6731
-
Csak olvasd a nyilak és a Rendszerezés szerint :) Kicsit tömör, de érthető :)
Ehhez még vedd hozzá még hogy
1. Jobbra:
az Elemek, képek sorrendbe vannak láthatóságban.
Az a kép fogja eltakarni a többi képet, amelyik Legfelül van a jobb oldali elemek között.
2. Alul :
láthatod az időrendi sorrendet. Eredetileg csak egy elemet látsz az alsó sorban.
Jobklikk -> a Duplicate=megkettőzés (csinálsz még egy elemet időrendben, ami ugyanugy néz ki mint az előző)
Jobklikk ->Add frame = új elemet csinálsz időrendben
Jobklikk -> Frame properties = itt a Delay fontos, ami megadja hogy hány század-másodpercig tartsa a képet, utána a következő képre ugrik (vagyis tovább mozog a gif)
3. Balra:
ezt leirtam a képen :)
---------------------------------------------
a normál mentés ikonnal UGA formátumot mentesz el. Ebben a formátumba elmenti az elemek időreni sorrendjét, az átlátszóságot, vagyis mindent, amit a programban éppen csináltál.
a File/ Save As -ban mentheted a munkát GIF-ként, és akár más formátumokba is (PSD-be, AVI-ba is) mentheted
Felül:
itt egyik fontos a "Frame/ Add banner text" Na ezzel tudsz mozgó szöveget bevinni (pl logókba neveket)
Text: a szöveget állítod (típusát,formázását, szinét, karaktertávolságot stb)
Effect: beállítod hogy hogyan érkezzen és távozzon a szöveg. Alul azt, hogy ez mennyi képmezőben történjen
Frame control: a sebesség. Ezt én nem használom, mivel a programban alul be lehet állítani a képek sorrendjét és sebességét
Neon: a betűt körül (akár belül is) színnel megtoldhatod
Ezután a "Start preview"-vel megnézheted mit csináltál. A szöveget mozgathatod felül, ha máshová akarod tenni. Az Ok-al meg objetumként vagy banner text-ként létrehozhatod
Felső meüsorban érdekes még a "Video F/X", az itt levő dolgokkal lehet gazdagítani a dolgokat :)
-
hát úgyis mindenkivel egyeztetni kell. nekem pl. egész héten okés, úgyhogy majd én igazodok mindenkihez -
Gear #2645 Köv héten a szombat még kérdéses , de a vasárnap biztos jó. -
Jövő hétről van szó!
persze, hogy terasz! -
Gear #2643 Rendszeresen figyelem a topicot....csak ahhoz nem szólok hozzá amiben nem érzek témát:).
pld.: "Megint nincs itt senki" meg "jóreggelt" és hogy "sziasztok nagyon laposodik a topic". Ezekhez nincs hozzáfűznivalóm ,értelmesebbet meg énsem tudnák beírni ezét nem is írok.
Hétvégi serezés nagyonfaja lenne, ha jó idő lessz. De csakis TERASZ!!! Az a feeling
. Nekem szombat délutántól vasárnap estig bármikor jó. Majd elcsaljuk a Qtyát is(szvsz nemlessz nehéz ha nem melózik).Balura meg kiváncsi leszek hogy hogyan fog serezni
.
-
aktuális lesz lassan
-
elmélkedjetek a fórumsörözésről -
Aztat megköszöném:) -
várj, lehet h irok egy rövid utmutatót :) -
Majd probálkozok vele de nem ártana ha magyar lenne vagy lenne egy leirásom amiböl lehetne tanulni! -
berakod, arányosan lehet kicsinyiteni :) -
majd megprobálom megcsinulni,csak még tanulom a progit! -
szedtem le 1-2 képet csak nem tom hogy tudom öket megcsinálni pedig jok a képek csak ha lekicsinyiem akkor nagyon szar lesz4 -
tanulni,tanulni tanulni...
miért nem a sárkányt csináltad meg mozgósra? -
tök egyszerű, sztem majd megszokod :) -
Eztet a logot most kreáltam ez csak kezdetleges majd csinálok valami jot ha tudok vele bánni a gif animator szerkesztövel hát nem egyszerü dolog az biztos! -
Én is itten vagyok! -
én sem :) -
én nem -
jo éjt nektek :) -
Na mi van mindenki korán fekszik máma? -
csááááááááááááá -
majd holnap nekállok -
Jhon Balu #2624 na jóéjszakát mindenkinek!
majd holnap foly......-juk. -
Jhon Balu #2623 ám legyen. -
persze, de azt még egyeztetni kell -
Jhon Balu #2621 igy is jó lesz de engemet se hadjál ám ki a pontos hellyszinröl meg az időpontról.! -
inkább privizek mindenkinek!
azt tuttira elolvassák, és majd azt is odaírom, hogy add tovább mert hüje maradsz! -
Jhon Balu #2619 ja igaz nemugynéz ki.
mindeggy ird be nagybetükkel,hogy jövö szombat kerthelységes ivó party!
aki jön aki nem meg nem.
majd az időt beirod meg hogy hol....-lesz. -
ha egyáltalán erre járnak.... -
Jhon Balu #2617 hát itt a topic adjuk le a drótót mindenkinek! -
hát majd tartunk egy közvéleménykutatást.
irkabirkát is meg kell kérdezni, hogy mikor szédül haza -
Jhon Balu #2615 csak a többijekkel is megkéne dumcsizni mondjuk jövö szombat az jóis lenne.... -
jövő héten valamikor jó lenne -
jaja
-
Jhon Balu #2612 miko jövünk össze iszogatni?
mostanába már jó idő van a kerthelységre. -
Jhon Balu #2611 tudom munka+munka -
hát nálam csak a szokásos.... -
Jhon Balu #2609 a pápaválasztást kitárgyaltuk.
valami más ?
ennyiminden történt veletek.ez nemsok. -