26388
-
#10254 asds engem hívtak klánba, de én egyedül felérek egy klánnal és nem akarok mindent megnyerni a csapatnak -.- -
Vegas #10253 Mind1 akinek kell egy ijen sármos jóljáccós pasi az keressen meg és TALÁN belépek a klánjába. -
Vegas #10252 huh erre nem számítottam :)
köszönöm válaszod.
Lehet h a counter-strike multam miatt? -
#10251 pro vagy.
-
Vegas #10250 hiak tegnap játszottam neten először, még a single-vel se jáccottam, sőőtt még az előző cod-al se és leadráltam mindenkit. Ez miért van? Válaszaitokat előre köszönöm. ^^ -
#10249 hali! van tagfelvétel vmelyik cod2-es klánnál? mert szeretnék egybe legalább bekerülni..thx előre is -
#10248 ASE majd megmondja -
#10247 néhány magyar szervert píííz! -
#10246 Igen. Sajnos ez a COD nem az a COD... -
#10245 amcsiban egyértelműen a 400as mission a legjobb.
ruszkiban a stalingrádi ostrom utolsó pályája (a téren rohamozókat kell visszaverni)
bobíban pedig az egész Caen rész.
sztem. -
#10244 én 2x vittem végig...a Rajnai pálya nem tudom minek kellett...de még mindíg jobb volt,mikor a CoD1-ben egyedül kellett bevennem a gátat!:DD szeretem mikor én játszom az egyszemélyes amcsi hadsereget,és nekem kell bevennem a bázist meg mittudoménmi'... -
#10243 majd jövőre ...
van 1-2 játék ami érdekel.
de befogok nézni. -
#10242 Marad a COD UO? -
#10241 végig vittem.
amcsi utolsó pályája kiábrándító. (Rhine)
del. -
#10240 a célkeresztet hogy lehet kissebre tenni?
-
#10239 Vaze,lygen valami anti-cheat,mert összecsikarom magam!Annyi csiter van halljátok,annyi,márannyira fel tudnak bosszantani! -
#10238 vicceslap!nem is tudtam hogy megszünt a szerzői jog!
-
#10237 BAN lesz ebből! -
abonyitomz #10235 akkor ? -
#10234 Háát ja az volt :DDD ... majd rakok be képeket is. -
Mester01 #10233 Boltban. -
#10232 Hol lehet ilyen világháborús cuccokat kapni? -
zoltang #10231 "Activision-válasz a Call of Duty 2-bojkottra
[2005. december 12. @ 18:13 - Mantis]
Néhány hete jónéhány szerver tulajdonosa azzal fenyegetőzött, hogy leállítják szervereiket, amennyiben az Activision és az Infinity Wards nem hajlandó odafigyelni a játékosok kérésére, azaz az anticheat elősegítésére, valamint a punkbuster beépítésére. A kiadó igen rövid válaszában rögzítette, hogy az IW elkezdte keresni a megoldást a csalások elhárítására. A teljes anyag itt olvasható."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19600
-
PKorn #10230 Szasztok! Van egy kis probléma:NEM TUDOK FELMENNI A MULTIRA, ÉS NEKEM IS A CODE KEY MIATT NYAVAJOG A JÁTÉK!!!! mi a nyavaját lehet ezzel csinálni? -
#10229 áááááááááááá
:DDDD
tök jól nézhetett ki ahogy ülsz agép előtt rohamsisakkl a fejeden meg teljes felszerelésbe :DDD
tök lolos -
#10228 A sisak nem ororsz. -
abonyitomz #10227 lehet hogy halott ruszkiról való :D -
lord nihilus #10226 nekem ingyér vannak jó cuccaim,de csak rászben vil.háb.-osak -
#10225 Vettem őket, nem olyan drágán, Szal az összes cucc nem volt 25 ezer forint. -
#10224 Figyelj má a tatád honnan a picsából szedett össze ilyeneket???
A sisak még hagyján de a térkép?
Halott ruszkiról van a sisak? -
#10223 Én nekem van ismerősöm aki ezzel foglalkozik és ő tud szerezni azt amit mondok de cak kölcsönbe :( már igy itt van nállam egy orosz rohamsisak már 2 éve :DDD (kölcsönbe) de vann gázmasz meg minden .Csak olyanyira realisztikus az az egész hogy néha amikor ugy gameltem hogy felvettem a ejemre akkor előrecsuszott és nem láttam semmit mintha egy szimuláció lett volna offensiva közbe rohanok és elesek... tökre lol volt igaz az élőbe ez a halálomat jelenti ami már nem annyira vicces... -
#10222 kereshettelek szervereken....Yossal legalább összefutottam. -
#10221 Mostanában a németben codozok. Így realisztikusabb, nem? -
#10220 Nekem van kb 5 sisakom. 1 német, egy amerikai, egy orosz, egy angol és egy I. vh-s osztrák, meg gázmaszk, II. vh-s. -
#10219 Call of Duty 2 HUN -
abonyitomz #10218 Kicsit kutatgattam tatámnál , igy találtam pár ritkaságot amiből egyenlőre kettőt mutatok be , és ha valakit érdekel emberi áron megveheti ( még milyen jó hogy az ember vidéki és nem városi )
Orosz ( ha minden igaz ) harci sisak a II. világháborúból KIRÁLY szinte tökéletes állapotban megtisztítva: min. 17.000Ft körül
Német hadi térkép(!!!!!!!!)a II. világháborúból magyarországon hihetetlen ritkaságnak számít és EREDETI állapotban: min. 20.000Ft
-
#10217 meg a tíredlájn:D -
#10216 jó lenne, ha lenne. :)
most teljesítettem a missiot.
iszonyat nehéz volt, főleg a baromi sok német miatt, csak úgy özönlöttek, a 2 tigris csak hab volt a tortán. -
#10215 meg a ródtuhill 30:D -
#10214 nekem nem ugrik be ilyen...:(
(azért lehet kapsz olyan hozzászólást, hogy de, a hamburger hill!)