Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pacific Rim?
napiegykép rendel
erről a képről mi jutott hirtelen az eszembe?
Hosszú jegyesség, az első vh. kitörésének 100. évfordulója miatt éppen aktuális
francia parasztgazda, behívják kötelezően a frontra, és a senkiföldjén szeretne utoljára egyenesen pisálni egyet jót
Utoljára szerkesztette: gattacalg, 2014.10.12. 03:53:14
erről a képről mi jutott hirtelen az eszembe?
Hosszú jegyesség, az első vh. kitörésének 100. évfordulója miatt éppen aktuális
francia parasztgazda, behívják kötelezően a frontra, és a senkiföldjén szeretne utoljára egyenesen pisálni egyet jót
Utoljára szerkesztette: gattacalg, 2014.10.12. 03:53:14
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ez a nightcrawler? mondjuk szerintem az még nincs kint ilyen minőségben, de kitudja...^^ bár ha jobban belegondolok ott nem szakállas a srác 😞
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
szép volt, igen
WorldWar Z
Utolsónak. Ha ebből se megy, átadom.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
imgperdays
Batman Kezdődik?
Első kép alapján valami gyerekfilmre gondoltam, de így már megvan a jelenet.
Első kép alapján valami gyerekfilmre gondoltam, de így már megvan a jelenet.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
jepp, nah rakjon valaki, ne álljon a topik
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Még én raktam fel belőle képeket, de most nincs semmi normális filmem, úgyhogy várok, hátha valaki megfejti. 😊
nekem már ez első képkockáról beugrott, mert Pierre Boulle által megteremtett univerzum szelleme gyerekkorromban végig kísértett
a könyvet olyan 10 éves koromban kölcsönözhettem ki a városi gyerekkönyvtárból,, hogy adhatták oda, máig csodálkozom
majd rá másfél évre a magyar tv leadta a filmet, és a szüleim által felvett vhs kazettáról hozzám is eljutott
a második rész előtt a balatonalmádi nyaralás alatt egyszerűen kimenekültem a tv elől, annyira beszartam
nemrég adták fel itt egyébbként
a könyvet olyan 10 éves koromban kölcsönözhettem ki a városi gyerekkönyvtárból,, hogy adhatták oda, máig csodálkozom
majd rá másfél évre a magyar tv leadta a filmet, és a szüleim által felvett vhs kazettáról hozzám is eljutott
a második rész előtt a balatonalmádi nyaralás alatt egyszerűen kimenekültem a tv elől, annyira beszartam
nemrég adták fel itt egyébbként
nézni nézi, ötlete nincs, ill ami van, azt gyorsan elvetette
"The trees move. Do you not see it?"
nem megy, vagy nem nézi senki a topicot?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...