Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nehéz elhinni?
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
kérlek segitsetek frissitettem a punkbusteromat ( innét: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php )
és most egy szeróra se took bemenni mitöl van ez ???
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ha ráértek és kíváncsiak vagytok a jump videómra nézzétek meg! 😄
Kommentek is jöhetnek.
Jump movie
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
letöltöttem->kcsomagoltam->elinditottam->betallóztam a call of duty 2-t
->és rámentem hogy ->Check for updates->
elkeszdte tölteni befejeszte és amikor kipróbáltam egy szerót nem engedett be 😞
Mit tegyek????
aszt szeretném megkérdezni hogy hol toom frissitteni a PunkBustert??
légyszi küldjetek egy linket hogy hol lehet frissitteni
és irjátok le hogy ott mire menjek
THX
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
majd télen ha vettem új gépet
amúgy ovlastam PGOn hogy ilyen halálkártyákat tesznek a singlebe...tök gáz
Nothin\' lasts forever ,And we both know hearts can change And it\'s hard to hold a candle ,In the cold November rain
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
sajna én nemigazán értek a cfg készítéshez:S
bldzr az aláírásod meg értelmetlen mer az angolban 'is' van a németben van 'ist'(ott is E/3ban)...meg az I am 15 year one XD talán I am 15 year old
nah mind1
Ha én valakinek képet akarok adni, és be akarom bizonyítani hogy tényleg 1000akad akkor semeddig sem tart elindítani a játékot felmenni pub-ra és gránátokat hajigálni és lövöldözni és nyomni egy prinscreen gombot... na errõl ennyit........... 5perc és megvan a kép és be van illesztve a fórumba... bb, hazudj máshol...