Jégkorong managerjáték
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, az elérhetõség: [email protected] Nagy Gábor
Sziasztok! Szeretném ezt megosztani,hátha érdekel vakaki:
A Jégsólymok jégkorong csapat tagokat toboroz!
A 2008-2009 évadban a Nemzeti Amatõr Jégkorong Bajnokság IV. helyezett csapatunk olyan játékostársakat toboroz, aki játékos múlttal rendelkezik, és a csapat tagjaként szívesen részt venne a tevékenységeiben, valamint a 2009-2010 évad bajnokságban,és elfogadja a csapat szabályzatát.
Edzésnapok: Csütörtök 21:00---22:30
Vasárnap: 20:00---21:30
A Jégsólymok jégkorong csapat tagokat toboroz!
A 2008-2009 évadban a Nemzeti Amatõr Jégkorong Bajnokság IV. helyezett csapatunk olyan játékostársakat toboroz, aki játékos múlttal rendelkezik, és a csapat tagjaként szívesen részt venne a tevékenységeiben, valamint a 2009-2010 évad bajnokságban,és elfogadja a csapat szabályzatát.
Edzésnapok: Csütörtök 21:00---22:30
Vasárnap: 20:00---21:30
Szívesen elfogadnám (na jó, el is fogadom), de szerintem hétfõtõl már megy majd a következõ szezon.
Nekem is ugyanez volt, csak nekem kicsit késõbb léptek és addigra költöttem belõle jócskán. Így hosszú hetekig csúnyán mínuszban voltam és most a szezon végére sem sikerült totál egyenesbe jönnöm.
Nekem is volt már büntetésem, bár azt inkább csak helyreigazításnak mondanám.
Valaki az 1 milliós játékosomra 40 milliót licitált de pár nap mulva visszavették a pénzt
Valaki az 1 milliós játékosomra 40 milliót licitált de pár nap mulva visszavették a pénzt
puftuljon av öffef befédhibáf!!!44
Én az V.7-ben és RichField Falcons HC.
Nekem még van hova fejlõdnöm. Egy hülye felhasználó miatt csúnyán megbüntettek és sajnos annak iszom a levét.
Nekem még van hova fejlõdnöm. Egy hülye felhasználó miatt csúnyán megbüntettek és sajnos annak iszom a levét.
Sajnos a döntõ nem sikerült jól de a feljutás is szép eredmény 😊
Te egyébként melyik ligában vagy? Mi a csapatod neve?
Te egyébként melyik ligában vagy? Mi a csapatod neve?
Sajnos nem tudok gratulálni (legalábbis a döntõhöz), de azért ez a második hely sem rossz teljesítmény. Sõt!
Sok sikert kívánok jövõre valamelyik IV. ligában!
Sok sikert kívánok jövõre valamelyik IV. ligában!
Holnap lesz a rájátszás döntõjének utolsõ mérkõzése az V.8-ban. Eldõl hogy a NewYork Rangers vagy Nyírségi Jégtörõk (a csapatom) lesz-e a bajnok.
Helloztok(sorry ha off)
Nemtudnátok valami linet mutatni,szlovák jéghokifelszerelésest?
Sezertnék kimenni szlovákba új cuccokér,majdnem telljes felszerelésér,.Ahogy láttam a cseh oladlon 25 ezres nadrág ott csak 19.De nem nagyon találok sk shopot hogy megnézshessem emnnyi.
Ti nem tudtok valami linket?
Elõre is kösssz
Nemtudnátok valami linet mutatni,szlovák jéghokifelszerelésest?
Sezertnék kimenni szlovákba új cuccokér,majdnem telljes felszerelésér,.Ahogy láttam a cseh oladlon 25 ezres nadrág ott csak 19.De nem nagyon találok sk shopot hogy megnézshessem emnnyi.
Ti nem tudtok valami linket?
Elõre is kösssz
Üdv Mindenkinek!
Nem gondoltam volna az elsõ napok után, hogy ez lesz a vége. Minden nap az elsõ dolgom megnézni, hogy mit játszott a csapatom, sikerült -e a játékos leigazolása, milyen junior játékos kerül a csapathoz?
És ahogy nézem rohamléptekkel nõ a HockeyArena létszáma. Már az V.10-es liga telítõdik. Csak így tovább!!!!
Nem gondoltam volna az elsõ napok után, hogy ez lesz a vége. Minden nap az elsõ dolgom megnézni, hogy mit játszott a csapatom, sikerült -e a játékos leigazolása, milyen junior játékos kerül a csapathoz?
És ahogy nézem rohamléptekkel nõ a HockeyArena létszáma. Már az V.10-es liga telítõdik. Csak így tovább!!!!
Van valami segédprogi a játékhoz? Olyasmi, mint a HT Ratings a Hattrick-hoz.
Én 2hete kezdtem és érdekes módon nem a legalsó osztályban hanem a IV.4.-ben vagyok. Elég erõs a mezõny az utolsó elõtti helyen állok.
Csapatom: Nyírségi Jégtörõk
Csapatom: Nyírségi Jégtörõk
Én a II. osztályban "nyomom" már a harmadik szezonomat (H.C.Zuglo). 😊
illetve január elején kezdtem, valamint hirdezni kellene a játékot, nem játszuk valami tul sokan
Hali én most kezdtem ebben a hónapban, de biztosan vezeten a V.1.-et 😄
A 8. fordulóban sajna kikaptam így most a 11. helyen állok a IV.4.-ben.
Holnap indul az új szezon!Gyertek!Gyertek!Gyertek!
Nekem is😊De szerencsére az elsõ szezon még nem ért véget nekem ,ma lesz az utolsó meccs.
Nekem ez lesz a második. 😊)
Most szombaton indul az új szezon!
köszönöm, akkor várok
Nem kell sokat várnod mert jövõ héten indul a 4. és az 5. liga 64 ill. 128 csapattal!Szóval lesz hely bõven.
Fociban is van ilyen de sztem nem ilyen jó.
http://www.hattrick.org/Common/default.asp
Fociban is van ilyen de sztem nem ilyen jó.
http://www.hattrick.org/Common/default.asp
Jelentkeztem, de még várnom kell csapatosztásra sajnos!
Amúgy Én is a focira vok jobban rákattanva, a hokit csak a tv-ben nézem, de nagyon tetszik, h így egymás ellen is lehet játszani! Ilyen nincs fociban?
És ha 70. vok a csapatvárón, akkor sokat kell még várnom?
Amúgy Én is a focira vok jobban rákattanva, a hokit csak a tv-ben nézem, de nagyon tetszik, h így egymás ellen is lehet játszani! Ilyen nincs fociban?
És ha 70. vok a csapatvárón, akkor sokat kell még várnom?
Gyertek minél többen ,hamarosan indul a Magyar 4.liga 4x16 csapatttal!A játék magyar nyelvû!
http://www.hockeyarena.net/hokej.php
http://www.hockeyarena.net/hokej.php
A jégkorongot én is szeretem, de ennyire nem értek hozzá, hogy managerkedjem is😊) Maradok a focinál😊)
\"Never say never!\" W Churchill
Én már 2 és fél éve hattrikezem, de a jégkorongot nagyon szeretem! 😊))
érdekes lehet
de azé HATTRICK powa 😊
de azé HATTRICK powa 😊
football without ultras is nothing
Új böngészõ alapú manager-játék indul!
Játssz egy hihetetlen jégkorong manager online játékkal: http://www.hockeyarena.net
Vezesd a saját csapatod, érd el a legfelsõbb ligát országodban és játsz a Világ Ligában. Támogasd Magyarországot egy 34 ország által népesitett játékban. Ha megnyered a választásokat, te lehetsz országod válogatottjának edzõje, nyerd meg a Világbajnokságot is!
Már létezõ ligák a következõ országokban: Szlovákia, Cseho., Finno., Nagy Britannia, Németo., Oroszo., Svédo., Belgium, Lengyelo., Dánia, USA, Kanada, Ausztria, Svájc, Hollandia, Olaszo., Horváto., Szlovénia, Magyaro.,Litvánia, Mexikó, Spanyolo., Ausztrália, Új-Zéland, Íro. és Letto.
A játék folyamatosan bõvül új országokkal...
Játssz egy hihetetlen jégkorong manager online játékkal: http://www.hockeyarena.net
Vezesd a saját csapatod, érd el a legfelsõbb ligát országodban és játsz a Világ Ligában. Támogasd Magyarországot egy 34 ország által népesitett játékban. Ha megnyered a választásokat, te lehetsz országod válogatottjának edzõje, nyerd meg a Világbajnokságot is!
Már létezõ ligák a következõ országokban: Szlovákia, Cseho., Finno., Nagy Britannia, Németo., Oroszo., Svédo., Belgium, Lengyelo., Dánia, USA, Kanada, Ausztria, Svájc, Hollandia, Olaszo., Horváto., Szlovénia, Magyaro.,Litvánia, Mexikó, Spanyolo., Ausztrália, Új-Zéland, Íro. és Letto.
A játék folyamatosan bõvül új országokkal...