HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ReaL MaDRid x siempre
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ReaL MaDRid x siempre
és nekem perpill nagyon nincs rá keretem
múltkor a killakikitt sem volt piti 😄
Funk,Hõsök,NKS,Norba,Bankos,Kezdet,Punnany Massif,DJ Zomblaze,DJ Frequent,Kool Kasko ajajajjajjajajjj 900 ft 😄 alaphogyottleszek
ReaL MaDRid x siempre
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
nekem magyarok közül jelenleg ez tetszik úgy igazán:
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Parabellum-promo
Kérem kapcsolja ki!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Szerintem meg minden hallgatható nincs ezzel azzal baj mint a lenti cuccokkal se hisz kinek így kinek úgy tetszik na és ez hogy tetszik remélem mûködik:
Igazi NY Undergrund Union Square-ról 😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Kérem kapcsolja ki!
hallgathatatlan a produkció, a fost megpróbálja azzal takargatni, hogy real ug... ne röhögtess.
az interjúban az "kiejtésébõl" (én tájszólásnak mondanám) lejött, hogy nem neki való az elõadói szakma.
a többit délután pótolom, dobok arról is véleményt.
prá
meg rázzad meg érezd meg egyéb retkes rappes barkóba
ha ilyen leszek 1x akkor lõjetek csak tarkóba"
Én flow-ozok szarozok kimondom egyszerûbben stílusa egyedi szarkazmusa szatírája miatt meg +
hallgasd meg profin tolja ritmikusan folyékonya ontja rád a szövegáradatot hangsúlyozással a ritmust jól kihasználva.
Rats-es srác Holczy nem montam hogy a legjobb de hallgatható.
Õ is különc mert van egy kiejtése bár amit linkeltem ott nem csak õ tolja és vannak gázos srácok akik lassan monotonban tolják de a mondanivalója kárpótolja de itt egy szám tõle ahol profin rappõl Holczy-Ez egy track
Fankadeli meg a szöveg tartalmával próbál kiválni de ritmustalan monoton bár próbál ellensúlyozni hogy a kis szívünkre hasson szónoklataival meg rímeivel de hát nem mindenkinél válik be.
AKPH és NKS = kreativitás. ha nem érted mirõl nyomják,meg ha szerinted csak össze-vissza hadova,és nem látsz a sorok közé,akkor ne hallgasd.
ReaL MaDRid x siempre
hallgass meg egy újonc freestylet a bokád lefogod fosni garantálom a szövegétõl (pl. micsikorog). ennyit a papírra vetett agymenésekrõl...
egyedi és utánozhatatlan mind a kettõ...
neked nem jön be és kész, szóval felesleges fikázni õket, mondjuk az sztem sokaknak nyilvánvaló hogy fankánál vagy anonim mc-nél sokkal jobbak
Szóval baromi uncsi és monoton NKS Akkezdet Phia-nál az állandó értelmetlen keresztrímek sorozata meg gyors témaváltás halmozás könnyû így szöveget írni hogy a zöld tücsöktõl a Mounteverest csúcsáig mindent belekeversz persze RP a sajátos stílusukért amit leginkább a freestyle-hoz lehet hasonlítani ami még elmenne ha gyorsban a színpadon kéne lemûvelni a dolgot de hogy ezt az agymenést papírra vetni és fõleg hallgatni hosszútávon amit gyerek korukban meg az életbõl magukba szívtak ettek láttak (pl:Kellog's konkrétan cornflakes)
Ebbõl kinõttem nemtom hány éves vagy de mindegy nem ez a lényeg ami neked jó az nekem is ami meg nekem az maradjon is úgy nem hinném hogy ettõl vagy attól menõbb lesz bárki is mint pl ha ganjázik vagy mert martinit wisky-t bacardi-t iszik a másik meg csak sört és ha attól is jól érzi magát akkor ki nem szarja le na errõl van egy jó szám:Kinemszarjale
Reflektálva a te misic-odra dióhéjba becsomagolva ezt hallgasd meg:
Face2face
http://www.hiphop.hu/sub.php?pg=media2181_hu
The Steve-Bukott angyal
Kérem kapcsolja ki!