Tabulatúrák
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok emberek! lenne egy hatalmas kérésem ha nem gond....ha valaki tudja hogy honnan lehetne lelesni a 'Replika - Lélek útján' címü szám tabját akkor pls<#help>#help><#help>#help><#zavart1>#zavart1>
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves
Légyszi valaki küldej már el a Replika A Film címû számának a Tab-ját ha megvan valakinek.Ugyanis google a barátom de sehol sem találom.köszi elõre [email protected]
Hali. Impelliteri - Countdown to the revolution tab kellene. ha valakinek van plz irjon. Lehet kotta is.. thx
Szia!
Köszönöm a segítségedet! Itt a szám ha nem baj akkor klipp és 40 mb!Légyszi akkor szólj már ha kész van!Mégegyszer köszi!
http://www.road.hu/video/road-nemondd(klip2006).mpeg
Üdv
Köszönöm a segítségedet! Itt a szám ha nem baj akkor klipp és 40 mb!Légyszi akkor szólj már ha kész van!Mégegyszer köszi!
http://www.road.hu/video/road-nemondd(klip2006).mpeg
Üdv
SZiasztok!
Valaki nem szedné le nekem a road - ne mondd címû számának az akkordjait(Ha tab az sem baj)!!!:-))))))
Köszi
Valaki nem szedné le nekem a road - ne mondd címû számának az akkordjait(Ha tab az sem baj)!!!:-))))))
Köszi
Hello! Depresszió - Éjszaka egyedül tabot keresnék! Ha valakinek van, ossza meg légyszi! Köszi elõre is!
hi! replika tabban vagy kottában nemtudnátok nekem segíteni? az lenne a kérdésem,h hol lehet találni?! :P
GITÁRTAB
Nagyon fasza kis oldal;Ráadásul Magyar, rengeteg csapda dal GPro verzióban!!!
Azt kérdezném hogy a 911tabs.com-on lévõ Öszes tabot hogy lehet leszedni egyszerre??
és nem külön-külön!!
Nagyon fasza kis oldal;Ráadásul Magyar, rengeteg csapda dal GPro verzióban!!!
Azt kérdezném hogy a 911tabs.com-on lévõ Öszes tabot hogy lehet leszedni egyszerre??
és nem külön-külön!!
Remélem tudtok segíteni
Sepultura - Come Back Alive tab kellene (GuitarPro-s lenne a legjobb)
köszi
Sepultura - Come Back Alive tab kellene (GuitarPro-s lenne a legjobb)
köszi
használj bearshare-t avval könnyen tudsz a neten tabokat találni kis szerencsével magyarok is lesznek benne,
ha nem lenne itt megtalálod:
BearShare_Pro_v5.2.5.3
ha nem lenne itt megtalálod:
kösz szépen a segítséget és a további keresést <#taps>#taps>
tankcsapdából összvissz vagy 6 dalhoz van sajna tab,
igy lettel gp.4
mitõl legyen gp.4
szabadon gp.4
van még ha megtalálom felrakom a többit is...
hja kowa+ a vega elsõ 2 albuma kellene ha linket adnátok;)
igy lettel gp.4
mitõl legyen gp.4
szabadon gp.4
van még ha megtalálom felrakom a többit is...
Tankcsapda Guitar Pro tabban nem tudtok segíteni hogy hol talizhatok??
A 911Tabs -on már jártam !!! És köszi az Ektomorfos gp-s tabokat McGrady!!<#worship>#worship>
A 911Tabs -on már jártam !!! És köszi az Ektomorfos gp-s tabokat McGrady!!<#worship>#worship>
ja meg ha tudnátok replikát is mondani nagyon megköszönném
sziasztok nem tudjátok hogy hol lehet supernem tabokat találni??
haleee
valaki nem tudja a road nem kell más címûû számnak a tabját(a guitar pros lenne a legjob)elõre is kösz!!
valaki nem tudja a road nem kell más címûû számnak a tabját(a guitar pros lenne a legjob)elõre is kösz!!
http://www.ultimate-guitar.com/tabs/ektomorf_tabs.htm
sajna nem bass, de a guitar pro fájlokba valszeg bennevan a bass is
sajna nem bass, de a guitar pro fájlokba valszeg bennevan a bass is
Kuss!-magyarázta.
Nekem BASS tabok kellenének !!!!
pl:Ektomorf , Road
pl:Ektomorf , Road
A / a csúszást jelenti, nem? Én úgy tudom, h. pl a 3\2 (vagy 3/2) az, hogy a 3. bundon pengetsz, és lecsúsztatod az ujjadat a 2. bundra. De a tabokra általában ráírják, milyen jelzéseket használnak (külföldi tabokon)
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Nah ez remek:) köszi a segítséget:)
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
a /2 szerintem az hogy nem pengetsz miközben megszólal a hang. szóval ráteszed két ujjad a 3masra és a 2esre...miután kipengetted a 3mast vedd le az ujjad róla, szinte "tépd" le, utána hallatszódnia kell a 2esnek...a ^ pedig szerintem a kihangsúlyozott hang
ha biztos akarsz lenni benne akkor hallgasd meg a számot, hogy ott kihallatszódik-e minden hang tisztán, illetve valamelyik hangsúlyosabb, vagy valamelyik éppen hogy csak hallatszik :)
remélem tudtam segíteni
ha biztos akarsz lenni benne akkor hallgasd meg a számot, hogy ott kihallatszódik-e minden hang tisztán, illetve valamelyik hangsúlyosabb, vagy valamelyik éppen hogy csak hallatszik :)
remélem tudtam segíteni
Kuss!-magyarázta.
Hali, kezdõ kitáros vagyok még nagyon:) és lenne egy olyan kérdésem hogy ez mit jelent....5^3\2.. mert azt vágom már hogy a számok azok a bundokat jelzik hogy hol kel le fogni de erre a per jelre nem tudok rályönni:)ha valaki tud segíteni annak kössz.
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
nem tudja valaki a Road nem kell más kottáját?
pmobil kották/tabok kellenének eddig sehol sem találtam vki tud mondani 1 oldalt vagy vmit ahonnan letom szedni?
köszi :)
köszi :)
Kuss!-magyarázta.
Na arra én is<#smile>#smile>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ja igen, már mindenütt néztem...
Nagy ritkán lehet találni egy-egy zenész saját kottáit,
vagy olyat, amikor vki megvette 10ezerért és beszkennelte...
Na erre vágyok<#wink>#wink>
Nagy ritkán lehet találni egy-egy zenész saját kottáit,
vagy olyat, amikor vki megvette 10ezerért és beszkennelte...
Na erre vágyok<#wink>#wink>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Köszi!<#eljen>#eljen>
A másodikat ismertem, elég jó módszertanilag.
Az elsõt ki fogom meríteni!....
Nem fontos hogy tabok legyenek, kotta (sheet) is jó!
Pdf,doc,txt,jpeg akármi.
A másodikat ismertem, elég jó módszertanilag.
Az elsõt ki fogom meríteni!....
Nem fontos hogy tabok legyenek, kotta (sheet) is jó!
Pdf,doc,txt,jpeg akármi.
Sziasztok!
Funky, jazz, fusion tabok érdekelnének,
file-cserélõkkel már mindent leszedtem, így webes vagy ftp-s linkeket várnék.
Egy kérdés: van-e valami könnyen használható progi, amiben sok "elõre gyártott" dob-groove van, és lehet vele stereoban felvenni(mic v. line in)?...
Cubase és tsai nem jók, mert a dobot nekem kell(ene) megcsinálni!!
Master keyboardom nincs. Heeelp!<#help>#help><#help>#help><#help>#help> Tenk jú.
Funky, jazz, fusion tabok érdekelnének,
file-cserélõkkel már mindent leszedtem, így webes vagy ftp-s linkeket várnék.
Egy kérdés: van-e valami könnyen használható progi, amiben sok "elõre gyártott" dob-groove van, és lehet vele stereoban felvenni(mic v. line in)?...
Cubase és tsai nem jók, mert a dobot nekem kell(ene) megcsinálni!!
Master keyboardom nincs. Heeelp!<#help>#help><#help>#help><#help>#help> Tenk jú.
http://jftab.free.fr
itten egy kis tab:P
itten egy kis tab:P
Hooligans tabokat nem tud valaki?
használd egészséggel!
Játssz egy kicsit a tûzzel
Ez lesz a REPUBLIC daloskönyv címe, amely a karácsonyt megelõzõ héten jelenik meg. A könyv 67+1 kottát tartalmaz, de ezen kívül dalszövegeket, riportokat, életrajzokat és sok-sok képet is találhatunk benne. A kottáskönyv könyves- és lemezboltokban lesz kapható, javasolt fogyasztói ára 2990,- forint . A késõbbiekben megpróbálunk pontos listát közölni arról, hogy melyik városokban pontosan hol lesz kapható.
- 2000. dec. 07. -
link ahol volt
ezt írtam be keresõbe
Játssz egy kicsit a tûzzel
Ez lesz a REPUBLIC daloskönyv címe, amely a karácsonyt megelõzõ héten jelenik meg. A könyv 67+1 kottát tartalmaz, de ezen kívül dalszövegeket, riportokat, életrajzokat és sok-sok képet is találhatunk benne. A kottáskönyv könyves- és lemezboltokban lesz kapható, javasolt fogyasztói ára 2990,- forint . A késõbbiekben megpróbálunk pontos listát közölni arról, hogy melyik városokban pontosan hol lesz kapható.
- 2000. dec. 07. -
link ahol volt
ezt írtam be keresõbe
Na, de hogy én is adjak, itt van egy nagyon jó site! Én csak néhányat néztem meg közülük de itt van egy csomó faxa song!
PUSH
PUSH
nm
ossianhoz asszem itt találsz
www.mysongbook.com
guitar pro-s
www.mysongbook.com
guitar pro-s
Oldal 1 / 2Következő →