26388
-
shiftáj #4335 alap ^^ -
#4334 vagy my little pony school-t akarsz^^ -
#4333 Gyertek forumozni IDE is pls -
shiftáj #4332 -
#4331 értem. szak tu te horz ^^ -
shiftáj #4330 na ezt senki nem tudja tullicitálni :D -
shiftáj #4329 az semmi én egy pónit akarok ^^ -
#4328 én meg szeretnék egy logitech g7 mouse-t egy cod2 coll. edition gémet^^ -
shiftáj #4327 veszel egy lugert be a szájba és meghúzod ^^ -
#4326 akkor tökönszurod magad és elvérzel b+ -
#4325 Lődd főbe magad! -
#4324 a te trágárságaidat se moderálta senki... -
#4323 használd egészséggel ezt a szótárt! -
#4322 és? nevess rajta jókat mint én, hogy mit össze szenvednek tisztára mint a kiscsoportosok.. -
Paranoia #4321 Támogatom a felvetést! -
ent #4320 Szeretnék egy új moderátort... Rengeteg a fake és rengeteg a warez hozzászólás... Mást ezért 2 és fél hónapra eltiltják a számítógéptől is, nemhogy sg.hu -
shiftáj #4319 akkor várunk -
DioSr50 #4318 de már nem birom hogy ne nyomjam vele!!!
mi lesz ha ma se jön ki realse? -
#4317 na jó. elég lesz. lesz amilyen lesz. nem mind1 milyen védelem? ugyse azt nézitek hanem hogy mikor jön ki belőle release hogy tudjatok játszani. ha egyáltalán lesz belőle .... -
DioSr50 #4316 szerintem tuti starfoce-os!! -
DioSr50 #4315 nem sajna!!
mondjátok már el pls!! -
#4314 punker légyszives a #4258-at töröld kérlek. köszi! -
#4313 DJcom!! tessék. a boltokban van^^
Ships Ahoy - Call of Duty 2 [October 25, 2005, 10:33 am EDT] - Post a Comment
Call of Duty 2 Storms Retail Shelves (thanks Frans) announces that Infinity Ward's World War II shooter sequel is deploying to stores today:
SANTA MONICA, Calif., Oct. 25 /PRNewswire-FirstCall/ -- Soldiers ... strap up those boots, tighten that buckle and grab your helmet, it's time to return to battle as Activision, Inc. (Nasdaq: ATVI - News) has shipped Call of Duty® 2 to retail outlets nationwide. Powered by Infinity Ward's proprietary new engine, the sequel delivers an unparalleled portrayal of the chaos and intensity of war with life-like authenticity, amazing special effects, advanced A.I. technology, the most realistic squad combat and explosive action. Call of Duty 2 for Windows® PC is rated "T" (TEEN -- blood, mild language and violence) by the ESRB and carries a suggested retail price of $49.99.
"The original Call of Duty set a new benchmark for epic intensity. Our team was committed to raising the bar once again with Call of Duty 2 by delivering an experience that immerses players in the action and takes them on a journey that's as close to war as they will ever want to get," states Grant Collier, president, Infinity Ward. "We've brought the action to life by creating a context-sensitive dynamic battle chatter system, unparalleled smoke effects, adding non-linear gameplay, open mission objectives and the most alert A.I. ever. Gamers will feel like they're playing their own epic war movie."
-
#4312 basszus, te nem tudod, hogy mi az a fake? -
DioSr50 #4311 szedem az nfo.file-t
megnézem mit tud -
djcom #4310 Nincs még kinn! -
DioSr50 #4308 de ez játszható verzio már?
-
Ibron #4307 LOL......köszi Punker a büntiiiit...igazán szép tőled... -
#4306 www.seedler.com
de azé mondom hogy fake, mert nincs darabolva se, csak kibaszva oda.... -
shiftáj #4305 AZ FAKE TE OLVASS VISSZA... -
shiftáj #4304 de most akkor mit szaroznak? törik vagy mi a p.csa? -
DioSr50 #4303 Call.Of.Duty.2-MiRROR
ez a verzi honnan toltheto le?
nyomj linket -
DioSr50 #4302 de az nforce-ra!!! -
shiftáj #4301 és akkor warezon mé nincs? -
#4300 Call.Of.Duty.2-MiRROR
ez fake, fogadjunk!?
-
#4299 Már kint van. -
DioSr50 #4298 JÖjön már ki!!!! -
DioSr50 #4297 Szerintem már nem birom sokáig!! -
shiftáj #4296 ha meginn fölösen amradunk fenn écakka az act osok nem élnek sokáig már -
krisz21td #4295 igazán jöhetne már!ez legalább a mostani nagy játékok közűl el is fut a gépemen! :/