63
Micrsoft Frontpage Importkonverter probléma
  • arsene
    JavaScript-tel
  • acsati
  • acsati
    azt hogyan lehet megcsinálni hogy ha csinálok egy fényképalbumot a képrekre kattintva a kép külön ablakba nyiljon meg?
  • acsati
    jo csak nekem ez magyar és vagyok :(
  • arsene
    sztem igen kevesen használják a FrontPage-et, lévén hogy nem a legkiválóbb szerkesztéshez. türelmetlen vagy.
    a tcmd-ben nézd meg, hogy a mappa nem rejtett-e.
  • acsati
    valaki válaszolna?
  • acsati
    Hellotok!
    Azt szeretném megkérdezni hogy a front page 03ban hogyan lehetne elmenteni foto galériát nem a "Saját webhelyek" mappába? Ja és hogy Total Commanderrel miért nem látom az elöbb emlitett mappát?
  • bascet
    hy! valaki mondja meg please hogy hogyan tudok forumot front page vel berakni / regisztrácíós felületet!
  • Pandula
    Ez a popup dolog nem tudom hogy menne, egyszerűbb linknek beilleszteni, tehát a saját fórumod címére teszel egy hiperlinket (én is így csináltam).
  • truck driver
    Hy! Megtudnátok mondani hogy honnan tudom letölteni a FrontPage-t? Előre is köszíííí :)
  • vitona
    Sziasztok!
    Front page-be szeretném betenni valahogy az itt regisztrált saját fórumot. Nem akar sikerülni. Pop up ablakba szeretném.
    Tud valaki segíteni?
    Előre is köszönöm.
  • Nadi
    Az, hogy a hivatkozás részben csak az oldal nevét add meg, mert te vakszeg tallózással csináltad és úgy választottad ki.
    Pl: C:/Honlap/Oldal.html ez nem jó
    Hanem: Oldal.html ennyi a hivatkozás
  • Tigerson
    Hello!

Elkezdtem egy honlapot csinálni e progival, elősör csináltam egy index oldalt, amin egy kép volt, amire ha rákattolok bejön a kezdőlap, a kezdőlap 3 részre van osztva és mikor készen voltam, feltöltöttem, de az index bejön, de mikor rákkatolok a képre, bejön a kezdőlap és mind a 3 részen 404-az oldal nem található.
    Mi lehet a hiba?
  • Tigerson
    kipróbáltam, műxik a hiperhivatkozás

ha rákkattolok a linkemre, elindul a letöltés
  • Tigerson
    te milyen progit használsz honlap készítéshez?
  • Tigerson
    majd kipróbálom, azért köszi
  • Taranov
    Nem tudom mi lehet vele, ez egy nagyon egyszerű HTML rész.
    Ha abban a könyvtárban van a file, ahol a weboldal, akkor csak egy hiperlinkbe beírod, hogy mondjuk pirityopepo.mp3 és már tölti is, ha rákattint. Biztos, hogy jó gombot nyomsz?
    Egyébként nem nagyon ismerem a Frontpage-t.
  • Tigerson
    amúgy ez a topic inkább Frontpage XP SP2-ről szól, mert nekem az Office SP2 van meg, amiben benne van a frontpage
  • Tigerson
    frontpage (1 üzenet) - 2001. 01. 30. 21:48

erre gondolsz?
  • Tigerson
    olyan fájlt, amit mások le tudnak tölteni: videó, mp3
  • Cat #3
    van már frontpage topic
  • Taranov
    Hogy érted, hogy oldalra fájlt szeretnél beszúrni?
    Hiperlinkkel, hogy a látogatók rákattintsanak és letöltsék?
    Vagy képet szeretnél beszúrni? Vagy aláfestő zenét?
  • Tigerson
    Hello!

A Frontpage programmal készítem a honlapom, de mikor egy új oldalra fájlt szeretnék beszúrni, kiírja, hogy az Importkonverter nincs telepítve, szeretném-e telepíteni, igent válaszolok neki, de kiírt vmi hibaüzit, hogy nem tudja felrakni és már nem is tudom.

Most mit tegyek?