28
lemaradtál/lekésted/elaludtál rajta/untad már ? itt megkérdezheted mi történt a filmben!
-
Prof William #28 Az Átok (Grudge) vége mi? Nincs nagy kedvem megnézni, de ezt azért jó lenne tudni... -
#27 Most volt a Kegyetlen játékok 2, az elején, kb a főcímig mi volt?:( -
#26 hát jah, bár gyanuús volt ahoz, h denverbe mindenki menekült, kicsit szivás lett volna ha nem lesz semmi baj és megmenekülnek -.-
mellesleg az iylen filmek valóban jók, még ha csak iylen gagyi tv filmek... leköti az ember figyelmét és szórakoztat, pedig elég pocsékül és csórón van megcsinálva..
-
blackgamer #25 robbanni robbant, nem gondoltam volna, de elég hosszú film volt szóval belefért egy atomrobbanás is -
#24 én az elejét néztem, hogy elviszi az iskolabusz ajtaját a vonat, majd telerakják mindenfélével, de h jött h nem tud megálni? ki tette fel rá a bombát?
me aztán tényleg felrobbant???:IO -
#23 Felrobbant az atom és meghalt mindenki!!! -
blackgamer #22 mi lett az atomvonatos film vége?
odáig néztem hogy felrobbant az atombomba és a rendőr egy motort keres -
#21 Úristen, több mint egy éve kérdeztem, szerinted nem jöttem rá már? -
#20 sztem az lesz az, mert az argo valami kincskeresésről szól asszem, magyarországon, és amit te láttál az mikro jönnke amagyarok a kárpát medencébe, csak még itt vannak a rómaiak:) -
#19 Hell srácok!
Nem tudjátok, mi az Argo eleje? Mert most szedem DC ről, és igen furcsa ami eddig megvan. Rómaiak harcolonak barbárokkal... -
#18 Én általában a filmek közepét nem szoktam látni, amikor berakják a 20 perc reklámot, és elalszok, vagy kimegyek cigizni, és mire felébredek vagy beérek a cigizésből, megy a film :) -
Csaba #17 Meg a nőnek a lift rendesen levágja a fejét. Bár azt nem mutatják konkrétan. -
#16 az elején bemutatják hogyan szabadult el a vírus -
#15 pfffffff -
#14 A topik címe előtt hiányzik a SPOILER. :-) -
#13 A BackDoorSluts 9 -edik reszben vegulis ki volt az utolso jelolt? -
#12 :D -
#11 Naja :)
Van benne lézer, le is kaszabolja a fél brigádot. Biztos nagy gázsit kértek a színészek. Vagy alapból alacsony költségvetésű volt a film :) -
blackgamer #10 arra emlékszem, hogy valami lézer kaszabolta az embereket...
asszem látni kell újra
nem olyan egyértelmű mint a: "Hogyan ölt a gyilkos a Colombo elején?" :)
-
#9 Nem jött át annyira? :D -
blackgamer #8 aham, köszi -
#7 LOOL -
#6 Homályos minden. Felkel a csaj egy házban, aztán jönnek a kommandósok, és leviszik a rejtélyes csókával együtt őket a kaptárba. Tömören ennyi. -
blackgamer #5 én a Kaptár elejét, ott mi volt? :) -
#4 levágták a főmufti fejét(vagy valami ilyesmi) -
cyrus #3 lövéslövés szursvágás...
győztem penge...
námis...
szurszur verexik verexik
váNpirlány megnézi a napfelkeltét -> meghal. -
#2 Én a Penge 2 végét nem láttam :( Valaki mondja el nyugodtan, már nem fogom megnézni. Ott hagytam abba, hogy valami alagútban vannak. -
blackgamer #1 sokszor van olyan, hogy az ember lekési a film elejét, vagy elalszik a végére (ez utóbbi azért nálam még nem lép fel :), de nem mindig nézek éjjelig tv-t )
ezt a topic-ot azoknak nyitottam akik kiváncsiak a lemaradt részre, és azoknak a "mesemondóknak" akik szívesen elmondják mi is történ a filmben
remélem sokaknak hasznára válik a topic
(ha mégse akkor sorry)