6731
-
hi all! -
Jhon Balu #4449 az sem rossz! -
hello! én rántott húst eszek marha pörkölttel
az ám a csudijó !
-
Jhon Balu #4447 napsütötte szép napot kivánok!
ebédre meg finom rakottkrumplit....
-
eceteshalat
-
Jó hajnaltot!!! -
Jhon Balu #4444 sziasztok!
látom a lecsót teljessen kimagoztuk,más kaját nemis esztek csak azt? -
én sem ! szerintem az faszság
-
szasztok -
köszönjük a konyhatrükkök órát 
én még a büdös életben nem hámoztam meg a paradicsomot
-
egyébként ez a lecsó : A felhevített zsiradékon fonnyaszd meg a felkockázott hagymát. Húzd le a tűzről, keverj el benne egy csapott evőkanálnyi édespaprikát, add hozzá a felvágott (és magjaitól megtisztított) zöldpaprikát, majd tedd vissza a tűzre. 3-4 perccel később tedd bele a meghámozott, felvágott paradicsomot is. Keverd össze, sózd meg és amíg bő levet ereszt, fedő nélkül forrald. Amikor a paprika és a paradicsom már összeesett, csökkentsd a tüzet és a lecsót fedő alatt párold puhára. ha mást is teszel bele az már minősített fajtája a lecsónak ! tehát : rizses lecsó , kolbászos lecsó stb. -
szasztok! -
fő a mértékletesség!
-
Jó reggeltet!!! -
Különben meg a lecsó az tökéletes!
-
na ahhoz képest hogy azt mondtad hogy szét fogod forumozni az agyad ahhoz képest ez nem jött be vazz! -
Jhon Balu #4434 nemigazán megy inkább a rántott tonhal.. -
ecetes hal!!! -
Jhon Balu #4432 a másik nagy kedvencem meg a mama tejszines husa az valami fantasztikus!!!! -
Jhon Balu #4431 igen a lecsó jó én egy pici rizst is szoktam belefözni annál laktatóbb! -
naná, hogy a lecsó! (sok szalonnával, kolbásszal, sonkával - esetleg a lecsó nem is olyan lényeges) -
Jó reggeltet!!! -
hello! akkor nyissunk vitát : ki melyik kaját szereti jobban 1. marinírozott halszelet Tourbigo módra kétfelé vágott tojással , egész kevés vörös borral párolva 2. lecsó ! mehet a vita
-
igy van:) -
mert nem fárkráj, mi?
-
azt se szeretem:( -
ja értem és tudsz ilyet mondani? -
kisördög #4423 szerintem a topicon belül valami értelmes dologrol kéne vitát nyitni hátha csatlakoznának a többiek is.... -
én igazoltan vagyok távol: Duke Nukem szinkronon dolgozom -
na gondolom pont ezért nincs itt senki se szerintem be is lehetne zárni ezt a topicot vagy át kéne irni köszönö topicnak! -
kisördög #4420 itvagyok csak semmi értelmes dolog nemzajlik a köszönésen kivül...... -
és az beszél aki be se dugja az órát már ide napok ota mi? 

-
kisördög #4418 sziasztok hát nemigazán mozog a topic!
-
Na mi ez a nagy némaság!!! -
Jhon Balu #4416 borus délutánt mindenkinek.... -
Jó reggeltet!!! -
szép jó reggelt !! -
nyitottam egy topicot nézd meg a neve pedig gunz és a játék topicban van! -
szasz
-
Jhon Balu #4411 senki sehol mivan má?