6731
-
hogyne... a Baross híd és a Bisinger híd között még arra is lett volna időm a kocsiban, hogy végigvigyem a Doom1-2-t... -
És ezt az autódból írtad?
-
Győrben dugó van, hogy bassza meg... -
Jó cucc lehetett... Van még belőle?
-
Sok volt a sörre, a whisky mi? -
és az a jó hogy hiszen csak fekszel az ágyon és közbe ilyen marhajó dolog történik veled 
már volt több ilyen tudatos álmom, de mindig rövidebb ideig tart egy normális álomhoz képest, és ritkák :) -
Morpheus a rossz kapszulát adta oda ? 

-
12.én hétfőn (2006.06.12) úgy 16:30-17:17 között analitika-tanulás mellett elaludtam.. és jobb dolog történt, mint hogy álmodtam volna. Egy irányított álmom volt! voltak álomszerű képeim, aztán eltűntek, visszatértem kicsit tudatos szintre.. megint visszamentem és az álom egy pillanatában egyszercsak újra érezni kezdtem amit már régebben nem, az úgynevezett ismerős érzést. Elkaptam, és belementem egy tudatos álomba. Ez az érzés mindig úgy történik hogy álmodás közben közeledek valami felé halványan ami ott lappang, de nem veszem észre, mert közben folytatódnak az álomképek tovább. Tettem egy mozdulatot álmomban, és ezzel a mozdulattal egyszerre mondtam ki magamban: Igen, most itt és most megvan. A szokásos érzés volt. Érzed ahogy belemész, még mindig azt hiszem hogy megfeszülnek kissé az izmaim akkor, legalábbis éreztem őket. Az az álomkép szokásosan eltűnt, ahol megtettem azt a bizonyos mozdulatot. Megint lebegtem, megint nem tudtam tisztán hogy mi történik. Háttal feküdtem keresztbe az ágyon, lábam az ágyról lelógott a földre. Biztos vagyok hogy a testhelyzet is kicsit okozója volt annak, ami ezután következett. Szelet éreztem. Nem úgy ahogy egy normális álomban, hanem, úgy, hogy tényleg éreztem a bőrömön. (persze nem fújt ott a szobában a szél :) Azt éreztem hogy azért érzek szelet mert körbe-körbe forgok. vízszintesen. Valaki mintha megfogta volna a lábamat és úgy pörgetett volna. Bejött egy kis félelemérzés. Halványan mintha hangokat hallottam volna, pontosabban egy hangot: "Na jó, most akkor pörgessük balra." Megnéztem, és tényleg most már balra forogtam a tengelyem körül. Ettől még jobban elkezdtem félni. Félni, ami azt jeleni, hogy veszélyben éreztem magamat, és az váltotta ki, hogy ennyire élethű volt. Mellesleg egyszerűen semmi nem lehet élethűbb ennél a valóságon kívül, Tudtam hogy jó lenne még ott maradni, de már akkor fel akartam ébredni, mert egyszerűen inkább ébredjek fel, csak ne történjem velem valami komolyabb baj. pedig csak álmodtam.. ennyire élethű volt. Fel akartam ébredni, tudatosan. Nem tudtam! Mi van mondom, valaki csináljon valamit, Operátor vigyél ki (mint az Animátrixban :), mert egyszerűen nem tudtam felébredni, úgy, hogy pontosam éreztem közben hogy milyen testhelyzetben fekszem ott az ágyon. Gondolhatjátok milyen volt amikor egyszer csak rövid időre "rab" lettem, mert nem tudtam mozgatni a karom, a lábam, semmimet, és eközbe mindent éreztem de nem ébredtem fel pedig akartam. Aztán lassan eljött aminek el kellet jönnie: feloldódás, halványodás, eltűnés. Felébredtem. Már nem nagyon akartam mozgatni semmimet, már rájöttem hogy vége, milyen jó volt, meg jó lett volna még, meg miért nem maradtam ott még egy kicsit, de olyan valóságos volt, hogy ki kellett mennem onnan. Feküdtem még gondolkodva ezen, aztán felkeltem megírni ezt :) -
hajrá:) -
Még van 8 órád, húzzál bele! :) -
good luck :D -
Van kereken 24 órám megtanulni 20 tételt emelt szintű fizika érettségire:D:o) -
jah
-
Hát, nem nagy a pörgés.. -
Mi is kirándulni voltunk aztán az én osztályomba is a focisok erről nyafogtak egész nap!:P -
egész nap sopronba voltam kiránduláson :) Kihagytam a nyítómeccset de vater felvette videóra:D -
Jhon Balu #5355 végre itt a hétvége! no meg a foci vb...
-
Jhon Balu #5354 titokban mindíg erre vágytam!
-
Ha valaki lemaradt volna róla, de szeretné megnézni OTELLÓ GYULAHÁZÁN felvétel letölthető. -
Jhon Balu #5352 sok sikert a vizsgákhoz! -
részvétem
én meg úszok a vizsgaidőszak tengerén, homályosan látva már a partot -
Jhon Balu #5350 tudém énis miaz... -
igen tudom miaz,hogy különkiadások volt benne párszor részem... -
Köszi!
Amúgy elromlott a gépem.
Új táp: 4400 Ft
Az élmény, hogy fizethettem: felbecsülhetetlen:D -
jaja , jön a junius -
Áhh, csak mindenki gondolom a szóbelikre készül... -
Jhon Balu #5345 ez a topic a teljes kihalás szélén ahogy én látom! -
Jhon Balu #5344 sok sikert hozzá! -
Hoogyne, főleg, hogy jól sikerültek:) -
Hi-hi... Várjátok már, mi? :-) -
Na lassan jönnek az írásbeli érettségi eredmények <:), töri, matek, magyar egy része már megvan... -
a gyerekek
-
Jhon Balu #5339 itt a hétvége ! holnap kimegy gyereknapi műsorokat nézni? -
ja :) Mindenesetre én vittem mindenhová :) -
Jhon Balu #5337 pl:ha egész nap ithon leszek akkor fel és le járkáljak egy törölközővel a lakásba..
-
aki még nem tudná: A szokásos Törölköző-nap lesz máj. 25-én (Douglas Adams emlékére (ő írta pl a Galaxis Útikalauz Stopposoknak-t :), mint minden évben)
Ilyenkor az van hogy fogsz egy törölközőt és egész nap mindenhová magaddal viszed :D -
hétfőn kikaptunk az izraeliektők 16-9 arányban , ami azért szép mivel arra fogadtak a legtöbben köt se hozunk az izraeli válogatott ellen :P -
Jhon Balu #5334 hi!
derég jártam már itt! látom nemnagy a mozgás errefelé
-
Ki nem ismrei azt:P -
Én meg még mindig dolgozom... :(