HIP - HOP/ RAP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eggyértelmûen, Alakváltók

LasDen
le kell szokni és lesz zsé :D
én is keveset tudok megvenni, de akkor se töltöm le....én is most Rich-zed vs Alakváltók EP között gondolkozom.....Rich-Zed tudása miatt érdekelne, Alaktváltók Artoscsé és Siska miatt :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

annyi jó cucc van mostanába amit megvennék, de nincs nekem ennyi pénzem, azaz igazság hogy mostanába már azis gondot okoz hogy megvegyem a napi doboz cigimet :(

ezzel én is így voltam, de ez nagyon durva lett

megmondom õszíntén én se vettem meg :S

bonyolult progi, de megér egy kis idõt ráádolzni

ok fõnök akkor mutasd meg hogy mûködik a reason. mert én nem nagyon értek hozzá még.van 1-2 próbálkozás de hát harmatgyengék...
jah meg ezt a Claps-et hanyagolni kéne, tök nem illik bele
nemtom azt a programot minek használod, Reason rlz..
hát szentem még gyakorolj!!
http://d.turboupload.com/d/994154/introo.mp3.html és az utolsó.na nézzétek meg ha van kedvetek mondjatok véleményt
http://d.turboupload.com/d/994145/lucky_strike.mp3.html fidooo ezeket majd szedd le.
http://d.turboupload.com/d/994132/yoyoyo.mp3.html
legujabb szerzeményeim.fruit loops al.
http://d.turboupload.com/d/994115/odabasz.mp3.html
Ottto
Fankáért nem adok pénzt, sry. Grebbelés jó 5let! Link ide is jöhet. Egyszer-kétszer meghallgatom mint a többit azt kész :/

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

LasDen
nem ennyiért?? sokkal olcsóbbak mint amit a boltban találsz....simán megéri :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bld
megvenni ja ja csak nem ezt és fõleg nem ennyiért, meg ugye nem adunk ki arra pénzt amit inygen is lehet;)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

LasDen
érdekes kérés....én felnem fogom az biztos.....hazait csak megvenni..!!! :D

amúgy van a REPP LP-hez szövegkönyv ha vki nem tudná.....majd dobom a linket ha kell vkinek :D

bld
nem akarja vki felgrebbelni mp3ba mondjuk?:):)
amúgyszívesen meghallgatnám de ennyi pénzt nekm fanka nem ér.. (sry aki szereti sry)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

LasDen
jaja.......én a megejelenés után 1-2 héttel megvettem......nagyon ot van :D

Halottátok az uj Fanka lemezt?

nevezetesen Fankadeli - Repp LP

nagyon durva... pedig rendes lenéztem, de olyan szövegek vannak benne hogy rendes néztem :)

hello hello
keresek egy régi zenét, de nemjut eszembe az elõadó:
a klip egy ambulanica kocsiban játszódik a legtöbbet, egy csávó és egy csaj nyomja
a másik pedig egy fehér ilyen kopasz csévó, németül rappel..
vki tudna segíteni, mert megõrülök:D??
Fido4life
Holnap 2Pac emlékbuli, Budapesten a Klubmediterránban !!

LasDen
vkinek megvan a Rich-Zed albuma? ha igen vélemény?
nagyon gondókodom rajta, mert mikor volt a Salátában nagyon okosakat(pozitív értelemben) mondott...

sg bulee D:

BUDA > miskolc.

báttyó02
gyere (H)
nyiregyröl is jön haver 8H)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

lemegyek :o

BUDA > miskolc.

báttyó02
pénteken fanka+mc gõz miskolcon (=H)(H)(H)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fido4life
szerintem se..:D meg részegen amúgy is bármi hallgatható..:D

Qwerty4
hát ahogy nézem itt nem lesz vevõ<#vigyor5>

Qwerty4

vannak kis csicska divatgecik akik vennék ha csak asszondod hogy dope cd eladó :D

Ottto
Szerinted megvené valaki? :D

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

add el :DDDD

Fido4life
Nekem van két eredeti Dopeman cd-m :D:D

nem akarom kifejteni a bõvebb véleményem ezt a 3 elõadót(?) illetõen mert a végén bannolnának :D

sose ajánlanám ezeket a fostarisznyákat

Qwerty4
na jól összement a 2 mondat...<#shakehead>

Csesza:
"kivéve majka papi, ogli giligiligiiii, dopelaci"
azt gondoltam ezeket ajánlod<#nyes>, a dopet már én sem bírom, a többit még eltûröm

Qwerty4

csak olyan van...

kivéve majka papi, ogli giligiligiiii, dopelaci

nézz körûl a bannerban megadott linkeknél :D

Qwerty4
nálam Chamillionaire <#worship>
a magyaroknál semmi sem fut, nem nagyon ismerem a magyar rap produkciókaesetleg van olyan magyar rap csapat aki üti a külföldi(USA) szintet, vagy megközelíti?

Qwerty4

Fido4life
Külföldieknél nálam mostanában NaS fut..:)

sztem szar lett az uj album de az Angolosan kérem az zsíír azt már hallottam kb. egy fél évvel 1 évvel ezelõtt

LasDen
Nah asszem nálam a nyár albuma a Raptorz - Második harapás lett...:D
nagyon bejön...tegnap hallgattam, de ma is muszály volt :D
legjobban az Angolosan kérem meg a Telepi patkány jön be....

Maco13
annyit nem hallgattam damient h hangról felismerjem,cska feelingre gondoltam
bld
nkem adja ez a szám
fejtsétek meg nekm is kell:D

damien-nek kicsit nagyon más a hangja, de lehet hogy az én hangfalam a szar :DDD

Maco13
nemtom csak olyasmi hangzása van
tutinem...

inkább Bennieman

de nem biztos :)

Maco13
Damien Marley?
Szuiasztok!
Van egy zeneszámom amit mobilról szedtem fel ,de nemtudom a címét!
Ha valaki felismeri akkor azt megköszönném!!!írjatok emailt vagy vegyetek fel [email protected]

Elõre is kössz!!! Peti

Itt a felvétel - 1 Mb
bld
hát kb minden amerikai engem az nfsu zenéire emlékeztetett

Maco13
félévkezdés meg meló
na mi van itt kérem szépen?