HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
hát csak tod iylen dorgellenes dolog volt és azt állambácsi szereti😊
amúgy meg miért nem a kezdet fijait hítták vagy mohament nem vágom😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

áááá így annyire nem, de szinte semmi sem lett ezekbõl a dolgokból mert az esõ elmosta majdnem az egész délutánt

ez a szponzoráció inkább az estének szólt...

bld
thx😊
csak néztem h eléggé erõssen szponzorált volt a dolog stb azt hittem vmi nagy komolyság van arra😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

skate park?

háááát, megmondom õszíntén én nem nagyon szeretem az ilyen dolgokat és annyira nem is vágom hogy melyik városban milyen ezért tehát nem is tudom mihez hasonlítani...
de sztem nem rossz, van pár ugrató meg egy mini lelátó és annyi...
majd ha egyszer megint arra járok csinálok 1-2képet

bld
szexárdon jó a park? én még sosem hallottam róla

kib@szott nagy party volt! RESPECT!

már csak pár óra 😄DD

djemba-djemba
Oks!

én nem...

gondoltam hogy ismered csak nem tudtam hogy használod e😛

de ha írsz bele most egy hsz-t akkor a topik felugrik a topikok élére és lehet hogy válaszolnak is rá!

djemba-djemba
Ez igen...ezt én is láttam, csak gondoltam feltételezed rólam, hogy ismerem a keresõt...<#confused>

mabbak
kegyetlen látogatottsága van ennek a topiknak 😊)
Fido4life
Neem.. Úgy értem, hogy saját albumot, vagy produceri munkálatokat raktatok e fel a lapra...

topik keresõ 4ever 😄

Üdv! Viszlát!

IDE

djemba-djemba
Üdv!

Nem találtam funky fórumot, így gondoltam tõletek kérdezem, hogy honnan tudnék régebbi és mostani funky zenéket tölteni?

Kösz a segítséget!

már mint milyen szempontból?

zene letöltés? (nem véletlenül van kinn a link a bannerban)

Fido4life
Valamelyikõtök próbálkozott már a Rapneten ?

Fido4life
Remek.. Akkor Peace

vannak...

bld
3k-s íesz gatya nagyon színes dadapóló + amerikai mainstream hipyhopy
hát ismerõs😊
nos ebben a topicban nagyon nem iylen emberek forognak😊

Fido4life
Hát nézõpont kérdése, csak pl.: tegnap néztem a hivatalos Pac honlapot, azon belül a chatet, és valami eszméletlen fasz lámák voltak ott.. A másik meg az, hogy az én környékemen, alig vannak rappesek/rapperek, akik pedig vannak, azok az ugatásban lelik örömüket..

Maco13
az neked mit jelent?
Fido4life
Itt vannak NORMÁLIS Hip Hop szeretõk ?

igen bug maffia 😄

nagyon jóak!

bld
bug maffia?
nekm van jó ksi román😄

B.U.G. én csak ezt ismerem 😛

Hi!Van e valakinek:The bug????ragamusic.ha igen egybõl irj thanx
_Atti_
vannak valamelyikõtöknek akapellái?

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

foggalmam nincs, de ha az elõadót megtod mondani akkor megtom a szám címet is...

bld
sztem ez vmi chingy vagy mi lehet.. nem tom

Maco13
passz...
Tufa
Valaki megtudná mondani ennek a számnak a címét?

Deniz - Hol a fény (videoklipp)

megj.:ha valaki eddig nem tette volna meg, letöltés elõtt regelni kell a Saláta magazin-on!

ye
bld
hát ez jobb sztem

döntsétek el hogy meik legyen...

Maco13
esse csúnya
_Atti_

akkora méretbe mint ez..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Maco13
tudom, de hirtelen ezt találtam. volt régen a te gépeden egy gecibrutál. az asztalon volt elég sokáig. azt bányászd elõ és csinálunk bannert
bld
nemrossz
de nem elég osztó a rajz
de jó amúgy
maradjon sztem nekm adja
de kell vmi PWN rajz

ok, berakom, ha lesz jobb és leokézzátok akkor csere...

Maco13
ez pont akkora mint a kék széle
fullon, látod a banner helyét nem?
akkora kéne hosszúságba, hogy kitöltse, mer ha kisebb akkor az a szürke/kék szar ugyis ott marad és az nagyon idegesítõ,

ha megcsináljátok akkor én berakom...

gabber-t meg nincs pofám megkérni 😛PPPDDD

Maco13
mit szóltok egy ilyenhez?
bld
keresünk majd vmi nagyobb rajzot és akkor arra meg majd mehet a felirat majd vmelyikõtök megcsinálja mert én bunkó vok a ps-hoz😄

de sztem még mindig hosszabb banner kéne!!!!

<#worship><#worship><#eljen><#eljen>

bld
ja ja jó lesz az a bannerba nekm is adja