Sztereogram képek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemcsakfeel
Monitoron könnyesre sírom a szemem akkor se látom.

*hihi ** *

Sephi
En soha sem voltam kepes ilyen kepeket latni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DayWalker
tegnap szedtem le néhány képet + egy progit, amiket ide raktam fel

Aquir
igen, benyomsz egy amúgy 3 dimenziós tárgyat, hogy 3D-be nézhesd <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akyyy
Van ilyne progi, amivel saját képeket lehez igy "beizélni" kinyomtatni, és lehet nézni 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Aquir
elölnézet 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Amse
cici 😊

Amse
Ez jó, csak megnéztem 15 képet abból 10 repcsi😊

Amse
Én se tom miez, de látom 😊

Aquir
ez egy (3d-s) test, vagy mi, felül egy csúcsban végzõdõ 4egyenlõ oldalú hasáb, alul meg egy ásó végére emlékeztet, és kidomborodik belõle vmi,

hosszupuska
a hogyan kell néznit elolvastam a razoruw oldalon😊

meg anno volt egy könyv, amit néztünk, bátyám és húgom mindet kitudta nézni, énmeg max 1 et😊

elmondták ök hogykell
de nemmegy:S

Aquir
Mondom, hogy ha visszaolvasol abban a topigban, amit montam, akkor
nemcsak Sok ilyen képet látsz, hanem leírással még ott is irtam hogy hogyan kell ezeket nézni 😊)

nézd meg a 3. és 2. oldalt

Aquir
ez csak egy 2-õs keresztezõdés, egy gyakorlókép. Magát ezt a tájat ábrázolja, ugy hogy elõrébb láccanak a pelyhek mint a fák pl 😊

hosszupuska
akárhogy bámolum, csak elkezd mozogni és átalakulni vmivé, de nemáll össze

aki szemüveges az szemüveggel nézze vagy anélkül?

hosszupuska
na egyet benyomok a razor oldalrol is hátha ez bejön vkinek😊

hosszupuska
valamit biztos😊 mint mondtam nekem szinte sosem jön elõ....

Taranov
Na mit ábrázol? Én semmit nem látok.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

HiPPoNaX

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

hosszupuska
na megnéztem az optikati csalódások topicot, hát nem épp az ugyebár amire gondoltam😊

habár az az érdekes hogy nekem szinte sosem jön elö a kép

lehet mert volt egy kisebb balesetem a szememmel és rossul látok a ballal... na ez pl mit ábrázol?<#beka2>

hosszupuska
hát ha tudtam volna mit keresek talán rá is tudtam volna keresni😊

látom már a címet is megváltoztatták 😄

Aquir
ilyenek ha visszanézel csomó van a Tudományos eszmecsere / Optikai csalódások topigban 😊
asszem linkeken is

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Kata
Én kapásból olyan képekre gondoltam, mint az #5-ben, szerintem azt nevezik bambulós képnek. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

hosszupuska
igen ilyenekre gondolok😊 kösz

DarkHorSe
<#wilting>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Taranov
Ja, én értem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ThePartyFace
Azt térélménynek hívják, nem?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Lacc
😄DDDD
DayWalker
😄

azokra gondol, amik "mögé" kell nézni, és akkor egy általában 3ds képet lácc. szerintem.

Frank99
tessék:

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DayWalker
ilyenre gondolsz?

nemcsakfeel
nem vagy egyedül.

*hihi ** *

Csak én nem értek ebbõl egy büdös szót se?...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

hosszupuska
az lenne a kérdésem tud e valaki olyan oldalt hol ilyen képek vannak fent, vagy régen olvastam valamilyen módszerrõl, programról, amivel lehet is ilyet csinálni

könyvben már találkoztam ilyen képekkel, internetoldalon nem😊

na ki tud?

← ElőzőOldal 2 / 2