chello light: olcsóbb szélessávú internet a UPC-tõl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként szép, hogy így támogatod a UPC-t (az Axeleróval szemben én is inkább õket támogatom), de azért talán arról is jó lenne tájékoztatni az ügyfeleket (mielõtt 2 éves hûségnyilatkozatokat írnak alá), hogy erõsen jönnek a netes TV és pay-per-view szolgáltalások. (Itt persze megint kérdés, idehaza milyen fáziskésés lesz ezügyben.)
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Jelenleg kb. 70.000 chello elõfizetõ van és a 2004-es decemberi hónapban ezen elõfizetõk 75-80%-nak adatforgalma 5GB alatti volt. Nos az õ részükre hozták létre ezt a kedvezõbb csomagot.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
"Tény, hogy itt mo-on mindent meg lehet etetni a néppel, de hát ez van"
nem hiszem hogy ez etetes, mivel meg lenne a baratom esze is valtashoz, ill. gondolom a tiede is. Csak hat ha nem lehet, vagy nehezen, akkor jon a monopol.........
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Tény, hogy itt mo-on mindent meg lehet etetni a néppel, de hát ez van...
chello szopas, korlatozas szopas, ezt is csak mo-n meg a hasonlo orszagokban tudjak megcsinalni. minden mas normalis helyen, ha egy isp korlatozast kiejt a szajan, az ugyfelek ugy ott hagyjak mint szent pal a bojnyikokat. de ez nem monopol helyzet mo-n, ugye?
És ha azt gondolod, hogy nem voltam hasonló helyzetben, akkor bizony tévedsz. Sõt, tudom ûberelni is a dolgot, mert nekem olyannal van problémám, ami szintén monopolhelyzetben van, ám ha lenne is más alternatíva, a szolgáltatás minõsége akkor sem tudna változni, max másnak fizetnék. De hogy ne hid, hogy csak a levegõbe beszélek, konkrétan az áramszolgáltatással vannak komoly problémák itt, ahol élek. Hiába váltanék szolgáltatót, attól nem fogják felújítani a berendezéseket, kvázi minden maradna a régiben. Mégis normális hangnemben le tudtam rendezni a dolgot az osztályvezetõvel, és sikerült még egy szünetmentes tápot is kibuliznom ingyen és bérmentve (amit igaz azóta sem igényeltem, de majd sort kerítek rá). Kb ennyi.
Nem latod a monopol helyzetet, es a kiszolgaltatottsagot?
És nem az ottdolgozókon múlik, hanem egyszerüen az ügyfél érdekei nincsenek leszabályozva a szolgáltatóknál, mert az nem lényeg jelenleg még.
Ezért az ügyfél érdekében végzendõ folyamatok lassan is haladnak...
És amíg nem lesz olyan szerzõdés, hogy a késlekedésért jóváírás jár, addig ez nem is fog megváltozni. Máshol sem, legfeljebb ADSL-nél más miatt lesz morcos :)
De sajna nem csak internettémában vagyunk így: pl. most vettem fel hitelt lakásra, külön történet lenne, hogy a bankok mennyire leszarják nagyívben az ügyfelet, épeszü ember alá sem írná a szerzõdést, de nincs mit tenni...
Szóval akarom mondani ez sajnos magyarország egyenlõre...
level
Az e-mail-ezés, szörfözés még OK, de 5GB-ban már hogy férne bele a multimédia (internet-rádió, TV(!))? Na ne butáskodjunk már... Egy közepes minõségû, 128kb/s-es rádióadás óránként 56MB, napi 8 órával számolva 13GB/hó! A TV-rõl ne is beszéljünk... Vagy mit ért a szövegezõ multimédián? Bárgyú flash-animok nézegetését?
2. te a gép mellet ülsz mig letölt? :D
mindenesetre ez a lite sokkal jobb mint a matav adsl lite ja, de miért light?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
/*WTF?!*/
Még a végén a UPC kontra Matáv valási irányzatok is kialakulnak!? (te jó ég....)
Elég nekünk az AMD v Intel, ATI v nVidia.
/*WTF?!*/
Szóval pont ezért elég érdekes volt fatáv ADSL csomag kínálata és árazása hisz már elõttük is több mint egy hónapja ismert milyen csomaggal rukkol elõ Chello. És a chellos csomag paraméterei sokkal kedvezõbbek mint az új forgalomkorlátos ADSL csomagoké.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
megjegyzem, a sávszélességnövelést is meglepõ módon pont egy nappal az ADSL növelés bejelentése után közölték, persze kiemelve hogy a kettõnek az égvilágon semmi köze egymáshoz <#ravasz1>#ravasz1>
How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?