HIP - HOP/ RAP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is keveset tudok megvenni, de akkor se töltöm le....én is most Rich-zed vs Alakváltók EP között gondolkozom.....Rich-Zed tudása miatt érdekelne, Alaktváltók Artoscsé és Siska miatt :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
megmondom õszíntén én se vettem meg :S
hát szentem még gyakorolj!!
http://d.turboupload.com/d/994115/odabasz.mp3.html
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
amúgy van a REPP LP-hez szövegkönyv ha vki nem tudná.....majd dobom a linket ha kell vkinek :D
amúgyszívesen meghallgatnám de ennyi pénzt nekm fanka nem ér.. (sry aki szereti sry)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
nevezetesen Fankadeli - Repp LP
nagyon durva... pedig rendes lenéztem, de olyan szövegek vannak benne hogy rendes néztem :)
keresek egy régi zenét, de nemjut eszembe az elõadó:
a klip egy ambulanica kocsiban játszódik a legtöbbet, egy csávó és egy csaj nyomja
a másik pedig egy fehér ilyen kopasz csévó, németül rappel..
vki tudna segíteni, mert megõrülök:D??
nagyon gondókodom rajta, mert mikor volt a Salátában nagyon okosakat(pozitív értelemben) mondott...
BUDA > miskolc.
nyiregyröl is jön haver 8H)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
BUDA > miskolc.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
sose ajánlanám ezeket a fostarisznyákat
Csesza:
"kivéve majka papi, ogli giligiligiiii, dopelaci"
azt gondoltam ezeket ajánlod<#nyes>#nyes>, a dopet már én sem bírom, a többit még eltûröm
Qwerty4
kivéve majka papi, ogli giligiligiiii, dopelaci
nézz körûl a bannerban megadott linkeknél :D
a magyaroknál semmi sem fut, nem nagyon ismerem a magyar rap produkciókaesetleg van olyan magyar rap csapat aki üti a külföldi(USA) szintet, vagy megközelíti?
Qwerty4
nagyon bejön...tegnap hallgattam, de ma is muszály volt :D
legjobban az Angolosan kérem meg a Telepi patkány jön be....
fejtsétek meg nekm is kell:D
inkább Bennieman
de nem biztos :)
Van egy zeneszámom amit mobilról szedtem fel ,de nemtudom a címét!
Ha valaki felismeri akkor azt megköszönném!!!írjatok emailt vagy vegyetek fel [email protected]
Elõre is kössz!!! Peti
Itt a felvétel - 1 Mb