26388
-
#4415 yoyoyo -
priluki #4414 Hát nemtudom,de aki azt mondja 1-2 nap mit számit,hát nekem számit nagyon is sokat ha most azt mondanák ittvan 15 rugiért,nem gondolkoznék ha kell kölcsönkérek ha kell lopok.
--egy fanatikus vallomása-- -
Call of Duty 2 a boltokban
Dixie Flatline, 19:07 - PC X360 - Játék: Megjelenések - ADATLAP - (hozzászólás?)
(BluesNews) Újabb nagyágyú ért révbe Észak-Amerikában. Ez egy dolgot jelent: a PR-os csapatok még kevesebb időt töltenek majd hírek fabrikálásával. Egymással versengve fogják leigázni a frontvonalon godzilláskodó benyomuló erőket. Az Infinity Ward által fabrikált Call of Duty 2 életszagú csatákkal, csoportos nyumulással, fejlett AI technológiával és robbanékony tartalommal szolgál. -
#4412 szemetek :|
én azon röhögtem jót h az UT nemtommejik 18ezerbe került megjelenéskor :O eelőször aszittem h psre van vagy csak elírták :D :O
rohadt jónak tűnik ez a point de huc pálya 8) -
#4411 jah és pb-t egyenlőre ne is várjatok. nem értem quake 4-be alapbol be tudták építeni pb-t. itt meg. kezdem azt hinni hogy az iw-sek rohadt csittosok vagy ők csinálják a csitteket is ^^ -
#4410 egyik forumon olvastam hogy egy srác nyavajog hogy van 2 cod2 szerver de egyikre se tud bemenni mert az egyik jelszavas, másik meg tele van.... lol de jó, mi meg csak irigyeljük őket hogy nekik már megvan -
Szolnokboy #4409 várjad bazeg , várjad egész éjszaka ülj a gép elött aztán várjál...jézusom ! nagy az isten állatkertje. de most komolyan valami átok ül rajtad hogy nem birsz várni 1-2 napot ??? nem mintha érdekelne csak idegesit hogy ilyenek is vannak... -
#4408 azt mondja meg nekem vki hogy a pitsába képzelik ezt hogy 13990ft-ért adják a cod2-őt holott épp most lapoztam át az intersparos ujságot és ott még a fear is 9900ft! -
#4407 what the fuck mutogatsz?? -
#4406 szerintem töltsd le -
#4405 ez most nélkülözhetetlen info volt számunkra... jó hogy szolsz akkor nem is töltöm le -
#4404 Tudjátok mi ez a mirror?
Elindul csak még vár 3 napot és fog elindulni LOL
magyarul bejön a menü rámegyek hogy single player és azt írja ki hogy várj 3 napot
LOL -
#4403 -
#4402 thx :) -
#4401 Hívd fel ezt (06-1) 479-0933 (CDGalaxis), vagy ezt 369-26-86 (576online)! :) -
#4400 tudtok infót, hogy mikor lesz nálunk collectors edition? -
priluki #4399 Aki meg játtszani akar az letölti bárhonan bármikor bármeddig tart.. -
#4398 hát máramelyik^.^ azért vannak jó torrentek is ^>^ -
#4397 karácsonyra :) -
#4396 amúgy a rutinosak nem ilyen szarokról töltenek. a normálisak meg nem fikáznak... -
#4395 A prók meg várnak Nov.5.-re... :D -
shiftáj #4394 szal akkor ne várjam meg ? :\ -
#4393 a rutiosak várnak 1 vagy 2 napot és ezerrel jön le..a hülyék meg ráugranak a torrent linkre ami hasít is majd max. 5 kb/s-el ;) -
priluki #4392 Nembaj csak legyen már valami... -
#4391 Jó, de akkor beírhatja ide, hogy ő már látja. :D -
#4390 nem kell várni. még ha ma kijön akkor is csak reggel tudod ugy is kipróbálni mert mire lejön.... -
Nadi #4389 Én mindenképp megvárom:D -
shiftáj #4388 akkor ma is várjuk meg a 22:30 körült? -
#4387 ha esetleg érdekel vkit ez is... -
Szolnokboy #4386 éééén ?? mégis miért ?? csak nem azért mert igazam van ? -
priluki #4385 Jo lenne ha az ilyen tobiások tényleg lehuznák a vinyorol.. -
Nadi #4384 Kinek mi tettszik -
shiftáj #4383 a vinyóról ^^ hát ez naon jó -
shiftáj #4382 jó nagy f.sz vagy... -
Mester01 #4381 Ilyen gyökereket nem lehet Bannolni? -
#4380 most beszéltem a sarki fűszeressel..azt mondta úgy hallotta a haverjának a nővérkéjének az öccsétől, hogy olyan védelem lesz a cod2-n megint lekell huzogatni a kábeleket a vinyoról...
-
moralosan #4379 alapcod has the púder
UO suxx!
-
#4378 Nem tudom. Kérdezd meg tőlük... -
Nadi #4377 Jön valaki addig UO-zni? -
Szolnokboy #4376 "Nem mindenki végigjátszani akarja a játékot"
nem is mondtam ilyet
"hanem megszerezni. Lehetőleg elsőnek"
és ez mér jó ??