Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beírom a cheatet hogy god lenyomom az entert azt nem csinál semmit úgyanúgy meghalok ha lõnek<#szomoru1>

ne akadj ki kezdõ vagyok!<#duhos2>

mi????????

zico87
Alt+F4-et nyomd meg utána COD2 Uninstall

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Hi!
Ha a COD 2 singleplayerben beírom a konzolba a cheatet akkor mit kell utána lenyomni?Entert vagy mit?<#conf>köcc😊

-.-'

<#rolleyes>...ennyit dumáltál,h neked kell és most nem...<#rinya>..na jó,egyefene<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

kösz!mjad holnap elolvasom :p
vagy ha ráérek 😮

elküldtem most e-mailedre.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

trident
1; friss driver fel.
2; directx reinstall ( a cd-n van, de ha kell: www.microsoft.hu )
3; ha egyik sem jön össze: cod2 / win reinstall.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

zico87
Valaki ismeri az LRH klánt ????

A cheaterek már rohadtul idegesítenek de végülis lehet nekik van igazuk elveszik a játékkedvet az ilyen hülyéktõl mint én aki nem csal !!!!

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

ja 😄D
mostmár van! 😛

Jahh yo. Inkább msn, az jobb. Csak azért kérdeztem, mer adatlapodon midnen volt, csak e-mail nem<#hehe>

red bull
Ja bocs azthittem nekem irsz

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

red bull
Oksa felveszlek

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

red bull
De fogdd már fel hogy akkor nem tom beállitani a grafikát b+!

red bull
És akkor utánna mit csináljak?

marcymynatorrr
ne rakd le az asztalra

red bull
De csak akkor csinálja ezt amikor leteném az asztalra meg vissza és vissza méár nem enged

red bull
Na akkor mit csináljak hogy ne irja ki a cod 2 amikor leteszem az asztalra utánna visszalépek de nem engedi mert kiirja hogy cod 2 error F.A.Q! Direct X 9.0 c. Vagy valami ilyesmi de mit csináljak?Ja és nem eredeti a játék

de nem biztos, nem annyira értek ezekhez

marcymynatorrr
megprobálom

windows reinstall szerintem. Anno egy uninstall után nem tudtam feltenni Battlefield 2-t és kemény1éven át szenvedtem vele. Júniusba behalt a gépem, fullra újra lett telepítve minden és most megy Battlefield 2.

Lehet valahogyan botok tenni a játékba? köszi

marcymynatorrr
nem megy a cod2 multi része! a simglpléjer megy. mit tegyek? segítsetek!<#help><#help>

na ja és hogy? e-mail cím vagy ilyesmi kéne, amire elküldhetem.

marcymynatorrr
de az sp rész megy tök simán

szucsy89
lol<#nyes>
akkor vegyél új gépet 😊
vagy kérd kölcsön a haverodét 😄D

marcymynatorrr
nem az biztos nem mert megvan nekem is másoltan es az is ezt csinálja

nekem jöhet :-)

töltsd le 😊
vagy kérd el a haverodtól, ennyi 😛
Ha garanciás akkor küdd vissza nekik

marcymynatorrr
hogy értedted hogy hibádzik?

ha már kát fajta winen lett probálva lehet a game hibádzik nem?
de probáld meg uj winen..

marcymynatorrr
a driverem jó meg fenn van az sp2 és miután elinitottam azt írja hogy:a program szabálytalan müveletet hajtott végre ezért leáll
hameg nincs sp2 akkor csak kilép<#szomoru1>

trident
driverfrissítések, tûzfal/router ellenõrzése.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

marcymynatorrr
ha tolem kérdezed igen de az egyik barátomnak másolt és mégis megy neki

Igen, de õ se tudta a single részt lefordítani<#shakehead>. Az kéne nekem pedig. No mindegy azért thanks<#wave>. Jó, majd, ha kész, akkor elküldöm, vagy akár ezt az elsõ fejezetet is átpasszolhatom, nekem midnegy<#hehe>

szucsy89
elõször is eredeti a game?
red bull
Honnan kell letölteni a cod hoz a direct x 9.0 c-t mert nekem állandóan kiirja hogy error meg hogy le kéne tölteni.Honnan lehetne???????

marcymynatorrr
na nemtud vki segíteni?<#help>

www.profbako.uw.hu ill. a banner 😊
engem érdekel! 😄

marcymynatorrr
hellosztok!

nem megy a cod2 multi része! a simglpléjer megy. mit tegyek?

Mivan?😛 Majd olvashatod könyvben is, örülj neki 😛. A második küdeltésben a demolition az mit jelent? Meg nincs magyarosítva véletlen a single player része már? Sokkal jobb és könnyebb lenne úgy nekem

<#vigyor2><#idiota>

Elkezdtem írni a Call of Duty 2-t<#hehe>. Megvan az elsõ fejezet, mely a kiképzésrõl szól, az elsõ küldirõl orosz kampányban. 9oldal lett<#vigyor2>. Valakit érdekel?

Innen szedd le, müködik tutira.

v1.2 backpath

máryo..
kül 1.3mas szerver!
És müxik! x)

írd be alulra a keresõbe hogy backpatch... (ezt nem tom hogy mûködik-e)
vagy letörlöd a cod-ot és utána újrarakod