Microsoft Frontpage

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vitona
Sziasztok!
Front page-be szeretném betenni valahogy az itt regisztrált saját fórumot. Nem akar sikerülni. Pop up ablakba szeretném.
Tud valaki segíteni?
Elõre is köszönöm.<#vigyor3>

üdv: Vitona

Az, hogy a hivatkozás részben csak az oldal nevét add meg, mert te vakszeg tallózással csináltad és úgy választottad ki.
Pl: C:/Honlap/Oldal.html ez nem jó
Hanem: Oldal.html ennyi a hivatkozás

Hello!

Elkezdtem egy honlapot csinálni e progival, elõsör csináltam egy index oldalt, amin egy kép volt, amire ha rákattolok bejön a kezdõlap, a kezdõlap 3 részre van osztva és mikor készen voltam, feltöltöttem, de az index bejön, de mikor rákkatolok a képre, bejön a kezdõlap és mind a 3 részen 404-az oldal nem található.
Mi lehet a hiba?

kipróbáltam, mûxik a hiperhivatkozás

ha rákkattolok a linkemre, elindul a letöltés

te milyen progit használsz honlap készítéshez?

majd kipróbálom, azért köszi

Taranov
Nem tudom mi lehet vele, ez egy nagyon egyszerû HTML rész.
Ha abban a könyvtárban van a file, ahol a weboldal, akkor csak egy hiperlinkbe beírod, hogy mondjuk pirityopepo.mp3 és már tölti is, ha rákattint. Biztos, hogy jó gombot nyomsz?
Egyébként nem nagyon ismerem a Frontpage-t.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

amúgy ez a topic inkább Frontpage XP SP2-rõl szól, mert nekem az Office SP2 van meg, amiben benne van a frontpage

frontpage (1 üzenet) - 2001. 01. 30. 21:48

erre gondolsz?

olyan fájlt, amit mások le tudnak tölteni: videó, mp3

Taranov
Hogy érted, hogy oldalra fájlt szeretnél beszúrni?
Hiperlinkkel, hogy a látogatók rákattintsanak és letöltsék?
Vagy képet szeretnél beszúrni? Vagy aláfestõ zenét?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Hello!

A Frontpage programmal készítem a honlapom, de mikor egy új oldalra fájlt szeretnék beszúrni, kiírja, hogy az Importkonverter nincs telepítve, szeretném-e telepíteni, igent válaszolok neki, de kiírt vmi hibaüzit, hogy nem tudja felrakni és már nem is tudom.

Most mit tegyek?

← ElőzőOldal 2 / 2