6731
-
Jhon Balu #4049 az esőre:reggel is amikor a melóba mentem nagyon fujt a szél de nemfoglalkozok vele mert majdnem tar vagyok és nincs amit összefujjon a szél,tehát vágasd le a hajad...
a másodikra:valaki vitte és othagyta vagy tevitted haza csak nememlékszel rá,valakinek valakitöl...
-
nem értelek: mostanában egészen elmés párbeszédek folynak errefelé.
tehát az ötös szám nem indokolt.
egyébként kurván fúj a szél, és nekem boltba kell mennem, aminek az lesz a következménye, hogy szét fog borzolódni a nagy műgonddal felépített frizurám.
na ehhez szóljatok hozzá!!!
más: találtam az asztalomon egy gyári kiszerelésű Morrowind játékot. Tuti, hogy nem az enyém, de akkor hogy került ide?
én biztos nem játszottam vele soha...
-
Jó reggeltet!!! -
kieg:
amugy már feladtam,h megprobáljatok belőletek kicsiholni bármi nem-köszönést... -
5 :)
remélem még vagytok páran,akik emlékeztek ezen szám jelentésére :)
-
Jhon Balu #4044 az a jó!
amugy mizu? -
ja, mint a bolondgomba
-
nem is igaz, én múltkor vagy tíz sort is beszélgettem... -
Jhon Balu #4041 gyerköc nöll!? -
Jhon Balu #4040 üdvözlünk a köreinkbe !
de nevárj itt nagy dumálást mert csak köszönni járnak ide.
-
még igen, de csak módjával 
-
Jhon Balu #4038 jé élsz!!!
na eggy ujjabb győri! -
szia!
énis győri lennék.
-
aggyisten!!!
hát nincs az a lüktető forgalom
-
sziasztok! -
jó reggeltet!!! -
Jhon Balu #4033 ugyhallottam,hogy a várost is felturják elég tiszteséggel.
csak aztnemtudom mértnem este dolgoznak az utépitők mint nagyfaluba(pesten)és nem a legnagyobb csucsidőbe .pl:múltkor egy óra alatt haladtam 500 métert.. -
tudom, szívtam is vele annak idején, de a 14-es már visszacsinálták -
Jhon Balu #4031 igen de néhol teljessen megváltoztatták a megállókat. -
Jhon Balu #4030 sziasztok! -
bekaphassák 
bár amíg a busz elmegy addig nem igazán zavar -
Jó reggeltet!!! -
Gear #4027 Na győri téma.
Ki mit szól ahoz, hogy egyszerre túrnak fel minden belvárosba be és kivezető utat....én máő nagyon útálom
-
és már nincs büfé, nyárra bezár -
gyanítom a 9. lenne a leggyakoribb
és én kit küldjek?
-
üdvözlök minden györit sziasztok:) -
irkab1rka #4023 Na abbahagyni a legudvariasabb topic baszogatását. Itten köszönünk és megtöröljük a lábunkat a hozzászólás előtt...
:)
Amúgy tegnap voltam céges repülőnapon. Szar volt. Nagy láma szervezés, és 3 virsli ebédre. Méghozzá az a fajta virsli, amit lejárt szavatosságú virsli újrafőzésével és összeenyvezésével állítanak elő.
Annyira idiótán szervezték, hogy esőnap nincs. Illetve nem volt. Erősen elgondolkodtam, hogy mikor mondjak fel...
Ha tud valaki jó céget, ahova j2ee/BEA szagértőt keresnek, akkor nekem jó orrom van.
Soulhánter meg csak provokál, köszönjünk neki szépen :))
Jaaa, új szabályok.
Mostantól nem kell beírni a teljes köszönést, mert jól megszámozom a leggyakoriabbakat, és elég csak a számot:
0, Hali
1, Sziasztok
2, Jónapot
3, Csá
4, Jó estét
5, Basszátok meg
6, Szeva mester
7, Én itt új vagyok, ez most csak egy köszöngető topic?
8, Hol a faszba vó'tá???
9, UV, elfogyott a söröm, lécci hozzál nekem is a büféből!!
:)))))
-
mert nincs érzéked a körökre osztott stratégiákhoz - az ugyanis magasfokú műveltséget, nagy odafigyelést és rendkívüli emocionalítást kívánó mesterség
-
egyébként szoktunk beszélgetni is csak azok a mondatok elsikkadnak a jólneveltségünkből fakadó köszönés-mánia megnyilvánulásai mellett
no, akkor én most elmondom, hogy tegnap végre végeztem a "Júlia kalandjai az időben" c. game szinkronjával (gondolom most rendkívül felizgattam mindenkit
)
-
mert titokban reménykedsz, hogy értelmes beszédre is rá lehet venni a díszes társulatot
-
Jó reggeltet!!! -
a téma akkor legyen (mint már irtam/csakhogy lássátok,mennyire egocentrikus vok/)
mondjuk beszéljük meg,hogy mi a fenének irogatok ide is,ha nem tetszik a köszöngetés :DDD -

-
na ne mond nekem nem tetszik én inkább puffogtatok!
-
én itt voltam csak dolgoztam.
most meg újra feltelepítettem a Heroes IV.-et
hogy az még mindig milyen jó...
-
meg különben is kivel beszélgesek ha nincs itt senki reggel ota:( -
na ugye 
hát akkor valaki dobjon fel egy témát... -
mondj valami témát és akkor duma van okés? -
bazzzz...
még mindig csak a köszöngetés...
nem lehetne,h inkább eszmét cseréljünk bármiről,amiről megoszlik a győriek véleménye?
mondjuk beszéljük meg,hogy mi a fenének irogatok ide is,ha nem tetszik a köszöngetés :DDD -
na hali mindenkinek