58
  • hornbali
    A nagy pénz nem a magánfelhasználókban van.
  • s1lkforrent
    Mi több, lehet hogy a jogtalanul Windows®-t használók közkegyelemben részesülnek(mert hát a Linuxnak azért mégsem tesznek szívességet, ugye), egyanakkor ha frissíteni akarod a Windows®-odat, azért már lecsuknak..
  • s1lkforrent
    Már előre látom a napot, mikor az első Windows® frissítések megjelennek a warezoldalakon és a fájlcserélő hálózatokon
    Sőt, megalakul a Windows® Underground Support Community, magyar megfelelője
  • Sityi
    Feltörhetetlen védelem márpedig nincs. De mi ez a mizéria? Bár linket nem tudok adni, de mintha az rémlene, hogy Billy gyereket nem érdekli az otthon warezoló banda, csak azt szeretné, hogy a vállalatoknál minden rendben legyen. Ezexerint ennyire nincs rendben?
  • Zsoltika 007
    Most még elég ha a nem-re klikkelsz mikor felajánlja az ellenőrzést. Később már kötelező lesz. Hogy mikor azt nem tudni.
  • mikike
    mivel lehet ezt kikapcsolni?
  • Zsoltika 007
    Ez jó! Mire megvalósul, addigra 24x megtörik az egészet.
  • h4x0r
    És most következzék nagyszerű jóslatom:

2005 elején: Magyaroknál is ellenőrizhetik a Windows jogtisztaságát
    2005 vége felé: A Windows jogtisztaság-ellenőrzést kötelezővé tették cégek számára
    2006 közepe felé: A Windows jogtisztaság-ellenőrzést kötelezővé tették magánszemélyek számára is

2006 vége felé: Kijött a Longhorn
    2007: A Microsoft Windows Longhorn egyes funkciói csak NET-en keresztüli ellenőrzés után érhetőek el. (tehát minden használat előtt)

...

:-)
  • mittu
    Macc biztos nem éretsz hozzá, ezek remek programok, már keresem is a warezoldalakat... 8)

érzem, ez jó topik lesz, folytassátok csak... :)
  • Shadow_THH
    Help:
    ->is this copy legal?
    ->am I an idiot?
    ->about Windows
    ->Crash now!

nálam ezek a menük vannak!
  • Shadow_THH
    "például az ingyenes Winter Fun Pack 2004 for Windows XP, a Photo Story 3 for Windows, valamint egyéb akciók és kedvezmények nyújtotta előnyökre jogosultak."

na bazz én ezert vettem kettőt is az XP-ből! :)
  • merlin11
    :))))) mekkora egy......
  • merlin11
    Végig csináltam! Fantasztikus érzés!:) Csak a matricával és a CD-vel kapcsolatban kérdez a Product key nem kell neki! Nekem viszont van egy kérdésem Az M$ felé mikor kapom meg ezeket az értékes progikat, mert erről nem volt szó egy oldalon sem közben!!!
  • Herkulles
    Nah már megint boldogítják a népet, egyel több macera barvó.
  • Andris
    Azért a kép sem semmi... Help menü -> "Is this copy of Windows legal?" ...ha esetleg valaki nem tudná akkor megnézheti a helpben...
  • NeoMaN
    :)))))))))))
  • Macc
    "Winter Fun Pack 2004 for Windows XP, a Photo Story 3" - mik ezek??? remeg ertuk a labam...
  • Supergamer_real
    "A hitelesítés sikeres végrehajtása után számítógépre egy Microsoft Windows letöltési kulcs kerül, későbbi felhasználásra."

Tehát mostantól a kulcsokat fogjuk neten osztogatni egymásnak.

És akkor kezdődhet az anyázás... A forumot megnyitom