Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amik megvannak: Kincs ami nincs, És megint dühbe, Nincs 2, Nyomás Utána.
Þór vígi þessi rúnar
Bud Spencer, Terence Hill film.
Annyira emléxem, hogy egy hotelszobában laknak ahol van egy buddha szobor. Abban van valami kamera amivel figyelik õket.
Egy másik jelenetben 4 kinai jön, hogy ebédet hozzon a Bud Spencer-nek és elkezdenek kungfuzni.
Tudja valaki melyik film ez? Elõre is köszönöm!
Þór vígi þessi rúnar
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ja és nem megfejtésnek számtam, ha valaki más is ráismer viheti.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Kérlek segítsetek egy régi film címét megtudni!
A történet végén repülõgépen szökik a fõhõs a barátnõjévelés a nála lévõ pénzt kidobja a gépbõl amit felfûzött egy zsinórra.
Elõre is köszönöm a segítséget!
de én nem teszek, rakjon aki akar
nem láttam, de poén film lehet :d
kép minõségébõl és a tv típusából lehet vagy egy 25 éves film
amúgy ezen olyan jót röhögtem ezen a részen 😄

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Rakjon aki akar
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
részeges karetemester?😊
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
nem tudom, rájöttél-e már, de szerintem ez A kulcsfigura címû film eleje, amit leírtál... nem rossz film.
(The lookout)
http://www.imdb.com/title/tt0427470/
Úristen hód, fújd már ki!!!
de + próbálom + keresni
Úgy kezdõdik asszem hogy 4 fiatal megy egy kabrióban (gyerek, csaja. gyerek haverja meg annak a csaja) és lenyomja a világítást az egyenes úton mert nézik a levegõben a szentjánosbogarakat meg a csillagokat stb. aztán reflektor vissza és bumm bele egy nagy mezõgazdasági jármûbe. gyerek túléli, meg talán a csaj csak elveszti a lábát asszem.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
a Take the lead a jó válasz
:)
:)