Jégkorong managerjáték

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, az elérhetõség: [email protected] Nagy Gábor
Sziasztok! Szeretném ezt megosztani,hátha érdekel vakaki:
A Jégsólymok jégkorong csapat tagokat toboroz!
A 2008-2009 évadban a Nemzeti Amatõr Jégkorong Bajnokság IV. helyezett csapatunk olyan játékostársakat toboroz, aki játékos múlttal rendelkezik, és a csapat tagjaként szívesen részt venne a tevékenységeiben, valamint a 2009-2010 évad bajnokságban,és elfogadja a csapat szabályzatát.
Edzésnapok: Csütörtök 21:00---22:30
Vasárnap: 20:00---21:30
Szívesen elfogadnám (na jó, el is fogadom), de szerintem hétfõtõl már megy majd a következõ szezon.

HURRICAN
kihívtalak egy barátságosra 😊

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

Nekem is ugyanez volt, csak nekem kicsit késõbb léptek és addigra költöttem belõle jócskán. Így hosszú hetekig csúnyán mínuszban voltam és most a szezon végére sem sikerült totál egyenesbe jönnöm.

HURRICAN
Nekem is volt már büntetésem, bár azt inkább csak helyreigazításnak mondanám.
Valaki az 1 milliós játékosomra 40 milliót licitált de pár nap mulva visszavették a pénzt

Én az V.7-ben és RichField Falcons HC.

Nekem még van hova fejlõdnöm. Egy hülye felhasználó miatt csúnyán megbüntettek és sajnos annak iszom a levét.

HURRICAN
Sajnos a döntõ nem sikerült jól de a feljutás is szép eredmény 😊

Te egyébként melyik ligában vagy? Mi a csapatod neve?

Sajnos nem tudok gratulálni (legalábbis a döntõhöz), de azért ez a második hely sem rossz teljesítmény. Sõt!
Sok sikert kívánok jövõre valamelyik IV. ligában!

HURRICAN
Holnap lesz a rájátszás döntõjének utolsõ mérkõzése az V.8-ban. Eldõl hogy a NewYork Rangers vagy Nyírségi Jégtörõk (a csapatom) lesz-e a bajnok.

HURRICAN
Ma kezdõdik a bajnokság, remélem gyõzelemmel indítok 😊

Helloztok(sorry ha off)

Nemtudnátok valami linet mutatni,szlovák jéghokifelszerelésest?
Sezertnék kimenni szlovákba új cuccokér,majdnem telljes felszerelésér,.Ahogy láttam a cseh oladlon 25 ezres nadrág ott csak 19.De nem nagyon találok sk shopot hogy megnézshessem emnnyi.
Ti nem tudtok valami linket?
Elõre is kösssz
Üdv Mindenkinek!

Nem gondoltam volna az elsõ napok után, hogy ez lesz a vége. Minden nap az elsõ dolgom megnézni, hogy mit játszott a csapatom, sikerült -e a játékos leigazolása, milyen junior játékos kerül a csapathoz?
És ahogy nézem rohamléptekkel nõ a HockeyArena létszáma. Már az V.10-es liga telítõdik. Csak így tovább!!!!

HURRICAN
Van valami segédprogi a játékhoz? Olyasmi, mint a HT Ratings a Hattrick-hoz.

HURRICAN
Én 2hete kezdtem és érdekes módon nem a legalsó osztályban hanem a IV.4.-ben vagyok. Elég erõs a mezõny az utolsó elõtti helyen állok.
Csapatom: Nyírségi Jégtörõk

Én a II. osztályban "nyomom" már a harmadik szezonomat (H.C.Zuglo). 😊

illetve január elején kezdtem, valamint hirdezni kellene a játékot, nem játszuk valami tul sokan
Hali én most kezdtem ebben a hónapban, de biztosan vezeten a V.1.-et 😄
HURRICAN
A 8. fordulóban sajna kikaptam így most a 11. helyen állok a IV.4.-ben.

HURRICAN
Játszik még valaki vele?

Holnap indul az új szezon!Gyertek!Gyertek!Gyertek!

Nekem is😊De szerencsére az elsõ szezon még nem ért véget nekem ,ma lesz az utolsó meccs.

Nekem ez lesz a második. 😊)

Most szombaton indul az új szezon!

köszönöm, akkor várok
Nem kell sokat várnod mert jövõ héten indul a 4. és az 5. liga 64 ill. 128 csapattal!Szóval lesz hely bõven.
Fociban is van ilyen de sztem nem ilyen jó.
http://www.hattrick.org/Common/default.asp

Jelentkeztem, de még várnom kell csapatosztásra sajnos!
Amúgy Én is a focira vok jobban rákattanva, a hokit csak a tv-ben nézem, de nagyon tetszik, h így egymás ellen is lehet játszani! Ilyen nincs fociban?
És ha 70. vok a csapatvárón, akkor sokat kell még várnom?
Gyertek minél többen ,hamarosan indul a Magyar 4.liga 4x16 csapatttal!A játék magyar nyelvû!
http://www.hockeyarena.net/hokej.php

JackDaniels
A jégkorongot én is szeretem, de ennyire nem értek hozzá, hogy managerkedjem is😊) Maradok a focinál😊)

\"Never say never!\" W Churchill

Én már 2 és fél éve hattrikezem, de a jégkorongot nagyon szeretem! 😊))

érdekes lehet
de azé HATTRICK powa 😊

football without ultras is nothing

Új böngészõ alapú manager-játék indul!

Játssz egy hihetetlen jégkorong manager online játékkal: http://www.hockeyarena.net

Vezesd a saját csapatod, érd el a legfelsõbb ligát országodban és játsz a Világ Ligában. Támogasd Magyarországot egy 34 ország által népesitett játékban. Ha megnyered a választásokat, te lehetsz országod válogatottjának edzõje, nyerd meg a Világbajnokságot is!
Már létezõ ligák a következõ országokban: Szlovákia, Cseho., Finno., Nagy Britannia, Németo., Oroszo., Svédo., Belgium, Lengyelo., Dánia, USA, Kanada, Ausztria, Svájc, Hollandia, Olaszo., Horváto., Szlovénia, Magyaro.,Litvánia, Mexikó, Spanyolo., Ausztrália, Új-Zéland, Íro. és Letto.
A játék folyamatosan bõvül új országokkal...