Mi volt a film eleje/vége?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Átok (Grudge) vége mi? Nincs nagy kedvem megnézni, de ezt azért jó lenne tudni...
akyyy
Most volt a Kegyetlen játékok 2, az elején, kb a fõcímig mi volt?😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
hát jah, bár gyanuús volt ahoz, h denverbe mindenki menekült, kicsit szivás lett volna ha nem lesz semmi baj és megmenekülnek -.-

mellesleg az iylen filmek valóban jók, még ha csak iylen gagyi tv filmek... leköti az ember figyelmét és szórakoztat, pedig elég pocsékül és csórón van megcsinálva..

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

robbanni robbant, nem gondoltam volna, de elég hosszú film volt szóval belefért egy atomrobbanás is <#buck>

akyyy
én az elejét néztem, hogy elviszi az iskolabusz ajtaját a vonat, majd telerakják mindenfélével, de h jött h nem tud megálni? ki tette fel rá a bombát?

me aztán tényleg felrobbant???:IO

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

seriesfanatic
Felrobbant az atom és meghalt mindenki!!!<#vigyor1><#vigyor1>

mi lett az atomvonatos film vége?
odáig néztem hogy felrobbant az atombomba és a rendõr egy motort keres

Narancs
Úristen, több mint egy éve kérdeztem, szerinted nem jöttem rá már? <#nyes><#nyes><#vigyor1>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

akyyy
sztem az lesz az, mert az argo valami kincskeresésrõl szól asszem, magyarországon, és amit te láttál az mikro jönnke amagyarok a kárpát medencébe, csak még itt vannak a rómaiak😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Narancs
Hell srácok!
Nem tudjátok, mi az Argo eleje? Mert most szedem DC rõl, és igen furcsa ami eddig megvan. Rómaiak harcolonak barbárokkal...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Killgore
Én általában a filmek közepét nem szoktam látni, amikor berakják a 20 perc reklámot, és elalszok, vagy kimegyek cigizni, és mire felébredek vagy beérek a cigizésbõl, megy a film 😊

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Meg a nõnek a lift rendesen levágja a fejét. Bár azt nem mutatják konkrétan.

Kori
az elején bemutatják hogyan szabadult el a vírus

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Shaman
pfffffff

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Bandew
A topik címe elõtt hiányzik a SPOILER. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
A BackDoorSluts 9 -edik reszben vegulis ki volt az utolso jelolt?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PLackó
😄

Dichter
Naja 😊

Van benne lézer, le is kaszabolja a fél brigádot. Biztos nagy gázsit kértek a színészek. Vagy alapból alacsony költségvetésû volt a film 😊

arra emlékszem, hogy valami lézer kaszabolta az embereket...
asszem látni kell újra
nem olyan egyértelmû mint a: "Hogyan ölt a gyilkos a Colombo elején?" 😊

Dichter
Nem jött át annyira? 😄

aham, köszi

Dichter
LOOL <#banplz>

Dichter
Homályos minden. Felkel a csaj egy házban, aztán jönnek a kommandósok, és leviszik a rejtélyes csókával együtt õket a kaptárba. Tömören ennyi.

én a Kaptár elejét, ott mi volt? 😊

Davidus
levágták a fõmufti fejét(vagy valami ilyesmi)

V9ykn8_TZL0

lövéslövés szursvágás...

gyõztem penge...

námis...

szurszur verexik verexik

váNpirlány megnézi a napfelkeltét -> meghal.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dichter
Én a Penge 2 végét nem láttam 😞 Valaki mondja el nyugodtan, már nem fogom megnézni. Ott hagytam abba, hogy valami alagútban vannak.

sokszor van olyan, hogy az ember lekési a film elejét, vagy elalszik a végére (ez utóbbi azért nálam még nem lép fel 😊, de nem mindig nézek éjjelig tv-t )
ezt a topic-ot azoknak nyitottam akik kiváncsiak a lemaradt részre, és azoknak a "mesemondóknak" akik szívesen elmondják mi is történ a filmben
remélem sokaknak hasznára válik a topic
(ha mégse akkor sorry)