63
Micrsoft Frontpage Importkonverter probléma
-
#23 JavaScript-tel -
#22 _____________
| |
| Ez kihalt |
|_____________| -
#21 azt hogyan lehet megcsinálni hogy ha csinálok egy fényképalbumot a képrekre kattintva a kép külön ablakba nyiljon meg? -
#20 jo csak nekem ez magyar és vagyok :( -
#19 sztem igen kevesen használják a FrontPage-et, lévén hogy nem a legkiválóbb szerkesztéshez. türelmetlen vagy.
a tcmd-ben nézd meg, hogy a mappa nem rejtett-e. -
#18 valaki válaszolna? -
#17 Hellotok!
Azt szeretném megkérdezni hogy a front page 03ban hogyan lehetne elmenteni foto galériát nem a "Saját webhelyek" mappába? Ja és hogy Total Commanderrel miért nem látom az elöbb emlitett mappát? -
bascet #16 hy! valaki mondja meg please hogy hogyan tudok forumot front page vel berakni / regisztrácíós felületet! -
#15 Ez a popup dolog nem tudom hogy menne, egyszerűbb linknek beilleszteni, tehát a saját fórumod címére teszel egy hiperlinket (én is így csináltam). -
truck driver #14 Hy! Megtudnátok mondani hogy honnan tudom letölteni a FrontPage-t? Előre is köszíííí :) -
#13 Sziasztok!
Front page-be szeretném betenni valahogy az itt regisztrált saját fórumot. Nem akar sikerülni. Pop up ablakba szeretném.
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm. -
Nadi #12 Az, hogy a hivatkozás részben csak az oldal nevét add meg, mert te vakszeg tallózással csináltad és úgy választottad ki.
Pl: C:/Honlap/Oldal.html ez nem jó
Hanem: Oldal.html ennyi a hivatkozás -
Tigerson #11 Hello!
Elkezdtem egy honlapot csinálni e progival, elősör csináltam egy index oldalt, amin egy kép volt, amire ha rákattolok bejön a kezdőlap, a kezdőlap 3 részre van osztva és mikor készen voltam, feltöltöttem, de az index bejön, de mikor rákkatolok a képre, bejön a kezdőlap és mind a 3 részen 404-az oldal nem található.
Mi lehet a hiba? -
Tigerson #10 kipróbáltam, műxik a hiperhivatkozás
ha rákkattolok a linkemre, elindul a letöltés -
Tigerson #9 te milyen progit használsz honlap készítéshez? -
Tigerson #8 majd kipróbálom, azért köszi -
#7 Nem tudom mi lehet vele, ez egy nagyon egyszerű HTML rész.
Ha abban a könyvtárban van a file, ahol a weboldal, akkor csak egy hiperlinkbe beírod, hogy mondjuk pirityopepo.mp3 és már tölti is, ha rákattint. Biztos, hogy jó gombot nyomsz?
Egyébként nem nagyon ismerem a Frontpage-t. -
Tigerson #6 amúgy ez a topic inkább Frontpage XP SP2-ről szól, mert nekem az Office SP2 van meg, amiben benne van a frontpage -
Tigerson #5 frontpage (1 üzenet) - 2001. 01. 30. 21:48
erre gondolsz?
-
Tigerson #4 olyan fájlt, amit mások le tudnak tölteni: videó, mp3 -
Cat #3 van már frontpage topic -
#2 Hogy érted, hogy oldalra fájlt szeretnél beszúrni?
Hiperlinkkel, hogy a látogatók rákattintsanak és letöltsék?
Vagy képet szeretnél beszúrni? Vagy aláfestő zenét? -
Tigerson #1 Hello!
A Frontpage programmal készítem a honlapom, de mikor egy új oldalra fájlt szeretnék beszúrni, kiírja, hogy az Importkonverter nincs telepítve, szeretném-e telepíteni, igent válaszolok neki, de kiírt vmi hibaüzit, hogy nem tudja felrakni és már nem is tudom.
Most mit tegyek?