26388
-
#17664 jó, 100:D -
#17663 90% ? :))) -
#17662 -1.3 patch-t leszeded
-xfire-t leszeded
-xfire megkeresi a szervereket (a magyar szerverek 90+%-a tört)
-rámész a szerverre és játszol (enable punkbuster-t kapcsold be a multiplayer optionsban) -
#17661 1.3 patch, xfire, nm. -
q2w3 #17660 aki tud nekem segíteni abban hogy tudjak neten játszani cod2 vel nem eredeti játékkal az vegyen fel msn-en: [email protected]
Help please!!!! -
#17659 Nincs Routerem. Lehet a szolgáltatómat kéne megkérdezni,de sz.tem itt valami más lehet az oka.
ADSL-em van 512 kb\s korlátlan,forgalom díj mentes =2500 Ft havonta az elég olcsó.:)) -
#17658 Az a válasz nem a te kérdésedre ment!;)
Nálad inkább az lehetne a megoldás, ha engedélyeznéd a tűzfalon a kilépést (írtad, hogy ki is kapcsoltad), illetve ha routered van, akkor a routeren engedélyezni kell az Xfire-nek a kilépését, és/vagy a megfelelő portokat (portok címeit lásd xfire faqban).
Ha így sem sikerül, akkor a szolgáltatódat kérdezd meg.
Ha pedig valóban szeretnél netezni, akkor nézz körbe, jeleneg már egész elérhető díjcsomagok vannak, a legolcsóbbak korlátosak, de ha csak net+játékra kell, nagyjából elég (nem kell mindent letöltögetni és kész;) ) -
#17657 Nem találok semmit az X-fire-ben ezt már írtam korábban is. | #17627 Szerver restart - ezt válaszolta Trident.
Ha ilyen egyszerü lenne akkor nem irtam volna ide.
Eddig még senki nem jött rá miért van. (tüzfalat is kikapcsoltam,ha csak az lenne az oka. -
#17656 pedig ott van, lásd #17543 -
target #17655 csokolom kezit lábát!
mükszik, csak szürőt nem találtam benne, de így is naccerű! -
#17654 Hát sztem így első sorban állítsd be az egérérzékenységet+rakd föl a driverjét a rágcsálonak azt nézzd meg a beálításokat.. -
#17653 Hello van egy kis problémám kaptam egy logi mx600-as egeret billel együtt a bill tökéletesen fut de az egér lagzik a játékban de a windowsban nem, mitől lehet ez? -
#17652 Ja az Integrált vidikari ott a gond.... Hiába 256 Mb-os de általában az integrált vidikarik megvannak fosztva minden földi jóttól shaderek stb....
low mhz -
target #17651 thx!
mán probáltam de mégse, most jön az uninstal, oszt újra!
-
#17650 YAh használj xfirét oszt kezi lábát csokolom mert finom volt a thompson golyó;) -
target #17649 mög van, remélem mükszik!
thx
-
#17648 Target én tudok segiteni...Figyelmedbe ajánlanám ezt a oldalt: http://cod2hun.fw.hu ...Itt le van irva minden
-
target #17647 ?
Az is "szerver kereső"? -
#17645 Esetleg ha havan akkor a conf.ini jében kotorász 1 kiscit de nem naon vok ottohna kódba mert azt se teom mijaz -
#17644 használj xfire-t -
target #17643 http://www.cod2faq.atw.hu
-
#17642 Hol lehet ezeket a beállitásokat beállitani? :
::::::Performance:
Wall MArks : on! (falba csapódó golyónyomok, érdemes inkább bekapcsolva tartani)
ejecting Brass : off ( kihulló töltényhüvelyek)
Dynamic lights : NONE! (fegyver torkolattüzek)
World Dynamic Light Quality : Fastest (feny/arnyek effektek)
Modell Detail : Minimum (modellek: fegyver/tereptargyak/ emberek részletessége)
Sync Every Frame : no (a már említett v-sync)
Show Blood : No (vér)
-
#17641 Mien beállitásokba?...ezek hol lehet beállitani ez a kérdésem
-
target #17640 Csokolom!
Help! nem találok szervert a all-seeingenn pedig elolvastam (asszem)mindent a f.a.q.-ban is! be állítottam (asszem) mindent oszt mégse!pls help!
-
lee56 #17639 talán a videokártya?, talán nem laptopra tervezték a codot?... -
#17638 Nekem az a kínom hogy szaggat a játék és ilyen gépem van:
Hp Pavilon Dv6000
AMD Turion 64 x2 TL 50 vagy mi,
1024 MB ddr2 ram
120 gb viny, lényegtelen
High definicios hangkari lényegtelen
nVidia geforce go6150 256mb os
Direct X legujabb
mi lehet a baja hogy akadozik minden minőségben akár maxon akár minimumon ugyan ugy szaggat? -
gyupee #17637 nem 1szerűbb a beállításokban??? -
#17636 Ki tudja azokat a paracsokat amivel ezeket lehet be/ki kapcsolni :
::::::Performance:
Wall MArks : on! (falba csapódó golyónyomok, érdemes inkább bekapcsolva tartani)
ejecting Brass : off ( kihulló töltényhüvelyek)
Dynamic lights : NONE! (fegyver torkolattüzek)
World Dynamic Light Quality : Fastest (feny/arnyek effektek)
Modell Detail : Minimum (modellek: fegyver/tereptargyak/ emberek részletessége)
Sync Every Frame : no (a már említett v-sync)
Show Blood : No (vér)
-
lee56 #17635 Ja nem bocs, még ugy sem, hiába nyomok ctrl+alt+del-t ugyanugy fekete marad minden, csak az egér jelenik meg, csak reset segit :/ -
lee56 #17634 Nekem meg volt, hogy egy párszor mostanában xfirerről bejoinolnék egy szerverre, és néha fekete képernyő marad ahelyett, hogy elkezdené tölteni a mapot, és utánna csak ctrl+alt+del-el tudom lelőni. Lehet hogy az eddig letöltött modok kavarnak be . -
#17633 Konfigod? Vagy driver/DirektX frissítés? -
Száddi #17632 Sziasztok mért van az hogy mindíg kilép a hálóból akár multi akár single azzal, hogy hibát észlelt ezért leáll... mit kéne csinálnom? -
#17631 Mert xar az autosave. -
#17630 minek kell az?? -
#17629 100%-os mentés adjon vki!!! -
#17628 szerver restart. -
#17627 Sziasztok!
Még mindig nem jelennek meg a szerverek az X-Fire-ben,pedig a betárcsázóson müködik (csakhát az percdíjas).Hálózati kártyát is vettem ma ,de minek??.Valami más alaplapi baja lehet a gépemnek -
q2w3 #17626 nem lehet az a baj mert már próbáltam 2-szer is újra indítottam a gépet és még mindig ezt írja. -
gyupee #17625 valaki !!!
hiába írom át a szerverconfigba a scorelimitet és a timelimitet aszerverev nem változik semmi...
mit kell csinálni hogy jó legyen??? -
#17624 PAM módban van valami parancs, de fejből nem tudom, szvsz readme-ben benne van, illetve cb warozó admin megmondja.