Frank Miller\'s Sin City
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship>
én is várom nagyon...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
hát nem lesz egy közönségfilm😊
A dolog szépséghibája, hogy nem lehet letölteni.😊
Logint kér meg jelszót.
Amúgy a hivatalos oldalon is van valami soundtrack menü, de az sajna coming soon...
Logint kér meg jelszót.
Amúgy a hivatalos oldalon is van valami soundtrack menü, de az sajna coming soon...
talán ez lesz az
bár lehet ez teljesen más, az angolom nem túl jó 😊
bár lehet ez teljesen más, az angolom nem túl jó 😊
Egyébként az szvasztika-dobócsillag?
Isten<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
hubasszus most néztem meg vagy 4szer a trailert...angyon állat film lesz😛..Marv hangja nagyon ottvan...remélem feliratozva fogják mozikban adni
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Igen ,jelképes 1$-ért rendezett néhány jelenetet.
Ennek elõzménye az volt, hogy Rodriguez is segített neki valamit a Kill Bill 2-nél, és akkor 1$-t kért érte.
"Tarantino filmed a scene in the final segment featuring Clive Owen, Benicio Del Toro and Brittany Murphy."
Ennek elõzménye az volt, hogy Rodriguez is segített neki valamit a Kill Bill 2-nél, és akkor 1$-t kért érte.
"Tarantino filmed a scene in the final segment featuring Clive Owen, Benicio Del Toro and Brittany Murphy."
Szerintem is. Rodriguez végre félredobdta az idióta kémkölyköket és újra önmagához illõ filmet csinál. A szereposztás elképesztõ,a film is az lesz!
Ez a trailer tényleg jobb minõségû.Az enyém szagatott a közepénél, de ugyanez a szaggatós trailer volt mindenhol.
Itt van egy pár mondatos ismertetõ, plusz egy-két link.
mirõl szól irj amár le valaki spolierben
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Hardwireden fent van jó minõségben is, keress rá. Kult lesz persze amúgy! <#hawaii>#hawaii>
Én még trailert se láttam<#shakehead>#shakehead>
Hm, még nincs topikja?
2005.áprilisában kerül mozikban az ez új sajátos képi világgal és hangulattal megáldott akció-krimi.Biztos sokan láttátok a trailereket, engem személy szerint lenyûgözött mind a kettõ a vacak minõsége ellenére is.A zenei és a képi világ annyira összhangban van, hogy nálam a legjobb trailerek közé emelkedett, bár egy jobb minõséget szívesen látnék belõle.A képregényt sajnos nem ismerem, ami talán nem is baj, mert így legalább nem lesznek elvárásaim.No és a szereposztás sem utolsó...Szerintem ez tipikusan az a film ami vagy kult lesz vagy csalódás, bár én az elsõre szavazok😊
2005.áprilisában kerül mozikban az ez új sajátos képi világgal és hangulattal megáldott akció-krimi.Biztos sokan láttátok a trailereket, engem személy szerint lenyûgözött mind a kettõ a vacak minõsége ellenére is.A zenei és a képi világ annyira összhangban van, hogy nálam a legjobb trailerek közé emelkedett, bár egy jobb minõséget szívesen látnék belõle.A képregényt sajnos nem ismerem, ami talán nem is baj, mert így legalább nem lesznek elvárásaim.No és a szereposztás sem utolsó...Szerintem ez tipikusan az a film ami vagy kult lesz vagy csalódás, bár én az elsõre szavazok😊
← ElőzőOldal 7 / 7