Frank Miller\'s Sin City

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#eljen><#worship><#worship>

Tatyla
én is várom nagyon...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hát nem lesz egy közönségfilm😊
Dynamic
BRUTÁL!BRUTÁL!BRUTÁL!
<#worship><#worship><#worship>
gPROject
new trailer

kötelezõ<#eljen>

Iori
huu a szerep osztás nagyon ott van...Jessica Alba rulz

I love this game!

gPROject
hát igen, sajna
én dc-n nem találtam 😞

Dynamic
Leszedtem filecserélõvel😊
Csak ez nem instrumental verzió, ebben énekelnek is😊
Dynamic
A dolog szépséghibája, hogy nem lehet letölteni.😊
Logint kér meg jelszót.
Amúgy a hivatalos oldalon is van valami soundtrack menü, de az sajna coming soon...
gPROject
az az!!
az audio/video résznél
"Cells"..stb.

gPROject
talán ez lesz az
bár lehet ez teljesen más, az angolom nem túl jó 😊

Bullet
Nem tudja vki, hogy mi az a zene ami a trailer alatt hallható?

Egyébként az szvasztika-dobócsillag?

Isten<#worship><#worship><#worship>

Gnome
hubasszus most néztem meg vagy 4szer a trailert...angyon állat film lesz😛..Marv hangja nagyon ottvan...remélem feliratozva fogják mozikban adni

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Igen ,jelképes 1$-ért rendezett néhány jelenetet.
Ennek elõzménye az volt, hogy Rodriguez is segített neki valamit a Kill Bill 2-nél, és akkor 1$-t kért érte.

"Tarantino filmed a scene in the final segment featuring Clive Owen, Benicio Del Toro and Brittany Murphy."

Dynamic
Meg ha jól emlékszem Tarantino keze is benne van néhány jelenetben.
Szerintem is. Rodriguez végre félredobdta az idióta kémkölyköket és újra önmagához illõ filmet csinál. A szereposztás elképesztõ,a film is az lesz!

Dynamic
Ez a trailer tényleg jobb minõségû.Az enyém szagatott a közepénél, de ugyanez a szaggatós trailer volt mindenhol.
Dynamic
Itt van egy pár mondatos ismertetõ, plusz egy-két link.
gPROject
Szerintem ez egy kurva jó film lesz.<#eljen>

Trailer(low / online)
Trailer(hi / download)

Rafaelo
mirõl szól irj amár le valaki spolierben

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Dynamic
Hát a HW-n is vacak minõségben van, ami érthetõ mert jó minõségû egyelõre nem is létezik😊
Hardwireden fent van jó minõségben is, keress rá. Kult lesz persze amúgy! <#hawaii>

Dynamic
Akkor nézd meg!<#vigyor>
Én még trailert se láttam<#shakehead>

Dynamic
Hm, még nincs topikja?
2005.áprilisában kerül mozikban az ez új sajátos képi világgal és hangulattal megáldott akció-krimi.Biztos sokan láttátok a trailereket, engem személy szerint lenyûgözött mind a kettõ a vacak minõsége ellenére is.A zenei és a képi világ annyira összhangban van, hogy nálam a legjobb trailerek közé emelkedett, bár egy jobb minõséget szívesen látnék belõle.A képregényt sajnos nem ismerem, ami talán nem is baj, mert így legalább nem lesznek elvárásaim.No és a szereposztás sem utolsó...Szerintem ez tipikusan az a film ami vagy kult lesz vagy csalódás, bár én az elsõre szavazok😊
← ElőzőOldal 7 / 7