hogy ilyen ***** hoztak világra...
u.i:Te multkor is vártál 1 gamet és ott ültél a gép elött és semmi nem jött ki..
-
#3866 -
Ibron #3865 Csak tudnám,hogy miért dobnak ki állandóan az FD Arcokról....és nem csak engem,hanem a többieket is.....lehet,hogy azt is átállítjak ma CoD2-re? -
#3864 egyébként már árulják a cod2-őt van egy jó kis site ott mindíg fel van sorolva hogy hétfő és péntek között mik jelennek meg a boltokban. amiket már meg lehet venni ( nem előrendelni!!) azok vastagabbal vannak szedve.
PCből ami vastagon szedett:
Call of Duty 2 / Civilization IV / RollerCoaster Tycoon 3 Wild! / X3: Reunion
Ps2:
Brothers In Arms: Earned In Blood / Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth / / Resident Evil 4 / Sims 2 /
Xbox:
Battlefield 2: Modern Combat / Sims 2 /
és ezekből már ma meg is jelentek a rilizek például:
2005-10-24 PlayStation 2 The Sims 2 (c) EA Games *FULLDVD* *PAL* DAGGER 19x50 MB
2005-10-24 Xbox Battlefield 2: Modern Combat (c) EA *FULLDVD* *NTSC* RIOT 40x50 MB
2005-10-24 Xbox The Sims 2 (c) EA Games *FULLDVD* *NTSC* RIOT 28x50 MB
-
Gabe18 #3863 Mert a gamefaqs.com szerint a CE 24.-én jelenik.De most néztem,az IGN meg 25-re teszi azt is.Franc se igazodik ezeken már ki... -
#3862 én fenn leszek 1ig, de nem a cod miatt, hanem mert tanulok, sőt suliba is megyek -.- -
shiftáj #3861 akkor holnap 10 körül lesz neten? vagy miko? -
Paranoia #3860 Én meg azokat akik 1ig itt ülnek karikás szemekkel,/várják a csodát/mert beoltoták emberek... -
#3859 dehát ezt miből gondolod? mert mindenhol 25-e szerepel megjelenésként -
abonyitomz #3858 mostmár csak azokat sajnálom akik holnap suliba mennek!
------
a jobb gamereket várja a virtuális csatatér -
Spirit #3857 Nem azt mondtam, hogy a collectors nincs nforce-on..hanem,hogy a collectors is 25-én jelenik meg, a normál, tört game meg még nincs nforce-on..ez 2 külön dolog... -
Gabe18 #3856 Hát nem is az Nforce-ra jött ki a Collectors,hanem az üzletekbe.Mondjuk ilyet nem is állitottam,ha jól emlékszem. -
#3855 14 óra múlva jelenik meg...elvileg de ez nem azt jelenti hogy abban a pillanatban kerül fel netre, sztem órákkal utána, de az is lehet hogy még ma, senki nem tudja, legyetek türelmesek ;) -
#3854 Te vip vagy, szerkesszed már a szarjaidat, ne szpemmelj annyit. -
Spirit #3853 Remélem valami feltörhetetlen védelem lesz rajta, inkább várok plusz 10 napot, de legalább az ilyen ovisok nem fognak ugrálni a publicokon, és ha cheat-elnek, letiltja az eredeti cd-kulcsot.Gabe, Shfity, EisenHower, KUSS, nem jött ki semmilyen Collector's edition, nincs még nforce-on, SENKI nem szerezte még meg, és egyelőre NEM úgy néz ki,hogy SF védelem lesz rajta.Se reloaded törés....soroljam?
Jó lenne, ha false infókat nem közölnétek a fórumban.Köszi -
#3852 Jah, igaz, időeltolódás.. Amúgy fórumban olyankor is ott volt a release, csak főoldalra nem teszik ki, merthogy nem fix, hogy jó. :)
Amúgy igen, ha előbb ki lett lopva, akkor már kitudja mióta lehetne várni, ha pedig csak megjelenés után, akkor meg kitudja, függ ugye attól is, hogy milyen védelem van rajta, szóval holnap estétől számítva pár nap. :) -
Gabe18 #3851 New York-ban bemész egy áruházba,ott jó esélyel megtalálod...
Kicsit tudjunk már várni,majd ha 2-3 nap mulva sincs semmi,akkor el lehet kezdeni aggódni. -
shiftáj #3850 *ma -
shiftáj #3849 akkor am este még fölös fenn maradni? :'( -
shiftáj #3848 Gabe18:
A Collectors Edition már ma kijött USA-ban.
erre gondoltam :)