26388
-
shiftáj #4905 ugye CB mod kifogja venni az ellenfél jelzését multiba? :\ -
shiftáj #4904 egyébként lehet h a multiba ha reload hp system lesz akkor lehet h lassabban fog újratöltődni mint sp be -
shiftáj #4903 ok de akkor is az a pár emberke aki megvette feltolhatta volna ftp re igazán ^^ -
moralosan #4902 nem piszkálódásnak szánom, de mit nem értesz ezen? :)
egyszerűen feltöltődik a hpd, ha nyugizol egy picit, plusz most írtam le a véleményem a multival kapcsolatban :) -
shiftáj #4901 gondolom neked is női megérzés ^^ -
#4900 :) -
TomiBone #4899 Valóban, sehol nem írtak arról, hogy külön karakterek lennének CoD2-ben, így ilyet ne is várjunk. A sebzősdiről: tökmind1, hogy multiban _alapból_ be lesz-e építve (csak lehessen ki-bekapcsolgatni!!!), úgyis nagy valószínűséggel lesz normális CB szabályzat, ahol remélhetőleg 0 értéket kap a tápolódás. Egyébként én olyan variációt sem tartok elképzelhetetlennek, hogy egy bizonyos sebesülés fölött már nem gyógyulsz (mondjuk ha lesebeztek 50%-ra, akkor már nem tudsz gyógyulni)... VAGY: a gyógyulás csak 30 mp elteltével aktíválódik, és csak ha tökéletesen mozdulatlan maradsz. Stb...szóval lehet ezt cizellálni...egyébként meg tök fölösleges ilyenen gondolkodni, változtatni úgysem tudunk rajta, meglátjuk, milyenre írták a második részt.... :) -
#4898 Jazmegmiez? Nem bánnám, ha az ilyen bruta képeket inkább linkelnétek, ellenben a játékból bármi jöhet -
samron #4897 Off
Tomi skypee -
Spirit #4896 MEGJÖTTEEEEM:)
Eljöttem suliból, hátha kijön a game délután, úgyse tudtam volna figyelni:)
Egyébként 9-re értem volna haza.És milyen jól tettem:
Iw fórumáról kihámoztam,hogy igaz volt a feltevés,miszerint csak néhány üzletbe került el tegnap,mivel a szállítás kezdődött meg tegnap,nem az árusítás!
7 PERCCEL EZELŐTT JÖTT AZ ELSŐ HSZ AZ IWNATION-ÖN,HOGY "Installing now!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Érzem,hogy estére lesz valami:) -
shiftáj #4895 lul? ^^ -
moralosan #4894 off: jó ez, csak nem volt agyonhypeolva.
hangulatos game :)
sorry :) -
samron #4893 Asy Soft jó kérdés -
Paranoia #4892
Check -
shiftáj #4891 cg_drawhealth 1
... -
shiftáj #4890 már látom vmi sz.r GTa másolat ^^ -
#4889 Engem ez az új sebzésrendszer érdekelne. Demóban sem volt kijelezve semmi, shotokon sem látni-ezt most hogy? Ezzel akarják realisztikusabbá tenni, miközben mutatja, hol a gránát?:) Kíváncsi lennék... -
moralosan #4888 azt már kéretik ki tetszettem akasztani :D -
shiftáj #4887 az meg mi ? :D -
samron #4886 na azt ne.. -
#4885 addig is : Total Overdose Mirror -
shiftáj #4884 erről beszélek :( -
samron #4883 majd kiderül kinek lesz igaza -
moralosan #4882 nem hiszem, hogy lesznek kasztok :)
ahhoz túl precíz és nem olyan gyors (mint pl. egy Enemy Territory) hogy legyenek. Jó ez így... Ha a játékosoknak meg nem jön be ez az új hp-rendszer, biztos megpeccselik... :).
amúgy egy szokásos, SD-s, 5v5ös warban 1v1eknél (tehát már 4en meghaltak mind2 csapatból) tényleg húzós lesz, amikor majd néha néha megtunkolgatják egymást, de nem halálosan. -
samron #4881 hát azért nem hiszem.. de lehet.. majd meglátjuk -
shiftáj #4880 akkor ilyen cs szerű cucc lesz? h 1 emberkénél van a bomba a többi emg csak ölhet? -
shiftáj #4879 hát ha olyan lesz mint a demoba akkor kidobom a francba, mert meglövök pl valakit lefekszik 2mp re aztán újratöltődik az élete :\ -
samron #4878 Valószínű, hogy olyan lesz, a jobb csapatjátékért, hogy a multiban is lesznek orvosok, robbantók, stb.. de ez is csak feltevés.. a sebzésröl nem tudok.. mért azzal mi a baj? -
#4877 nekem a demó is tetszett(*_*) -
#4876 Gondolom olyan, mint az alap COD -ban. -
shiftáj #4875 leszarom h ők mit mondanak a gameről! engem az érdekel h mikor lesz már fenn valahol a game!?
egyébként arról tud valaki valamit h milyen sebzésrendszer lesz a multiban? ugye nem olyan mint a demoban, ugye nem? -
#4874 Külföldi okosak szerint UK idő alapján 19-20 óra körül lehet várni az első játékos benyomásokat, vagyis nálunk ugye 20-21.
Örüljetek, mégegy időpont, amire várhattok! :D -
abonyitomz #4873 már veszem is elő a CoDot , majd csinálok képeket a komáról -
abonyitomz #4872 -
#4871 Cpt. Price powwaaa 4 eva! :D -
#4870 ez is ugyanolyan bajszos-.-
Én akkor dőltem, mikor az egyik Cod kületésben, mikor kikellett őt szabadítani, sánta volt, és úgy tolták ki az ablakon-.- -
samron #4869 foggalmam sincs.. nem hiszem.. bár megeshet -
abonyitomz #4868 tiszta terep: 50-60 környékén mocorog | füst robbanás lövöldözések közepette: 30-35 körül || sztem ezen optimalizálnak a fejlesztők , révén a demoban nem volt végelláthatatlan beállítási opció -
#4867 de!
ezt én is észre vettem de kreatív ember lévén elővettem az egyet és a hajós küldetés dátuma ez után van! tehát no para! -
#4866 ez az öccse ^>^