Sztereogram képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
meg anno volt egy könyv, amit néztünk, bátyám és húgom mindet kitudta nézni, énmeg max 1 et😊
elmondták ök hogykell
de nemmegy:S
nemcsak Sok ilyen képet látsz, hanem leírással még ott is irtam hogy hogyan kell ezeket nézni 😊)
nézd meg a 3. és 2. oldalt
aki szemüveges az szemüveggel nézze vagy anélkül?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
habár az az érdekes hogy nekem szinte sosem jön elö a kép
lehet mert volt egy kisebb balesetem a szememmel és rossul látok a ballal... na ez pl mit ábrázol?<#beka2>#beka2>
látom már a címet is megváltoztatták 😄
asszem linkeken is

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
[/cserf][/fülünyúl]

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."