HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
hát ha õ mondja...😄 én hiszek neki....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
huh az is nagyon várós ám,boba mondott vmi olyasmit hogy olyan flowt hoz az isu hogy ilyet még senki nem hallott Mo-n,kiváncsi vagyok rá,most is külföldön melózik és kint is nyomatja a rappet állítólag.

ReaL MaDRid x siempre

Steve mikorra várható?
Matt07
kijött a KillaK - Trap Muzik mixtape, elég ütõs cucc lett.

hallgassatok bele KillaKen májszpészén...

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

kuci06
<#zavart1>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

REPS0L
minnyá AKPH is!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Danka88
MINGYÁ!

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

báttyó02
ez kurvanagy O.O

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Bulykin
G-za, ez meg nem is annyira rossz

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
tudom😄

am nem rossz egyik sem😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
de nem is a klippet kell nézni 😄 gondolom valami fan made cucc a videó 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
de azért R.Kelly klipp megy alatta 😄

LasDen
nekem még ez tetszik 😄 asszem arabok...😄

fixon
hamár így ázsiánál tartunk, nekem ez az egyik kedvenc mongol trackem 😊

-------------------------------

ilyen feldolgozások, de rohadt jó a szövege. 😊

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Bulykin
nosztalgiázokxD régen szinte csak ilyeneket hallgattam, most valahogy elõkerült 😄

LasDen
basszus mekkora klipp 😄 a szám is fain....
koreai hetek vannak nálad vagy mi?? 😄

Bulykin
uccsó igérem 😄😄

Drunken Tiger a koreai hiphop legnagyobb arca, legmeghatározóbb egyénisége, ez meg a legkirályabb száma:

LasDen
kösz....😄
a szám és a klipp nem rossz...bár ezt a tv-s effektet kicsit sokszor használják 😄

Bulykin
eh

és akkor már belinkelek még1 számot 😛 ez a Snipersound banda elsõ klippje, és szerintem az egyetlen értékelhetõ számuk isxD albumuk elkészítésében még a Bone Thugs is közrejátszott

LasDen
jaja...😄 1s kellett, hogy tudjam ez kell nekem 😄

Bulykin
albumhoz vagy mihez?
én se értem amXD de jóak😄

LasDen
tucc linket adni??? 😄
bár arról halvány fogalmam nincs mit magyaráz, de jól hangzik 😄

Bulykin
koreai rap

koreai Twista 😄 kúrvára tud a srác én régen nagyon szerettem de mára átment kicsit pop stílusba, de azért még vannak jó számai 😊 persze ehhez valamilyen szintem szeretni kell az ázsiai vonalat is...

Abban igaza volt Fankának, hogy Odupla úgy néz ki, mint a Star Wars-ból az uralkodó 😛

LasDen
a klipp elmegy....a szám nagyon szar...😄 és azok a felsõk, kabátok vagy mik....hát azok valami iszonyatosan undorítóak....

Danka88
Uj Fhészek klip.
Gyerekek, ez egész jó, legalábbis a klip maga, ez a szám nekem anyira nem jön be, de a klip az durva lett.<#eljen>
Fhészek oDupla - Könnyü Pénz

tigeroo
szétbasz mindent!

az eddigi új trekkeket összegyûjtve nem tudja valaki hogy hol vannak fennt? a currenthiphop.com-on csak pár van a uni5 prequel-ek közül...
(determination, stb)

annyi új anyag jelent meg az album elõtt hogy nem lehet követni geci:d
kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
Rakim Allah
a Dre beat is üt rendesen.

Az albumról amúgy a "Holy Are You" számban kapott egy shoutoutot Budapest 😄

Bulykin

ha nem mûködne: KATT

LasDen
télleg jó lett az artos album 😄 a 2. szám alapja télleg fasza 😄 de tibbah nagoyn nem kéne bele...csak lehúzza...annyira szar azaz ember....

Bulykin
kúrvayoo 😄 kicsit olyan reggae-s, tetszik<#eljen>

kuci06
Új Devin The Dude EP! 😄
Ma jött ki, a 04/20-án kijövõ albumra szolgál rövid bemelítésként...

Ha valaki nem vágná kirõl van szó... csekkoljátok az alsó videót, ez a single a cuccról 😄
Old-school houstoni arc, elég egyedi stílusa van
Félig énekelt, félig nagyonlassanreppelõs, teljesen nagyonjóféle 😄

DL

Danka88
<#wow3><#idiota>

kuci06
oh lol, tényleg
Még jobb 😄
rémlett, hogy valami gyerekes mese ?:ASD?:ASD

jax
reszkessetek betörõk

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

LasDen
belehallgatok...kíváncsi vagyok mit hord össze 😄

Danka88
Közben FankaDeli uj albuma is tölthetõ.<#idiota>
Ha valakit érdekel -> Klikk <-

kuci06
a 2. trekken a Harry Potter theme song lett kimintázva ?:ASD

De jóféle <#eljen>

Danka88
😊
Nekem kedvencek lemezrõl: Emlékek; Öreg titán, öreg zsivány; Hol a vége?; A gödör
De már 3x végighallgattam az albumot, nagyon bejön nekem. <#eljen>

LasDen
tetszetõs eddig...de szerintem a 2. szám minõsége elég szar...😄

Bulykin
kúrvajó! a 2.szám feat. BMB-vel nagyon állat

köszi.örülök ha adja😊
béke
LasDen
meglessük/halljuk 😄 artost szeressem 😄

Danka88
Most jelent meg Artoscsaba uj lemeze, enyhén jó lett szerintem. :wink: Sok közremûködõ van.
Aki szereti a hiphop zenét hallgasson bele, érdemes, ingyen letölthetõ artoscsaba.hu-ról

Bulykin
tetszetõs<#eljen>

csumi
elkészült egy új szám
Blokk - Név nélkül(prod. by Killa).lessétek be és dobjatok 1-2 véleményt.köszi:

Klikk
Bulykin
eléggé nemrossz

tigeroo
hunbasser
áhh,ez nem igaz,miért vasárnap... azon a hétvégén szerintem pont ráérnék,de hát 8-kor kezdõdik és biztos nem 11-re lesz vége,én meg másnap reggel 4:20-kor kelek és ugye még haza is kell érni bp-rõl...

ReaL MaDRid x siempre