6516
-
#4337 -
#4336 Nem pártolok, egyikhez sem, mert mind a 2 gyökérség. Biztos van valami nézeteltérésük, de ezt nem pont így kéne elrendezni... Mert hogy kimegyek a térre, és csak azt hallom, hogy pár srác szidja egymást, mert az egyik csoport a bustát, a másik meg a fankát preperálja, bár nem hinném, hogy bármi közük lenne, vagy bármit is tudnának arról mi miatt utálta meg egymást a 2 "mc".
ui.: találjatok kettőjük mellé egy harmadikat, hogy a "Mónika" szerepét hozza. -
bwooy #4335 így van..többek közt -
#4334 ezekkel magát járatta le miszter baszta -
#4333 -
zdlr #4332 a nevedből arra következtetek te szereted a dancehallt, igaz? -
kikeeeSan #4331 ja az egész artos csé alapokon fekszik! -
bwooy #4330 és szerinted a felsoroltak közül hányan böngésznek fórumokat eladó() alapok után kutatva?
fankadelit pedig egy mondatban emlegetni 2Pac,Method Man és hasonlókkal....az kb a műfaj meggyalázása. -
#4329 tényleg öt kihagytam, wherdee mellett ö is csinált neki. Ha jól tudom a Repp LP az teljes egészében az ö müve. (talán) -
kikeeeSan #4328 fanka egy pöcs,ennyit tudok hozzá fűzni!
artos csé is csinált neki zenéket még jórégen! -
#4327 Fanka csak maszterel, és úgy tudom, hogy a 2. Suhancos lemezen ő csinálta a groove-okat, ezen kívül nem ír alapokat, de ez már csak szőrszálhasogatás. -
#4326 *de az albumokon -
#4325 Cheppy elött Gizmo csinálta 1-2 albumon (Rendezöi Változat-2008, Utóirat-2008 meg nemtudom még min ezeket biztos), azelőtt Wherdee (Szerintem olyan 2004-től kezdhettek együtt dolgozni rendszeresen. Még ez előtt volt az Éjszaka maxi amin volt Wherdee remix is, de az ambumokon szerintem még nem ö volt az állandó producer) . Hogy előtte ki csinálta, azt már én sem tudom, talán valaki meg tudja mondani, lehetséges hogy Fanka, de szerintem nem. -
#4324 de régen ő csinálta nem??? én úgy tuttam legalábbis.... -
#4323 fankának éppenséggel Cheppy csinálja a zenéket (jelenleg), a stúdióban csak a felvételek készülnek. -
#4322 fanka éppenséggel magának csinálja a zenéit....NC studió :D
Újonc is azér nem csinál zenét, mer Said csinájja őket :D methodnak meg ottvan RZA :D
de amúgy igen...sokan csak szövegelnek és úgy kapják az alapot hozzá :D -
#4321 mert szerinted minden mc magának csinálja az alapot?
ne röhögtess
nem csinál alapot sem a busta rhymes, method man, redman, eminem, 2pac, biggie, újonc peti, steve, tirpa, fankadeli, és még sorolhatnám.
persze vannak akik mind szövegben, mind zenében otthon vannak, de nem elvárás h az mc magának csináljon alapot. szerintem. -
bwooy #4320 hidd el,nem keverem.
úgy értettem,hogy egy ilyen rhya vagy akárkiféle felajánlásra nyilván önjelölt emszík jelentkeznek,akik képtelenek arra hogy SAJÁT(tökmindegy h sampleres vagy írott)alapokat gyártsanak,és arra rappeljenek.
tehát SAJÁT :D
nem pedig pénzért vásárolt.
-
#4319 he? sztem te kevered a sampleres instrut az írott instruval. attól még mind a kettő instru -
bwooy #4318 szerintem ha valaki zenét akar "kiadni"(a kezéből),akkor vegye a fáradtságot,és tanuljon meg SAJÁT alapokat készíteni.
eladó instrumentál...ez nagyon gáz.
alapból nem értem hogy kik az instrumentálárusok(röhej) vevői?!
kíp it ríl -
#4317 mennyi????????
nem egy ismerősöm va akik szintúgy ilyen szintű intrut csinálnak és nem ennyiért... -
#4316 A Hungary Underground Hip Hop ELADÓ INSTRUMENTAL!!!!!! Rhya követte el!!!!!!!!(Y)
http://soundcloud.com/adam-palankai/nerv-ending
10 000 HUF az ára!!!! Érdeklődni: [email protected]
szerintetek milyen? csak azért mert sztem ilyet énis összehozok :D -
naftamayloo #4315 Lehet továbbadni na meg persze véleményezni!
-
#4314 -
#4313 ááááá... -
dav1d #4312 nem szeretem SP-t de sztem ugyanezt elmondhatja magáról Siska meg úgy az egész hazai rap is :) -
#4311 dopeman pedig jó rapper -
#4310 Nekem a Pesti mese legyen meg és boldog leszek. De még az sincs meg, hogy mikor, mi, merre... :/ -
#4309 pff... -
Neoncsoves #4308 néha megszólal de nem hiszem hogy komolyabb featek is lennének... tehát introba meg ilyenekben lesz benne, talán 1 vagy 2 szám lesz amiben rendes feat van... jó lenne tudni egy tracklistet.
Dope és Tirpa együtt elég jó csapatot alkotnak, mivel eddig minőségi alapok vannak és Tirpa hozza a szintet. jó lesz, várós, valszeg első origi zene cd-m lesz :D -
#4307 képzelem milyen szenzációsan nívós klip lesz :D amúgy dope is megszólal az albumon vagy csak a készítésben közreműködik...??? :D -
Neoncsoves #4306 vótmá? -
#4305 én azt az albumot már meg se hallgattam...ilyen névvel nálam elásta magát....Fluorid jó volt...Fluor Filigran szar.... -
#4304 hát ja :( kár érte.
érdekes hogy most kb. azokon a rajongókon át akar felfele törni akiket a gecigránátban leoltott... -
#4303 úúú...fluort de utálom....manapság már nincs egy normális száma....régen jók voltak pedig.... -
#4302 nekem a "parfümös" időkben még tetszett. erre pont hogy őis elvitte fluort ebbe a geci popnyálszutyok vonalon... -
#4301 nekem totál bejön sp rapje... -
#4300 engem már az elején se tudott érdekelni a srác....asse tom hogy lett ilyen felkapott "sztár".... -
Neoncsoves #4299 ja de SP új "énjét" fikázza. amikor SamPon még rappelt akkor aránylag elviselhető volt. -
#4298 jah...