26388
-
#4619 nem. már megvásárolható a cod2 az ebgames-en mától. el is adták az összeset. délelőtt néztem akkor még a coming soon részben volt a cod2 pc-s változata viszont most már a new releases-ben van. -
#4618 "igen, de bocs ez a CIV4-ről szól...." -
#4617 ez azt jelenti hogy csak holnap lesz kint ha minden igaz, du. jóccakát -
#4616 elipszi-lan-os-yeah -
#4615 huhhh pedig már aszthittem felvágom az ereimet egy széttört cd-vel! -
#4614 na jó azért nem kell annyira sajnálni, utána én kérdeztem olyat amire ne mtudott válaszolni és én sokkal jobban jártam, na de elég az offbol. cod2-őt!! -
#4613 igen, de bocs ez a CIV4-ről szól.... -
#4612 magyarul ma még nem is lehetett megvennI? -
Paranoia #4611 ööhhm...az kakaó.Nemlátod? -
#4610 nem tudok egy oldalt se!:D
google-ben meg lusta vagyok most keresni!:DD
nforce-ra szoktam néha ránézni,de semmi -
#4609 I have confirmed that there were shipping delays -- the game has been sent in TODAY's next-day shipment and will be arriving in stores tomorrow. this should be the case for all companies, not just EBGames. (Companies should be shipping today... if they use next-day it will arrive wednesday.) -
#4608 Jah ismerős.
Szegény tee. Pedig biztos annyira akartál nyerni -
#4607 kávét iszol és ugy mész aludni? :) -
#4606 vagy inkább a Deviance. nézegessétek a cod2 rajongói oldalakat hátha lesznek uj infók! -
Paranoia #4605
már nemtalálok semmi érdekeset...lelépek aludni.
remélem moderátor ügyben,lesz vmi
-
#4604 a bnőm így nyert egyszer nagyon kellemes fél órát... ha érted mire célzok :P mármint a muszáj szó miatt. én ly-ossal írtam és azt mondtam ez a helyes.. aztán ő nyert^^ -
#4603 Végülis ott még hosszú a nap! Itt már rég lerágjuk a körmünket, pedig még előttük az éjszaka! -
#4602 sztem a reloaded most uzsonnázik egyet, majd nekiül a mi kis játékunknak! -
#4601 -
#4600 valakik már nagyon megváratnak minket -
#4599 OOOHh a kis sunyííí!
De itt -> #4590 már nemtudtál belenyúlni tee! -
#4598 jajj köszönöm, hogy leírtad helyettem! kétszer írtam be és kétszer töröltem ki, mert szenvedtem tőle, de nem akartam belekötni... -
#4597 muszáj. delete -
#4596 ? hát nemugyvan? -
#4595 szkeptikusoknak bocs -
#4594 nemakarok gecizni, de már szúrja a szemem. A MUSZÁJ-t MUSZÁJ PONTOS J-vel ÍRNI! :PPP -
#4593 még végül a szektikusoknak lesz igazuk, nemde? -.- -
#4592 jó csak leírtam hogy ha tényleg klánozni szeretnétek muszáj lesz az eredeti, az meg hogy nincs rá keret... sajnos sokan vannak/vagyunk így. -
#4591 MOst nem arról akarok papolni, hogy hű de sokba kerül. Naná, simán megveszem amint lesz játékra áldozható pénzem. De épp a napokban veszek domaint, és tárhelyet is fizetnem kell. Nem ártana egy új VGA, és még csak középsuliba járok. (Ne gyertek azzal hogy melózzak, mert nyáron kurvára ráfáztam...és egy ideig csak a zsebpénzben bízok!) -
#4590 jó de ha klánozni akartok muszály lesz az eredetit megvenni.... -
Brash #4589 A 22:00 +- 20perc nem jött be sajnos ... -
#4588 Naná hogy klánozás...Van egy kis 3 fős klánunk, amolyan sulis klubb, arra gondoltuk, hogy minden klántagot karácsonyra meglepünk egy eredeti cod2-vel...Akkor még nem tudtuk hogy ez összesen 42.000 ropi lenne. No itt aztmonduk várjuk meg a tört verzsönt. :))) -
#4587 ez majd akkor derül ki ha lesz tört verzió. de esetleg klánozás formájában is szeretnéd művelni akkor egyértelműen kell az eredeti hozzá. -
#4586 köszi a gyors választ, meg a privátot is :) na sakcok akkor írjatok ti is , és kösz a támogatást még1x :) -
#4585 Az amúgy mennyire tuti hogy csak eredetivel lehet majd netezni? -
#4584 -
Mester01 #4583 Megelöztelek csak elbasztam! -
Mester01 #4582 Töröljétek pls!
Uj képek! -
#4581 Friss multi képek:
1-es kép
2-es kép
3-as kép
4-es kép
Hogy szoljon a topik a cod2-ről is.
itt pár config