26388
-
#10092 Érettségi. Neked az még nagyon, de nagyon messze van... -
#10091 Hát, csak nem sikerül... Inkább mennél gyakorolni! -
#10090 "Tudok akkor nem kapsz bizonyítványt ha újra megbuksz!"
ált isk első osztályában már nincs is bizi, csak vmi értékelés. -
#10089 éretségi jön bocs ... :D -
#10088 akkor OFF oljunk egy kicsit! :)
holnap ráértek egy multira, tím (du -este fele)? -
#10087 minnél jobban mondod annál jobban csinálom ,szal ne is erőlködj nem veszem magamra ... :P -
#10086 Amugy egészébe véve kezdünk elkanyarodni a cod 2 től szal szerintem a témát zárjuk le itt. -
#10085 Ki mondta, hogy te pro vagy?
Én azt tartom az igazi noobizmusnak amit te művelsz, na és persze picsajátszásnak is.
Szerencsére nekem nem kell minősítenem téged, megteszed azt magad is.
Jut eszembe van még egy jó ötletem: felmész IRC-n a #cod2wars csatira, beírod, hogy 1on1 high/ultra skill és tartok tőle hogy rekordidő alatt letörik nemlétező szarvad.
De tényleg figyelj oda a helyesírásra! Tudok akkor nem kapsz bizonyítványt ha újra megbuksz! -
#10084 Igaz, jó pap holtig tanul.
Csak úgy a kíváncsiság kedvéért: te egy mondatot sem tudsz helyesen leírni? Bocs... -
#10083 Ha neked az, akkor neked kéne elmenni tanlni :D (bocs) :P -
#10082 De csak a ze kédedért.:DDDD -
#10081 Ez már nagyon szánalmas... Nem mész tanulni? -
Nadi #10080 Valami CB eredmény esetleg? -
#10079 Néha azért csak-csak sikerül neki helyesen leírni egy-egy szót... Véletlenül! -
#10078 Hát ha ez neked figyelem felkeltés akkor tudom hogy neked milyen lehetett :D.(Azt leszámitva hogy én vagyok az osztályba mindig a vicc felelős meg polyéngyár és mindig mindenki rámfigyel azon kivül nincsen semmi ilyen vágyam ... főleg nem itt). -
#10077 nehéz gyerekkorod lehet, ha így kell magadra felhívnod a figyelmet... -
#10076 Hát inkább ne mert felakasztod magad :D -
#10075 Nem édekel mostanság ez mert már leirtam hogy inkább én vagyok a pro minthogy én vagyok a lama bocs de én nem cserélek szerepet veled :P -
#10074 Hát miért lenne az? :D -
#10073 Meg negyedjére, hogy nincs igazi ellenfél a nagy Magyar szervervilágban.
"Nézek balra...Nézek jobbra...Sehol egy pro... Bezzeg nekem van egy kettes k/d arányom. Hát hol itt az igazság! Jobb sorsra vagyok én érdemes!"
Persze kevésbé cizelláltan és itt-ott helyesírási hibákkal, mondatszerkesztési gondokkal.
Az nem lényeg. -
#10072 nem, most elmeséli mennyire pro :D -
Nadi #10071 -
#10070 Míg ugyanazt elmondod háromszor, már rég bereggelhettél volna a cb-n, ESL, vagy más e-sport/liga ladderbe, vannak 1on1-ek is szép számmal.
Vagy most tanulnod kell? -
#10069 :d lol . hát inkább ne az már olyan lenne mint a cod1 heza UO. :D -
#10068 ja egy, egy ~1 gigás pecs. -
#10067 Hááát nem majd a 3. pach után igen :D de bizom benne elég lesz neki csak 1 is :I -
#10066 akárki akármit mond, a COD2 nem multira lett teremtve. (jelenleg) -
#10065 hát nem. most nem kezdem el irni mindent nállam a második az mp44 azzal lőni mindenki tud (de a lámák még azzal sem) :D... de azt ne mond hogy nem szar a soti?? mert én azt tartom a legcsitesebnek PL: MP44= 102/56 lett a ferg ugyan ez a map soti= 128/48 hááááát nem hittem el hogy ilyen szar van
1.PB kell mindenkép
2.PACH 1000-rel mert a fegyverekkel csinálni kell valamit...
.
.
.
-
#10064 Nem mintha a Trench lenne a legnagyobb gáz a fegyverek terén... -
#10063 Hát azért még nem mondtam le földi halando magyarokról had tanuljanak a kezdők is mi abban a jo hogy lama ellen játszik lama ???? -
#10062 :DDDD mondjak olyan szervert amely már a szabályokra épit? mert már valamelyiken le van tiltav + limitálták a shotit meg hasonlo (vagy le is szedték :D ez a jobbik eset ... :D)... de amugy erről beszéltem hogy vagy az van amit te mondtál vagy csitereznek mert tudok lőni ... -
#10061 Szánalmas ez a magyar mentalitás, ha egy picit jobban kened vagy eltalálsz vkit ott és ugy ahogy o arra nem számít vagy nem látható killcamban ugy vissza ahogy ő látja, akkor egyből jön "Te kis Aimos geci, .........." utánna a hatalmas észlény barátai meg jönnek és osztják vele együtt az eszet.Ezert gaz a cod2 meg, semmi biztonasga nincs az embernek az ilyenek ellen.szomorú
Ha valakit véletlenül lelősz, akkor vigyázz mert te vagy a sz*r. -
#10060 Hosszú idő után gondoltam egy kis időtöltésként felmegyek valamelyik szerverre játszani. Erre vagy sz@rt se látni az állandó füsttől, vagy mindenki anyázik. Egy "élmény" volt. Kár érte... -
#10059 -
Mester01 #10058 Haxolos köcsög.. -
#10057 könnyen lehet, hogy neked már külföldön kéne ellenfelet keresni, mert mi úgyse vagyunk annyira jók, hogy ránk kéne pazarolnod a szűkös szabadidőd... -
#10056 megnincsismostsenkiventrinacodosoktól :P -
#10055 Áhh, az túl egyszerű lenne!
[nincs kedve] -
Stalker #10054 mi lenne, ha a cod squadod kérdeznéd? ;P -
#10053 De felmenni publicolni meg van időd mi? :)