6516
-
#484 jaja
a swollent meg a cypresst ki is hagytam -
#483 magyar top 5?
mindenféle sorrend nélkül: Kriminal beats cuccok,wacuuum cuccok(Bobakrome,Kezdet,Aza),Crain,Deego,Hősök
külföld: jó wu cuccok(triumph,enter the wu albumok),looptroop,swollen members,dj Krush,Cypresss Hill(I,IV főleg) -
Csesza #482 az mindig sok lesz... -
#481 persze sok a szemét is tegyük azért: ) -
Csesza #480 hát igen nagyon nehéz... nagyon sok nagyon jó és színvonalas zenék vannak mostanság és hála istennek egyre jobbak... -
#479 tessék a loopot ki is hagytam ők kb megosztva az első hely -
#478 hát elég nehéz rangsorolni a MagyaR talán:
Firma-(a van aki forrón szereti miatt az a legjobb magyar szám sztem)
kezdet(egy kezdet album a hazai viszonylatban felülmúlhatatlan)
gőz(sztem nem kell mondani h miért került a listára)
Bankos(a rapmotelbe odarak rendesen)
ludditák(falu meg csajos szám meg iylenek miatt)
külföldi meg:
La quliniqe
Saian Supa Crew(lee roy)
Afu-Ra
Braille
Method man
(nem nagyon tok msot felállítani sorrendet igazán nem is tom most hirtelen összevetni az összes dologot meg annyi mindenkit kéen megemlíteni h ki se férne) -
Csesza #477 persze ezek a listák általába mindenkinél változnak, én a jelenlegi helyzetre gondoltam
-
Csesza #476 nah, tennyék egy felmérést hogy kinek milyen előadó/csapat szerepel a TOP5/TOP10-ben!!! várnék egy magyar TOP5-t v. TOP10-et és egy külföldi TOP5-t v. TOP10-et!!!
nekem:
MAGYAR TOP 5:
1. Testament REC (ezen belűl 1.TM, 2. Spine, 3. Riddler, 4. Diaz)
2. Minimal Project
3. Connections
4. A Kezdet Phiai
5. Deego
6. Mc Gőz
7. Dinasztija
8. Artos Csaba
9. Siska
10. Beta
Külföldi TOP5:
1. 2Pac
2. Looptroop
3. NTM
4. 213
5. Dead Prez -
#475 Gyertek szombaton a Budapest Undergroundba (Teréz krt, volt Inside) fiúknak 800 10-11ig ingyen sör :D
-
#474 mekszoktuk -
#473 kicsit offon (srry) -
#472 vágtam csak először kicist ofofn volt az idegrendszerem... van amikor nem jön le jó ez a szmájli am utogatás miatt.. -
Csesza #471 nyugiii. ez egy nevetős kabbe,:PPP az kb. olyan válasz mint a te "ezután" válaszod, tehát nem kell befordúlni ettől...
:DD -
#470 Azon a téren mi sem büszkélkedhetünk, de nem arra gondoltam, hanem az anarchikus állapotra. -
#469 nem nagyon hallani róluk...
-
#468 jaja télleg az néha van rh de semmi komoly... amúgy a klinika mozis dolgok teljesen mexűntek? -
#467 mire gondolsz?
hiphop szinten szégyen... semmi komoly parti max negyedévente pedig vannak heylek... -
#466 Hm. Ott még nem olyan rossz a helyzet.... -
#465 ja ja üzleteket törünk fel meg minden: )))
amúgy Deathrecen: )
-
#464 Nemsokára? Honnan való is vagy? -
#463 látod milyen fesszültség támadt: )
az emberek egymás ellen fordulnak nemsokára anarchia lesz -
#462 na nyugi van má pár napon belül fen lesz -
#461 mee? mer bunkóság énse vok veled paraszt te se legyél velem ennyi sztem ez a normális nem? DE:)) -
Csesza #460 meeee? -
#459 sztem nekm te ne mutogass iyleneket viccből se.... -
Csesza #458 -
#457 ezután:)) -
Csesza #456 oksa, akkor már értem, és kb mikor lesz fenn??? -
#455 feltöltés alatt = még nincs fenn
lehet azért nem tudod leszedni... -
Csesza #454 megen naty páárééé lesz! :DDD
-
Csesza #453 jah nekem is tetszik az oldalad, főleg a jobb legalsó sarok :PPP -
Csesza #452 ezmiez ez a Bushido??? mer folyton azt irja nála hogy feltöltés?! [nemtom letölteni] pedig kiváncsi lennék rá, meg ugye az NTM-nél is ezt irja ki... [feltöltés folyamatban] -
#451 zsír az oldalad! -
MainStream #450 Akinek kell Rapalbum vagy video az nézze meg: http://skaterap.gportal.hu
http://psk.atw.hu ;) -
#449 -
#448 hát ja mert ugyanaz a szám 75x kicsit uncsi sőtt egy idő után idegtépővé vált de ha váltogatjuk és kikapcsolható akkor sztem frankó lenne -
Csesza #447 igen itt volt a 2Pac-os banner zenével csak sokan reklamáltak ezért levettem! -
#446 nem itt volt régen a 2Pac-es banner zenével? sok embert zavart, mert nem volt kikapcsolható asszem pont ezért vették le, de én támogatom amúgy, ha valaki meg tudná csinálni akkor hajrá. Esetleg úgy is lehetne hogy lehessen választani pár szám közül. Szívesen megcsinálnám én is, csak nemtom hogy kell :((
Tőlem kapott egy szavazatot ;) -
#445 ez nem szpem ez a hiphop életérzés része: ))
amúgy lehetne zene csak mondjuk váltakozna
és aká meg is lehetne szavaztatni vagy iylesmi
vagy kikapcsolható lenne