Mp3 kisebbre méretezése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MOBIL FÓRUM! <#gonosz2>

Tudtok olyan oldalt ahonnan ingyenesen játékokat,zénéket, oplógókat lehet letölteni?
kurva jó hátterek vannak
1: számold ki... értelemszerûen a bitsûrûséget szorozd be a szám hosszával, másodpercben. de igaz amit opm mondd, minek neked kurvajó minõségu mp3 telora? nem adja át ugysem szvsz max 112, vagy 128. de már az is túlzás
2: lásd 1-es pont, számolgass
3: van ilyen telonk is, elõnem keresem a cd-jét, de biztos vok benne, hogy csakis programok vannak hozzá, amivel a mobil és a gép közötti szinkronizációt oldhatod meg. de általában szarok ezek a progik. de ingyenes játékokra meg háttérképekre ne is álmodj

football without ultras is nothing

nemcsakfeel
próbáld meg a CDex -et! free meg minden..

*hihi ** *

1. attól függ milyen/hány perces zenéket hallgatsz
legjobb minõségben teljesen felesleges feltenni zenét, 1 db sem férne rá 😊

2. legrosszabb minõségben (kb mint a telefonálás minõsége) szerintem rá tudsz nyomatni 4-5 számot is

3. offtopic <#ejnye1> és foggalmam sincs 😊

Lenne pár kérdésem:
1, Egy mobil 8 MB memóriájába a legjobb minõségben hány db mp3 szám fér rá?
2,És hány db a legrosszabb minõségben?
3, Ha veszek egy n 6230-ast akkor a CD-n amit adnak hozzá azon mi lesz? Játékok vagy háttérképek vagy programok vagy mik???
tudsz mondani valami jó tömörítõ programot, mert Vegassal nem lehet VBR-t?

nemcsakfeel
ha tud VBR-t akkor azzal csináld, 32-96(112) ig beállítod, simán jó lesz.

*hihi ** *

hú nekem még valami dos-os mp3 player volt az elsõ 😄

de szerintem 96 alatt már túlságosan érezhetõ lenne a minõségromlás, nem csak útközben szoktam hallgatni a playerem...

emlékezzetek csak a jó öreg 486-os idõkre, amikor összetettük a kezünket a winamp 1.8 láttán, ami monoban képes volt lejátszani az mp3at ha nem mozgattad az egeret 😊 szal szerintem a 96 is sok, fõleg ha nem kocsiban hordod és nincs hozzákötve mély nyomókra

http://www.lohere.net - a MagyarChan

szerintem a 96 az még bõven sok 😊

sajnos csak mp3 😞
most a Vegassal készítek 96kbps-es zenéket, és egyáltalán nem lettek rosszak! örülök, mert így 1,5 óra helyett akár 3 óra zenét is magammal tudok majd vinni <#vigyor2>

nemcsakfeel
az újabb szoftverek lehet hogy teljesen jól konvertálnak mp3- mp3 ba, de a biztos a wav..
aac-t vagy más formátumot támogat a lejátszód?

*hihi ** *

én így csinálom

nekem is kéne valami jó megoldás, mert csak 128 megás az mp3 playerem
akkor azt mondjátok elõbb wav-ba, aztán kisebb bitrate, ne közvetlenül az mp3-ból?

okos teló bir vorbist csak szoftver kell hozzá 😊

ha bír vorbist, javallom azt. nem vagyok fehérfülû, de én 80as bitrátát hallgatok utazgatás közben és az teljesen jó (stereo) - pda-n.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

nemcsakfeel
Csak sajna nem lehet minden telóban mem kártyát bõvíteni 😞
ld. SE k700 ..
A monoba tömörítés jó ötlet, hirtelen nem is jutott eszembe 😊

*hihi ** *

no akkor:

telefonod hangminõségétõl és vájtfülüségedtõl függõen tömörits:
legszarabb minõségben amr formátumban, de használhatsz még ilyen esetekre kiválló real media (*.rm real one player gondolom akkor van benne) vagy ogg vorbis (*.ogg) fájlokat!
Ha ragaszkodsz az mp3-hoz, akkor:
elsõ dolog, stereobol monoba konvertálsz (fele akkora lesz, és ha nem headsettel hallgatod akkor ugyis csak egy hangszóró van). Ha a telõban jó minõségû 'hangkártya' van akkor meg fogod hallani a tömöriténél a külömbségeket csak (ha minõségi cucc, akkor valszeg alapból jár hozzá egy beépitett mp3 lejátszó, és nem neked kell ugy feltöltened rá sis-ként).
Egyébként ajánlom a rádió minõséget (22khz stb). És a memória kártya bõvités sem tul nagy beruházás 😊

nm

ha mp3ban van meg akkor konvertáldd wav-vá és utána 112-es (esetleg96-os) bitrátával tömörítsd ujra..
progi hozzá: CDex tökéletes

nemcsakfeel
az a baj, hogy az mp3->mp3 tömörítésnél nagyon sokat romlik a minõség 😞
szal érdemesebb, ha megvan pl. audioba akkor onnan ripeled be mondjuk 96 kbittel.. telefonon az még hallgatható, és nem is foglal helyet.

*hihi ** *

fifi
MP3 splitter-rel

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Met
Át kell tömöríteni kissebb bitrátával de nagyon leviszed szar lesz a minõsége.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

én tmpgenc-el csinálom, de biztos van egyszerûbb módja is 😊 a problémám amúgy nekem is ugyanaz, szal ez jó megoldás 😉
Hali!
Volna 1 olyan kérdésem, hogy mp3-t lehet-e vmilyen progival kisebbé tenni(kevesebb helyet foglaljon)?
A telcsimra az a baj hogy nem fér fel túl sok mp3 és azért gondoltam erre hátha van ilyen....