26
Mp3 kisebbre méretezése
-
OPM #26 MOBIL FÓRUM! -
The Sims 2 fan #25 Tudtok olyan oldalt ahonnan ingyenesen játékokat,zénéket, oplógókat lehet letölteni? -
RealPainKiller #24 kurva jó hátterek vannak -
skristof #23 1: számold ki... értelemszerűen a bitsűrűséget szorozd be a szám hosszával, másodpercben. de igaz amit opm mondd, minek neked kurvajó minőségu mp3 telora? nem adja át ugysem szvsz max 112, vagy 128. de már az is túlzás
2: lásd 1-es pont, számolgass
3: van ilyen telonk is, előnem keresem a cd-jét, de biztos vok benne, hogy csakis programok vannak hozzá, amivel a mobil és a gép közötti szinkronizációt oldhatod meg. de általában szarok ezek a progik. de ingyenes játékokra meg háttérképekre ne is álmodj -
#22 próbáld meg a CDex -et! free meg minden.. -
OPM #21 1. attól függ milyen/hány perces zenéket hallgatsz
legjobb minőségben teljesen felesleges feltenni zenét, 1 db sem férne rá :)
2. legrosszabb minőségben (kb mint a telefonálás minősége) szerintem rá tudsz nyomatni 4-5 számot is
3. offtopic és foggalmam sincs :) -
The Sims 2 fan #20 Lenne pár kérdésem:
1, Egy mobil 8 MB memóriájába a legjobb minőségben hány db mp3 szám fér rá?
2,És hány db a legrosszabb minőségben?
3, Ha veszek egy n 6230-ast akkor a CD-n amit adnak hozzá azon mi lesz? Játékok vagy háttérképek vagy programok vagy mik??? -
OPM #19 tudsz mondani valami jó tömörítő programot, mert Vegassal nem lehet VBR-t? -
#18 ha tud VBR-t akkor azzal csináld, 32-96(112) ig beállítod, simán jó lesz. -
OPM #17 hú nekem még valami dos-os mp3 player volt az első :D
de szerintem 96 alatt már túlságosan érezhető lenne a minőségromlás, nem csak útközben szoktam hallgatni a playerem... -
Shadow_THH #16 emlékezzetek csak a jó öreg 486-os időkre, amikor összetettük a kezünket a winamp 1.8 láttán, ami monoban képes volt lejátszani az mp3at ha nem mozgattad az egeret :) szal szerintem a 96 is sok, főleg ha nem kocsiban hordod és nincs hozzákötve mély nyomókra -
Shadow_THH #15 szerintem a 96 az még bőven sok :) -
OPM #14 sajnos csak mp3 :(
most a Vegassal készítek 96kbps-es zenéket, és egyáltalán nem lettek rosszak! örülök, mert így 1,5 óra helyett akár 3 óra zenét is magammal tudok majd vinni -
#13 az újabb szoftverek lehet hogy teljesen jól konvertálnak mp3- mp3 ba, de a biztos a wav..
aac-t vagy más formátumot támogat a lejátszód? -
skristof #12 én így csinálom -
OPM #11 nekem is kéne valami jó megoldás, mert csak 128 megás az mp3 playerem
akkor azt mondjátok előbb wav-ba, aztán kisebb bitrate, ne közvetlenül az mp3-ból? -
Shadow_THH #10 okos teló bir vorbist csak szoftver kell hozzá :) -
galocza #9 ha bír vorbist, javallom azt. nem vagyok fehérfülű, de én 80as bitrátát hallgatok utazgatás közben és az teljesen jó (stereo) - pda-n. -
#8 Csak sajna nem lehet minden telóban mem kártyát bővíteni :(
ld. SE k700 ..
A monoba tömörítés jó ötlet, hirtelen nem is jutott eszembe :) -
Shadow_THH #7 no akkor:
telefonod hangminőségétől és vájtfülüségedtől függően tömörits:
legszarabb minőségben amr formátumban, de használhatsz még ilyen esetekre kiválló real media (*.rm real one player gondolom akkor van benne) vagy ogg vorbis (*.ogg) fájlokat!
Ha ragaszkodsz az mp3-hoz, akkor:
első dolog, stereobol monoba konvertálsz (fele akkora lesz, és ha nem headsettel hallgatod akkor ugyis csak egy hangszóró van). Ha a telőban jó minőségű 'hangkártya' van akkor meg fogod hallani a tömöriténél a külömbségeket csak (ha minőségi cucc, akkor valszeg alapból jár hozzá egy beépitett mp3 lejátszó, és nem neked kell ugy feltöltened rá sis-ként).
Egyébként ajánlom a rádió minőséget (22khz stb). És a memória kártya bővités sem tul nagy beruházás :)
nm -
skristof #6 ha mp3ban van meg akkor konvertáldd wav-vá és utána 112-es (esetleg96-os) bitrátával tömörítsd ujra..
progi hozzá: CDex tökéletes
[sztem fölös topik] -
#5 az a baj, hogy az mp3->mp3 tömörítésnél nagyon sokat romlik a minőség :(
szal érdemesebb, ha megvan pl. audioba akkor onnan ripeled be mondjuk 96 kbittel.. telefonon az még hallgatható, és nem is foglal helyet. -
#4 MP3 splitter-rel -
#3 Át kell tömöríteni kissebb bitrátával de nagyon leviszed szar lesz a minősége. -
Takezó #2 én tmpgenc-el csinálom, de biztos van egyszerűbb módja is :) a problémám amúgy nekem is ugyanaz, szal ez jó megoldás ;) -
rriicchhiiee #1 Hali!
Volna 1 olyan kérdésem, hogy mp3-t lehet-e vmilyen progival kisebbé tenni(kevesebb helyet foglaljon)?
A telcsimra az a baj hogy nem fér fel túl sok mp3 és azért gondoltam erre hátha van ilyen....