Hálózat help!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki plzz, okoskodjon mar egy picit.. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Olyat nem teszek fel, ami mégjobban szétkurja a rendszert. :|
akkor szenvedj! <#hawaii>#hawaii>
SP2tol az isten ovjon meg. A windowsos tuzfal meg vicc.
minek tûzfal? SP2-ben is van, annyi elég
Leccci nehogy bezarjatok, mert direkte nyitottam uj topikot, mert mar 2napja szivok ezzel a kiba szarsaggal es 5letem sincs mi lehet a problema!
Itt probaltam mar seggitseget kerni, de nem nagyon jutottunk semmire sajnos.
Idezet:
"Szoval ADSL-es GEP "A" (szerver)
GEP "B" (Kliens)
crosslink kabelen halokartyaval osszekotve "A" es "B". Az istennek nem akart menni se a halo se a net "B"-n. "A" se latta "B" megosztott mappait, de pingelni mind2 tudta a masikat. (általaban)
Tuzfal kikapcs, minden mukodik. Tuzfal bekapcs, semmise mukodik. Tuzfal: legfrissebb KERIO.
(itt jegyeznem meg h a kerio eddig nagyon faszasan mukodott, problema nem volt vele csak h belassitja a gepet)
Szoval Kerio le a geprol. Sygate fel. (szerverre csak)
Vhogy engedelyeztem h "B" lassa "A" internetkapcsolatat es a halozatot is. Mukodott is szepen, aztan "B"-t kikapcsoltuk es hirtelen megszakadt az ADSL kapcsolat.
Tehat a gond az h ha "B"vel megszakad a kapcsolat, akkor "A"n szetkapcsol a net. diohejban ennyi lenne.
Plussz még egy kerio problema, ujabban ha
talca-keriojobbklikk-tuzfal beallitasai, akkor a kerio cpu hasznaltsaga felmegy 100%ra es jopar percig ugy marad, essem jo igy. Ez miert van ?
Tulajdonsagok.
"A" XP prof. angol, halokari, ADSLnet, d-link modem
"B" XP home magyar, halikari
Alap halobeallitasok oké (ip, dns, atjaro oké, nem ilyen láma kerdes azert nekem is van egy kis alap halozati tudasom)
Itt probaltam mar seggitseget kerni, de nem nagyon jutottunk semmire sajnos.
Idezet:
"Szoval ADSL-es GEP "A" (szerver)
GEP "B" (Kliens)
crosslink kabelen halokartyaval osszekotve "A" es "B". Az istennek nem akart menni se a halo se a net "B"-n. "A" se latta "B" megosztott mappait, de pingelni mind2 tudta a masikat. (általaban)
Tuzfal kikapcs, minden mukodik. Tuzfal bekapcs, semmise mukodik. Tuzfal: legfrissebb KERIO.
(itt jegyeznem meg h a kerio eddig nagyon faszasan mukodott, problema nem volt vele csak h belassitja a gepet)
Szoval Kerio le a geprol. Sygate fel. (szerverre csak)
Vhogy engedelyeztem h "B" lassa "A" internetkapcsolatat es a halozatot is. Mukodott is szepen, aztan "B"-t kikapcsoltuk es hirtelen megszakadt az ADSL kapcsolat.
Tehat a gond az h ha "B"vel megszakad a kapcsolat, akkor "A"n szetkapcsol a net. diohejban ennyi lenne.
Plussz még egy kerio problema, ujabban ha
talca-keriojobbklikk-tuzfal beallitasai, akkor a kerio cpu hasznaltsaga felmegy 100%ra es jopar percig ugy marad, essem jo igy. Ez miert van ?
Tulajdonsagok.
"A" XP prof. angol, halokari, ADSLnet, d-link modem
"B" XP home magyar, halikari
Alap halobeallitasok oké (ip, dns, atjaro oké, nem ilyen láma kerdes azert nekem is van egy kis alap halozati tudasom)