6731
-
Gear #5091 Szoc???? ezt hogyérti kend? :)
-
Gear #5090 Szerinted milyen , ha tavaly február 05.-től folyamatosan játszom? :) -
Mi ez szocializmus? :o) -
aha és milyen a wow?
-
Gear #5087 De melózok , csak épp nem volt semmi tennivaló, meg most sem nagyon van :) -
hát te nem dolgozol? -
de nyomom csak nincs fönökség én meg az irodában logók most és netezgetek:) -
Gear #5084 Te meg nem dolgozol?
-
Gear #5083 Tudod , nem e világot járom hanem a Földes G uti portálon át rendszeresen a Warcraft világába járok kalandozni :). -
hali maestro mizujság nálad ember? -
Gear #5081 Tiszteletem!
Rég voltam erre. Látom túlnőtt a topic végre a köszöngetésen és már beszélgetnek is az emberek.).
Radowan , én is Földes G ut. az utolsó házikójában a páratlan oldalon.:) . Asszem én nem vagyok se paraszt sem kutyaxar:):):):) -
Ja, a zene meg:
http://forum.trancetream.fm/viewforum.php?f=4
Egyéb kérdés...? -
Asszem lemaradtam...a Föld S. G. uccában szenvedek, itt nem sok a cigány, de a paraszt annál több...meg a kutyaszar, vazze... -
Vasútépítők >>ez tuti az eggyik de nem tom melyika a másik ?! -
Itt vannak tabellák. Talána a Kallerock?
Nekünk meg el kell menni a Grabosátorig, mert nem adják ki nekünk a Krúdyt (pedig én elég protekció vagyok :)). Ott meg csapódik le a pára, áll a víz, csak esni lehet... -
te figy sokáig egtyütt fociztam jópár emberrel akik Krúdit bérelik ! És ők má nem tom milyen csapatokba de tom 2 felé oszlnak és ugy szerepelnek benne ! Van valami vasútasok vagy mi? Nemt tudsz neveket mondani? -
Focizik valaki a városi kispályás focibajnokságban? -
Kézilabdázok, bár mostanában a munka miatt egyre kevesebbszer tudok labdát fogni. Hardcore-t hallgatok leginkább (K.O.R.N., Rage Against the Machine, meg ilyenek) Ennek ellenére előfordulok havonta egyszer a Cuba Libre-ben. Ott is jól tudom magam érezni... -
görkori.. most fettem fel ilyet hogy : Labdás kurzusok: kosárlabda, Floorball, foci :) -
Ki mit sportól?:)
Ki milyen zenét hallgat? -
ja tényleg, eggyel elcsúsztam -
a 7-be nincs ismerősöm , de nem a 7.be hanem az 5. be van sok cigány . -
Mert lakik arra ismerősöm, meg ha jól tudom a 7-ben cigányok laknak :), csak kiváncsi lennék a véleményedre:) -
miért is érdekel ennyire ? 

-
Borsos Miklós hányas szám?
Amúgy én Kovács Margit -
aha ok ò_ñ -
Tescoval szemben a Marcal II-n >>Borsos Miklós utca -
he? :) -
Borsos Miklós -
Szerintem meg éljen Győr! (Meg Adyváros.. ) -
MaRcal city, Ikva :) -
jaja
adygettó forevör! (bár én most bevándorlóként gyárvárosban nyomom ideiglenesen - öt éve
)
-
Oh, értem:) -
sziasztok én szabadhegyen lakok:) -
counter strike source -
Jhon Balu #5056 hi mindenkinek!
éljen adyváros city! -
Én is Marcalcity!! -
css? Az mi?:) -
én is marcalcity , de épp tétmeccsem volt css-be és nem tudtam hogy miért süketülök meg . -
Marcal City, ma volt tüzijáték a Pápai út-Apor Iskola-Krúdy Gimnázium közötti "Kiserdő" (fás terület) megmentéséért.