6731
  • The Hedgehog
    hogyne... a Baross híd és a Bisinger híd között még arra is lett volna időm a kocsiban, hogy végigvigyem a Doom1-2-t...
  • Roger6
    És ezt az autódból írtad?
  • The Hedgehog
    Győrben dugó van, hogy bassza meg...
  • Roger6
    Jó cucc lehetett... Van még belőle?
  • Tetsuo
    Sok volt a sörre, a whisky mi?
  • Aquir
    és az a jó hogy hiszen csak fekszel az ágyon és közbe ilyen marhajó dolog történik veled
    már volt több ilyen tudatos álmom, de mindig rövidebb ideig tart egy normális álomhoz képest, és ritkák :)
  • Szega87
    Morpheus a rossz kapszulát adta oda ?
  • Aquir
    12.én hétfőn (2006.06.12) úgy 16:30-17:17 között analitika-tanulás mellett elaludtam.. és jobb dolog történt, mint hogy álmodtam volna. Egy irányított álmom volt! voltak álomszerű képeim, aztán eltűntek, visszatértem kicsit tudatos szintre.. megint visszamentem és az álom egy pillanatában egyszercsak újra érezni kezdtem amit már régebben nem, az úgynevezett ismerős érzést. Elkaptam, és belementem egy tudatos álomba. Ez az érzés mindig úgy történik hogy álmodás közben közeledek valami felé halványan ami ott lappang, de nem veszem észre, mert közben folytatódnak az álomképek tovább. Tettem egy mozdulatot álmomban, és ezzel a mozdulattal egyszerre mondtam ki magamban: Igen, most itt és most megvan. A szokásos érzés volt. Érzed ahogy belemész, még mindig azt hiszem hogy megfeszülnek kissé az izmaim akkor, legalábbis éreztem őket. Az az álomkép szokásosan eltűnt, ahol megtettem azt a bizonyos mozdulatot. Megint lebegtem, megint nem tudtam tisztán hogy mi történik. Háttal feküdtem keresztbe az ágyon, lábam az ágyról lelógott a földre. Biztos vagyok hogy a testhelyzet is kicsit okozója volt annak, ami ezután következett. Szelet éreztem. Nem úgy ahogy egy normális álomban, hanem, úgy, hogy tényleg éreztem a bőrömön. (persze nem fújt ott a szobában a szél :) Azt éreztem hogy azért érzek szelet mert körbe-körbe forgok. vízszintesen. Valaki mintha megfogta volna a lábamat és úgy pörgetett volna. Bejött egy kis félelemérzés. Halványan mintha hangokat hallottam volna, pontosabban egy hangot: "Na jó, most akkor pörgessük balra." Megnéztem, és tényleg most már balra forogtam a tengelyem körül. Ettől még jobban elkezdtem félni. Félni, ami azt jeleni, hogy veszélyben éreztem magamat, és az váltotta ki, hogy ennyire élethű volt. Mellesleg egyszerűen semmi nem lehet élethűbb ennél a valóságon kívül, Tudtam hogy jó lenne még ott maradni, de már akkor fel akartam ébredni, mert egyszerűen inkább ébredjek fel, csak ne történjem velem valami komolyabb baj. pedig csak álmodtam.. ennyire élethű volt. Fel akartam ébredni, tudatosan. Nem tudtam! Mi van mondom, valaki csináljon valamit, Operátor vigyél ki (mint az Animátrixban :), mert egyszerűen nem tudtam felébredni, úgy, hogy pontosam éreztem közben hogy milyen testhelyzetben fekszem ott az ágyon. Gondolhatjátok milyen volt amikor egyszer csak rövid időre "rab" lettem, mert nem tudtam mozgatni a karom, a lábam, semmimet, és eközbe mindent éreztem de nem ébredtem fel pedig akartam. Aztán lassan eljött aminek el kellet jönnie: feloldódás, halványodás, eltűnés. Felébredtem. Már nem nagyon akartam mozgatni semmimet, már rájöttem hogy vége, milyen jó volt, meg jó lett volna még, meg miért nem maradtam ott még egy kicsit, de olyan valóságos volt, hogy ki kellett mennem onnan. Feküdtem még gondolkodva ezen, aztán felkeltem megírni ezt :)
  • Aquir
    hajrá:)
  • Tetsuo
    Még van 8 órád, húzzál bele! :)
  • Szega87
    good luck :D
  • Balo
    Van kereken 24 órám megtanulni 20 tételt emelt szintű fizika érettségire:D:o)
  • Aquir
    jah
  • Tetsuo
    Hát, nem nagy a pörgés..
  • Atkamon
    Mi is kirándulni voltunk aztán az én osztályomba is a focisok erről nyafogtak egész nap!:P
  • Szega87
    egész nap sopronba voltam kiránduláson :) Kihagytam a nyítómeccset de vater felvette videóra:D
  • Jhon Balu
    végre itt a hétvége! no meg a foci vb...
  • Jhon Balu
    titokban mindíg erre vágytam!
  • uv
    Ha valaki lemaradt volna róla, de szeretné megnézni OTELLÓ GYULAHÁZÁN felvétel letölthető.
  • Jhon Balu
    sok sikert a vizsgákhoz!
  • Aquir
    részvétem

én meg úszok a vizsgaidőszak tengerén, homályosan látva már a partot
  • Jhon Balu
    tudém énis miaz...
  • catwoman
    igen tudom miaz,hogy különkiadások volt benne párszor részem...
  • Balo
    Köszi!
    Amúgy elromlott a gépem.
    Új táp: 4400 Ft
    Az élmény, hogy fizethettem: felbecsülhetetlen:D
  • Szega87
    jaja , jön a junius
  • Roger6
    Áhh, csak mindenki gondolom a szóbelikre készül...
  • Jhon Balu
    ez a topic a teljes kihalás szélén ahogy én látom!
  • Jhon Balu
    sok sikert hozzá!
  • Balo
    Hoogyne, főleg, hogy jól sikerültek:)
  • Roger6
    Hi-hi... Várjátok már, mi? :-)
  • Balo
    Na lassan jönnek az írásbeli érettségi eredmények <:), töri, matek, magyar egy része már megvan...
  • Szega87
    a gyerekek
  • Jhon Balu
    itt a hétvége ! holnap kimegy gyereknapi műsorokat nézni?
  • Aquir
    ja :) Mindenesetre én vittem mindenhová :)
  • Jhon Balu
    pl:ha egész nap ithon leszek akkor fel és le járkáljak egy törölközővel a lakásba..
  • Aquir
    aki még nem tudná: A szokásos Törölköző-nap lesz máj. 25-én (Douglas Adams emlékére (ő írta pl a Galaxis Útikalauz Stopposoknak-t :), mint minden évben)

Ilyenkor az van hogy fogsz egy törölközőt és egész nap mindenhová magaddal viszed :D
  • Szega87
    hétfőn kikaptunk az izraeliektők 16-9 arányban , ami azért szép mivel arra fogadtak a legtöbben köt se hozunk az izraeli válogatott ellen :P
  • Jhon Balu
    hi!
    derég jártam már itt! látom nemnagy a mozgás errefelé
  • Atkamon
    Ki nem ismrei azt:P
  • Roger6
    Én meg még mindig dolgozom... :(