6516
-
#203 képzeld még neki is lehet oylan ismerőse aki már volt ilyen partyn és igen vna olyan is h elkérik vkitől a személyit mert szeszt is árulnak, cigit is és az iylen partykat imádják a zsaruk meg az elllenőrök mert tuti a fogás
egy kis fücsi egy kis 18év alatti kiszolgálása piával cigivel
kis balhé stb.... szal viszsa a nagy feljkiáltójelekkel.... lol
-
#202 nem voltam...de ismerőseim már meséltek nlhány ilyen esetet..de bocs -
Csesza #201 magállapítottad???? de miből? nemaztmondtad hogy még nem voltál??? -
#200 tudom h nem arról szól...ezt csak megállapitottam..de bocs ha valakit megsértettem...
-
Csesza #199 sztem ez nem helytálló amit most írtál ez a "nem vagyok az a bólogatok meg összevisza mozgatom a kezem-arc" - ez nem erről szól
amugy meg diak-ot meg nem kérnek legalábbis nálunk az megy be aki akar, szarnak rá legalábbis a pénzbeszedők vagy a kidobók hogy milyen stílusu zenét hallgat vagy milyen a bőrszíne vagy hány éves, aki meg nem viselkedik normálisan azt a kidobók kidobják (ezért fizetik őket) -
#198 na ezt most jólmegaszontam -
#197 hát jah-...itis 2 hónaponta egy fellépéls vagy..vagy fél éventeés ara se mehetek...
amugy én majd 14 leszek decemberbenszóval még fiatal vagyok...
de szerintem csak akkor rugnának ki ha a diákigazolvány-omat látnák...
Amugy meg a 185 centimmel már 16-nak is néztek...szóval szerintem nem rugnának ki...bár ki tudja
amugy szerintem se biztos h élvezném..nem vagyok az a bólogatok meg összevisza mozgatom a kezem-arc...én jobban szeretem a csöndes szobában hallgatni a zenét...meg a tömeget se szeretem(márha egy magyar hip-hop party-n tömegvan.. -
#196 hát sztem meg átlag korosztály vagy afelett érdemes iylesmiben gondolkodni énse járok nyugdíjjas klubba pedig ott is tuti vannak frankó arcok akik azért lehet láttak pár dolgot az életben...: )
na jó, szal komylra fordítva a szót nálunk debrecenben is alig talán havonta kéthavont egyzser ha van egy party csak az a baj h nagyváros kis összetartás kisváros nagyösszetartás szal mondjk szexárdon könynebb egy ilyet megszervezni, főleg ha van ez a srác akit mondtál.. nálunk elég gázos lenne összeszedni az összes ember ha meg meghirdeted akkor meg leeht olyanok is eljönnek akiknek nm lenne ott a helyük... -
Csesza #195 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Csesza #194 ez hülyeség hogy kinéznék éni a fiatalabb korosztályba tartozok még mindig 15éves vagyok (decemberbe leszek csak 16)és az első party-m 13évesen volt és mégse néztek le rengeteg spant lehet ott szerezni -
Csesza #193 ez ciki, te hol lax???
nekemünk is csak ezér vannak ilyen party-k, (eddig nem voltak szexárdon) - mer van egy hiper gazdag gyerek aki ezt megengedheti magának hogy ilyen party-kat szervezzen és még valsez jól is jár (nemmindig) és ezért nagyon tisztteljük hogy ezeket az előadókat elhozza nekünk ezeket az előadokat ö is kb oan 18 lehet amugy a fellépő SixTwelwe tagja!!!
námtom hogy te hol lax pedig szexárd se nagy valami oszt mégis most már szinte minden hónapban van 1-2 nagyobb party -
#192 még most nm si élveznéd, kinéznének rosszabb esetben akár ki is baxhatnának onnan....mondván semmi keresni valója pott egy kicsinek.. nuygi nyugi nm sokára eljön a te időd is addig tessék kultúrálódni és komoly zenéket hallgatni, nm csak az amerikai hasraesést kell produkálni.. -
#191 bazdmeg..ott mér van minden héten party??meg te mré vagy akkroa h el is mehetsz rá :DDD -
#190 gyáááá :DDDDDDDD -
Csesza #189 nahát erről beszéltem, a szüreti után 1 héttel is mega hiphop party
legalábbis már láttatlanban is tom hogy kurvayó lesz és nagyon befogok.... :DDDD
-
#188 hát nm otm leszedtem de nekm nm nagyon adja...
inkább "nézdd" meg a looptroop-tól a long arm of the law-t -
Csesza #187 :DDDDDDDDDD
nálunk elvileg 1hét múlva is lesz 1 mégjobb, de erről még inkább nem mondok semmit mer nemakarom biztosra mondani mer még nem 100% -
#186 ja am király a zene ;)
Dear Mama (H) -
#185 Ludacris - 04 - Put Your Money (Feat. DMX).mp3
kurvayo -
#184 nálunk sosincs ilyen...:((
-
Csesza #183 -
DePreSsZYo #182 Jó lesz, lehet meek. -
Csesza #181
Oldschool Muthafuckin' Party vol.2!
2005.09.03., Budapest
Kultiplex, 22.00-05.00
be: 500 HUF
Zene: Dobee & Quick
Yo!MTV Raps videók vetítése egész este!
-
Csesza #180 -
Ibron #179 Aha,kúl. -
#178 2PAC (TUPAC SHAKUR) - Greatest Hits
DISC 1
01 Keep Ya Head Up
02 2 Of Amerikaz Most Wanted
03 Temptations
04 God Bless The Dead
05 Hail Mary
06 Me Against The World
07 How Do U Want It
08 So Many Tears
09 Unconditional Love
10 Trapped
11 Life Goes On
12 Hit 'Em Up
DISC 2
01 Troublesome 96'
02 Brenda's Got A Baby
03 I Ain't Mad At Cha
04 I Get Around
05 Changes
06 California Love (Original Version)
07 Picture Me Rollin'
08 How Long Will They Mourn Me?
09 Toss It Up
10 Dear Mama
11 All About U
12 To Live & Die In L.A.
13 Heartz Of Men -
Csesza #177 *Mama -
Csesza #176 2Pac - Dear Mamao
köcce, örülök hogy teccik :DDDD -
Csesza #175 námtom - banner made by gabber_saviola :P -
Ibron #174 LOL...mi ez a szám?amúgy yo a topik. -
#173 hogyan lehet zenbét a topic alá tenni? :D -
Csesza #172 Fhészek - Darázsfészek (2005) -
Csesza #171 NECRO INTERVIEW! - ez már egy elég régi interju- de olvassátok el mer nagyon zuzós -
Csesza #170 Roots Manuva Interjú -
Csesza #169 -
#168 ez rövis volt az a baj..meg a hangositás szar volt -
Csesza #167 nálunk amikor szexárdon volt fanka + gőz akkor ott ök nagyon nagy partyt csijáltak -
#166 tegnap a főtéren(Kecskemét) volt Fanka és Mc Gőz fellépés.
Enyhén "lol" volt.Alig tapsolat meg semmi nemvolt...meg azabaj hogy "party track" fíling volt és az nem jött be annyira...de amugy jó volt -
Csesza #165 TRUE LIGHT PRESENTS:Town style hip-hop
2005.08.26. péntek - Dunaújváros - 108 udvar
fellépések
+1terem reggeaton,dance hall
kapunyitás 17.00
koncertek 18.00
belépő:800 huf
Fellépők:
Mc Bigyó
Somogyi Front
Transporter
Panic Theory