58
-
#18 A nagy pénz nem a magánfelhasználókban van. -
#17 Mi több, lehet hogy a jogtalanul Windows®-t használók közkegyelemben részesülnek(mert hát a Linuxnak azért mégsem tesznek szívességet, ugye), egyanakkor ha frissíteni akarod a Windows®-odat, azért már lecsuknak.. -
#16 Már előre látom a napot, mikor az első Windows® frissítések megjelennek a warezoldalakon és a fájlcserélő hálózatokon
Sőt, megalakul a Windows® Underground Support Community, magyar megfelelője -
Sityi #15 Feltörhetetlen védelem márpedig nincs. De mi ez a mizéria? Bár linket nem tudok adni, de mintha az rémlene, hogy Billy gyereket nem érdekli az otthon warezoló banda, csak azt szeretné, hogy a vállalatoknál minden rendben legyen. Ezexerint ennyire nincs rendben? -
#14 Most még elég ha a nem-re klikkelsz mikor felajánlja az ellenőrzést. Később már kötelező lesz. Hogy mikor azt nem tudni. -
#13 mivel lehet ezt kikapcsolni? -
#12 Ez jó! Mire megvalósul, addigra 24x megtörik az egészet. -
#11 És most következzék nagyszerű jóslatom:
2005 elején: Magyaroknál is ellenőrizhetik a Windows jogtisztaságát
2005 vége felé: A Windows jogtisztaság-ellenőrzést kötelezővé tették cégek számára
2006 közepe felé: A Windows jogtisztaság-ellenőrzést kötelezővé tették magánszemélyek számára is
2006 vége felé: Kijött a Longhorn
2007: A Microsoft Windows Longhorn egyes funkciói csak NET-en keresztüli ellenőrzés után érhetőek el. (tehát minden használat előtt)
...
:-) -
mittu #10 Macc biztos nem éretsz hozzá, ezek remek programok, már keresem is a warezoldalakat... 8)
érzem, ez jó topik lesz, folytassátok csak... :) -
Shadow_THH #9 Help:
->is this copy legal?
->am I an idiot?
->about Windows
->Crash now!
nálam ezek a menük vannak! -
Shadow_THH #8 "például az ingyenes Winter Fun Pack 2004 for Windows XP, a Photo Story 3 for Windows, valamint egyéb akciók és kedvezmények nyújtotta előnyökre jogosultak."
na bazz én ezert vettem kettőt is az XP-ből! :) -
merlin11 #7 :))))) mekkora egy...... -
merlin11 #6 Végig csináltam! Fantasztikus érzés!:) Csak a matricával és a CD-vel kapcsolatban kérdez a Product key nem kell neki! Nekem viszont van egy kérdésem Az M$ felé mikor kapom meg ezeket az értékes progikat, mert erről nem volt szó egy oldalon sem közben!!! -
Herkulles #5 Nah már megint boldogítják a népet, egyel több macera barvó. -
Andris #4 Azért a kép sem semmi... Help menü -> "Is this copy of Windows legal?" ...ha esetleg valaki nem tudná akkor megnézheti a helpben... -
#3 :))))))))))) -
#2 "Winter Fun Pack 2004 for Windows XP, a Photo Story 3" - mik ezek??? remeg ertuk a labam... -
Supergamer_real #1 "A hitelesítés sikeres végrehajtása után számítógépre egy Microsoft Windows letöltési kulcs kerül, későbbi felhasználásra."
Tehát mostantól a kulcsokat fogjuk neten osztogatni egymásnak.
És akkor kezdődhet az anyázás... A forumot megnyitom