11
Internet Explorer előzmények
  • nemcsakfeel
    #11
    [süt]
  • akyyy
    #10
    süssön már nap
  • nemcsakfeel
    #9
    [mer rendes]
  • nemcsakfeel
    #8
    Ha a lány saját gépe az amin ezt megakarja csinálni, akkor javaslom hogy tegyen fel egy másik böngészőt is, és privát dolgokra azt használja majd. Win Xp esetén érdemes lehet egy új felhasználót létrehozni, akkor az IE felhasználónként külön tárolja az előzményeket.

    Ha a begépelt oldalakat szerené szerkeszteni:
    regedit HKCU/Software/Microsoft/Internet Explorer/TypedURLs
    Az auto kiegészítős url-eket sajnos nem tudom hol tárolja a rendszer :(

    Ezt érdemes még megnézni WEB PROXY:
    http://proxy.guardster.com/cgi-bin/nph-proxy.cgi/010100A/687474702f7777772e73672e6875
  • PetruZ
    #7
    A Maxthon-ban is van ilyen opció, még az Options-ban is, az Address Bar fülnél is lehet törölgetni tetszés szerint. :)
  • Shadow_THH
    #6
    1) előzmények törlése, temporary internet files kézzel v lemezkarbantartón keresztül történő üritése, regisztriben az utolsónak begépelt url-ek tárolásának a helyének megkeresése és törlése

    2) Use FireFox/Mozilla :)
  • Sil78
    #5
    Hmm, Firefoxban van erre egy egyszerű módszer: lenyitod a címsornál a listát (vagy ha autokiegészítés is van, akkor elkezded írni a címet), ráállsz arra, amelyiket törölni akarod, és Shift+Delete. Ha pedig telepítve van az Enhanced History Manager, abban még egyszerűbb kikeresni és törölni... De az IE valószínűleg nem így csinálja.
  • Ragnarok
    #4
    Bocsi de ez komplikáltabb egy "géj enimöl pedo pornó"-nál. Egy lányismerősömnek van ilyen baja, a pasija elolvassa az összes levelét, nem engedi chatre mert nagyon féltékeny, nem hagy neki egy kis teret sem, emellett szeretik egymást. Ezen kéne valahogy segíteni és úgy hallottam hogy van megoldás, de fogalmam sincsen hogy micsoda.
    Tudom hogy vannak aki úgyse hiszik el amit mondok(a netikettben már sikk őszintének lenni nem?), nem érdekel, attól még lehetne segíteni másokon és nem csak bírálni.
  • akyyy
    #3
    talán a registry tárolja.

    www.mozilla.hu...szerintem...
  • nemcsakfeel
    #2
    Nem kéne annyi géj enimöl pedo pornót nézni!!! Vagy akkor már ne szégyeld!!
  • Ragnarok
    #1
    Helló!
    Bocsi hogy nyitottam egy újabb topicot a sok közül, de ez nagyon fontos lenne nekem.
    Arról volna szó hogy szeretnék megnyitni egy weboldalt úgy hogy az IE-ben ne rakja bele az előzmények listába és hogy a böngészősávból ne lehessen látni hogy már ezt az oldalt már megnézte valaki. Próbáltam úgy hogy magából az előzményekből töröltem ki pl a freemail.hu-t, de a cím sávban ugyanúgy ott volt. De ha rámentem arra hogy az összes előzményt törölje ki, akkor tényleg kitörölte, viszont a többivel együtt, és elég fáradtságos munka volt újra az összeset beírogatni emiatt az egyetlen miatt!
    Van valami megoldás, hogy ne lehessen látni hogy milyen weboldalakon járok? Esetleg valahogy egy másik weblapról nyitni meg amit meg szeretnék nézni?
    Légyszi, bármilyen ötletet írjatok le amit tudtok és ami jó!
    Köszi!