18396
-
#7625 nem
még1 kép,rajta egy nagy segítséggel,csak észre kell venni :)
-
#7624 Talán az Isten városa c. brazil film? -
#7623 nem
1ébként azért nehéz mert nagyon kevesen látták ezt a filmet,ami káér mert szerintem egész jó,csak kicsit hosszadalmas,de amúgy tényleg jó,nemhiába 7.7 imdb-n -
#7622 Nem úgy értettem, hogy ő az, csak talán abból a filmből van. :D -
gettobuxa #7621 áá az rondább sztem :)
-
#7620 Torrente? -
#7619 Ez tényleg nehéz.Fingom nincs.megyk is aludni. -
#7618 :) bennem is van pár sör,de (gondolom)emiatt a rohadt idő miatt egy darab ember nincs a városban,szal inkább hazaballagtam,szutyok egy esete ez,ja és bocs az offér csak kicsit idegesít
na mind1,ezért most szúrok egy - szerintem - nehezet :)
-
#7617 Hehe, megértem. Kurvára gagyi cím. De Stephen King ritkán lő mellé. És ez kivételesen egy jól sikerült adaptáció. De csak szerintem :( -
gettobuxa #7616 ja, én nem láttam :)
vannak filmcímek amik ettől visszatartanak :)
-
#7615 Mondjuk valszeg én vagyok az egyetlen, akinek tetszett a Langolierek. Azt is olvastam :) -
#7614 Sorry,ittam és lassú vagyok :) -
#7613 Harcosok klubja, és átadom. -
#7612 Így van, Harcosok klubja.
Amúgy valóban durva a könyv is, kicsit durvább is a filmnél. Állítólag a filmes cég, ami felvállalta, és szabad kezet adott Finchernek, marhára nem bízott a sikerben, és boxolós-bunyós filmként hirdette az USA-ban. LOL! -
gettobuxa #7611 oké, tiéd a vérparazita :) -
#7610 na ez az,én azt hallottam hogy állítólag senki nem akarta bevállalni mondván nem lehet filmre vinni,erre jött Fincher mester és csuklóból megcsinálta,szal arra vagyok kiványcsi hogy tényleg ilyen "lehetetlen megcsinálni" szityuésön a könyv?
ja és persze ez az istencsászár,felülmúlhatatlan,szinte tökéletes harcosok klubja :) -
#7609 Nem, abban Stohl András játszik :DD -
gettobuxa #7608 nekem má nincs pofám mer mindig passzolok
de ez nem a langorierek támadása? :D -
#7607 Na ne. Akkor pótold, villámgyorsan, alapfilm, Neked tutira beütne "mint állat".
Még 5 percet várok, aztán beírom a megoldást. -
#7606 Hehe, vicces, hogy mindenki tudja, mi a megoldás, mégse meri senki beírni, hogy Robocop 3 :DDD -
Balázs 17 #7605 nekem az a rész tetszett, mikor beakarta gyömöszölni a macskát az automatába::D:
nagyon beteg!! nekem a második része is tetszik...:))
ezt a fimet pedig nem tudom, mi, valszeg nem láttam még -
#7604 Így van. Elég jól követi a könyvet, és abszolút átjön minden. A regényben vannak még csemegék, amik a filmből kimaradtak, sőt, a vége is más egy kicsit. -
#7603 Amúgy ha már Palahniuk-nál tartunk, ezen kívül a Halálkultusz című regénye is kijött magyarul, az is legalább ilyen zseniális, mint a feladvány. Kár, hogy több könyve még nem jött ki itthon. Én olvastam még párat angolul, és a fickó nem hibázik. Elképesztően jó író. -
gettobuxa #7602 esz nemtudtam h könyvből van...
de ezek szerint ez az egyik legjobb film ami könyvből van, ha nem a legjobb -
#7601 Igen, önmagában nem sokat ér az Amerikai pszicho film, de kitűnő adalék a könyhöz. Bale pedig zseniális Patrick Bateman. Amit pl a névjegykártyás jelenetben alakít, az elképesztő :D -
#7600 Én tudom de most nem tudnék rakni, szval "passz" -
#7599 Ez még az előzőnél is könnyebb, szintén egy zseniális Chuck Palahniuk könyv alapján.
-
Balázs 17 #7598 ezt felírom magamnak:)) -
#7597 Na jó, akkor rakok mára egy uccsót. -
gettobuxa #7596 nekem nem ugrott be, felejthető
nem úgy, mint a könyv :) -
#7595 Az. A film is elég beteg, de olvasd el a könyvet! Bret Easton Ellis írta, és a film csak dajkamese a könyvhöz képest. -
Balázs 17 #7594 amerikai pszihó, ha az átadom.. ez egy igen beteg film, de jóóó:D -
#7593 Szerintem nem nehéz.
-
#7592 nem baj :D -
#7591 Akkor rakok megen egyet, ha nem baj. -
gettobuxa #7590 aki 1x is látta valaha sztem könnyű :) -
#7589 ez gyors volt -
gettobuxa #7588 én passz... -
gettobuxa #7587 fargo -
#7586 ma láttam, kissé csalódtam benne, de a karakterek odab*sztak