HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Akkor üzenem nekik hogy vigyék el stúdióztatni mert egy-két helyen alig érthetõ a szöveg, egyébként salute a csapatnak, és várom az albumot! (:

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

a véleményeket azér várom mer ismerem az illetõket(haverjaim)...

ha valameik én lennék akkor azt írtam volna...

Ottto
Véleményeket? Melyik vagy te???? 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

esetleg ha valakit érdekel 1-2 Szekszárdi empéhárom 😊

Rapedés - Évekig

Rapedés - Rapedés

Mc Szúnyog - Egyszer vége

megj.: mivel nem hiperszuper studióban lettek felvéve az hallatszik de sztem nagyon jo zenék ezek, nekem tetszenek, a szövegeket elég érdemes figyelni mer elég durva fõleg az elsõ és a 3. szám esetén
jo hallgatást - várom az ÉRTELMES véleményeket!

Hold ya head a szám címe.. megvaaaaaaaaaaaaaan. 😊
Köszi a linket. 😊
_Atti_
sosem a hagyományos beatekrõl voltak híresek😊 de nekem bõven tetszik

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

bld
bankos fless de az üteme nkem túl monoton

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

_Atti_
BN_MLKK_Bonus
egészségetekre

_Atti_
a privát üzenet nem elég privát? 😄
Nah holnap ha még nem küldöd el esetleg pü-be akkor felveszlek.

bld

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
szmájlit nézted volna..
amúgy keresek pár klippet majd belinkelem

A rapszovegek.tk-n is megkérdeztem ugyanezt, és ott az elsõ válaszok többsége az I'll be missing you volt... ezért írtam, h nem az, ha esetleg v.ki arra tippelne. 😛PP
Maco13
vegyél fel msn-en, a tárhelyet csak privátban adom
bld
hát fõleg h egy páfdedi szám...😄

Sziasztok! Egyik Notorius B.I.G. számot keresem! V.melyik nap láttam a klipjét,de a végén nem írták ki a címét, csak annyit, h in lovng memory of Christopher Wallace. Ha valakinek van tippje, légyszi írja meg nekem! (Nem az I'll be missing you volt. Azt ismerem. 😊)
_Atti_
Aki bújt aki nem számban 6:10 nél kezdõdik, de ha adtok tárhelyet levágom belõle azt feltöltöm

Maco13
tárhelyet tudok adni
bld
bonusz cucc?
rakd már fel vhová v iylesmi ha tudod

_Atti_
hehe hallgatom a bankos norbát erre most veszem észre a bonusz cuccot az 'aki bujt aki nem' végén😊 eddig mindig leállitottam nem láttam hogy 15 perc 😊

slima
nézzetek be ide: http://www.187fightmusic.uw.hu

fightmusic.blog.hu

bld
a minap turkálgattam a régebbi zenéim közt és találtam egy pár raptorz számot, ha vki még nem ismeri a szvinget hallgassa meg sztem nagyon nagy az üteme

lent van<#eljen>, jöhet a többi és mégegyszer thanks<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Maco13
sajnos csak 250 megás a tárhelyem, így most csak ezek fértek fel. Ha leszedted szólj és megy a többi is
Maco13
Maco13
meg hát 😊
picit siettem, szal mégeccer<#vigyor2>

"Öhm,a nem problem..feltöltenéd újból azokat, mint anno?" = "Öhm, nem nagy problem, ha feltöltenéd azokat, mint anno?"

<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Öhm,a nem problem..feltöltenéd újból azokat, mint anno? Braille, Taxi1,2,3 és a többi<#vigyor2>. Mer asztali gépemen nicnsenek meg és hát:S...az laptopon volt még, de nemtom, ezeket átküldözgetni msn-n?ja és hogyan oldanám meg ezeket az átküldözgetéseket?<#hehe> Szal, ha nem nagy gond, akkor feltehetnéd újból és elõre is nagyon thanks<#wave> Max leszeded, ha letöltöttem<#hehe>

Maco13
na vettem fél giga tárhelyet a cégnek de abból sztem legalább 450 mega hip-hop lesz a biztonság kedvéért😄
Ha elkezdek feltölteni akkor dobom a linket is. Ha van valami spec kívánság h miket tegyek fel akko írjatok
bld
az lényegtelen, lemész az állomásra veszel egy jegyet és ott megtudod h hányas vágányról megy felszállsz onnan meg már érzésbõl lehet tolni😄 kis söröcske....

kb<#hehe>...meg azt se tudom,h merre van ez a Gyomaendrõd<#vigyor2>

bld
hát ja csak ki kéne rabolni egy bankot h jól érezzem magam😉

aztaaa...<#wow1>...elkéne menni

ez A party

B-SONG WEEKEND

2006 JÚLIUS 13-16 - GYOMAENDRÕD PÁJER STRAND

NEMZETKÖZI HIPHOP FESZTIVÁL

CANIBUS (USA)
AFU-RA (USA)
MARC HYPE & JIM DUNLOOP (GER)
2 × ITF BAJNOK
DJ TIGERSTYLE & WANDAN (UK)
5×DMC & 3×ITF BAJNOK
PERVERS (A)
SEIZU (A)

AKKEZDET PHIAI / ARTOSCSABA / AZA / BOBAKROME / DEEGO
DSP BRADAZ / FANKADELI / FHÉSZEK / FULL CONTACT THEORY
GABÓ / HOMEREKORDS ALLSTARS / HÕSÖK / KÜLÖNVÉLEMÉNY
LUDDITÁK / MC GÕZ / MIKROFONTOS / PUNNANY MASSIF / RAPSZODIK
REBELLIÓ / SISKA FEENOOCCHI / SUPPAH & WHERDEE / ZÖLDÖVEZET

DJ FREQUENT / DJ GERYSSON / DJ KWIKKA / DJ NADIR
DJ QUICK / GILI / GYÖREMIX! / JERSEY / ROCKSTEADY
SPEEDY / VINYL WARRIORS / ZSIGABÁ
FOKAMAN / PLAYAZ / ZILIO / DJ TOUR THE J / PAUL MAD

HIPHOP / BREAKBEAT / DANCEHALL / REGGAE 1 HELYSZÍNEN!!!

Július 13-16. között megfordul a világ Békés megye körül: itt lesz egyenesen Amerikából Canibus és Afu-ra, Angliából DJ Tigerstyle & Wandan teszi tiszteletét nálunk, Németországból Marc Hype & Jim Dunloop érkezik hozzánk hasonlóképp, mint az osztrák Pervers és Seizu, ráadásul mindenki csak azért, hogy végre a messzeföldön híres magyar közönséget, azaz bennünket szórakoztassanak. A nemzetközi fellépõk mellett itt lesz a magyar underground színe-java, szóval aggodalomra semmi ok! Épp ellenkezõleg! A baráti környezetet, baráti belépõk, baráti árak kísérik, amely bõven elég alapot szolgáltat ahhoz, hogy… …a folytatást mindenki képzelje oda! Tudjátok Ti, nem kell magyarázni: hatalmas arcon-pörgés Dél-Keleten! A fellépések mellett - ivás közben - számos programmal szolgálunk még: lesz kosárlabda, freestyle, beatbox, break, beach hangulat, a legdögösebb csajok közül kerül ki a strand szépe, a szomjas arcoknak sörivó-, az éhes szájaknak pizzaevõ verseny nyereményekkel – csak, hogy néhányat kiemeljek.
Mindemellett zsíros basszusok, ütõs beatek, RAP sokféle nyelven és a magyar underground!

Három dologra figyelj oda! Az elsõ, hogy le ne maradj, mert bánni fogod, a másik, hogy tedd magad szabaddá, a harmadik, hogy jegyek csak limitált mennyiségben kaphatóak, úgyhogy az a biztos, ha hamarabb megrendeled vagy a www.b-song.com oldalunkon feltüntetett üzletekben megvásárolod!

Minden további információt megtalálsz a honlapon, úgy, mint a fellépõk biográfiáját, interjúkat, riportokat, a jegyrendeléssel kapcsolatos dolgokon keresztül a részletes programokig, úgyhogy jó böngészést és találkozzunk nyáron kint a gyomaendrõdi Pájer strandon!

Lényeg a lényeg: július 13-16 között B-Song Weekend a gyomaendrõdi Pájer strandon! A hazai hip-hop paletta nagy alakjai mellett világsztárok jönnek az USA-ból, UK-bõl, Németországból és Ausztriából! Mindezt baráti áron, egy kellemes, igazi lazítós környezetben kínálja a B-Song Crew! Lesz beach, hang, fény, streetball, sör, és ami még belefér!
Jegyek limitált mennyiségben kaphatóak, így biztosítsd be magad idejében! Ráadásul elõvételben olcsóbb is!

Addig is a legjobbakat mindenkinek!

Napijegy elõvételben : 2000 HUF
Hetijegy elõvételben : 5500 HUF

Napijegy a helyszínen : 2.500 HUF
Hetijegy a helyszínen : 6.500 HUF

A belépõár magába foglalja a strandhasználatot, a sportpályák használatát, autós parkoló haszálatot,
a díjtalan fesztiválbusz használatát és a napi koncerteket.
2 napos jegy NINCS !!!

Bõvebb infó : www.b-song.com

ezer thanks<#wave>

Maco13
sry most értem haza az omlásból. Felraktam neked a mia-t ide
ja oké, csak kérdeztem, mer ha van M.I.A. én is meghallgattam volna. msn-re felveszlek, de torrentes cuccot most nemtok tölteni, mer laptopról vok és ott nincs meg az letöltõ progi, vagy mi a szösz... annyira nem értek hozzá. Asztali gépem meg hát most bekrepált...

Maco13
nem engedi felrakni. eleve 50 mega a tárhely amit elvileg 2 hétig át lehet lépni. A taxi magában 150Mb, ezek szerint ennél többet nem lehet felpréselni. Ha használtok torrentet akkor meg tudom adni azt amelyikrõl nekem lejött. Vagy vegyél fel msn-en és átküldöm ([email protected])
hajrá<#eljen><#taps>...amúgy most akkor a M.I.A. hol van?:S

Maco13
Maco13
[url=http://users.hszk.bme.hu/~fm605/Taxi .zip]Taxi 1-3 Soundtrack[/url]
megyek vizsgázni, szurkoljatok 😊
Maco13
leszedtem neked, ha bemászok vizsgázni akkor felrakom, itthonról baszakodik a feltöltés
ok, ez is yo volt. Írni kéne nekik,hogy dojanak piacra még1albumot<#hehe>. A taxi zenékre kíváncsi leszek és elõre is thanks!<#eljen><#worship><#wave>

Maco13
azt, ami neked is megvan. nincs több braille sry, de holnap megyek vizsgázni akkor felrakom a taxi zenéket
bld
brell bõl miket raktál fel?

ebbõl még nincs több? mer nagyon bejön nekem

nem NBA Live 2006ba van ez?<#vigyor2>ha igen,yo szám,egyik kedvencem a géjmbõl<#eljen>

GWHSZ
Hali!!
Vaki nem tudja, hogy honnan tudnám letölteni M.I.A. - Bucky Done számot?
L.õre is kössz!!<#dumcsi>

Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/

A Taxi zenéit szívesen meghallgatnám...ha még mindig feltudod tenni

Maco13
a román is kurva jó. hétfõn megyek legközelebb egyetemre, akkor rakok fel újakat. addig lehet szavazni ha akartok