66
Lökjed a linket!
-
#66 sziasztok emberek! lenne egy hatalmas kérésem ha nem gond....ha valaki tudja hogy honnan lehetne lelesni a 'Replika - Lélek útján' címü szám tabját akkor pls -
Joceszko #65 Légyszi valaki küldej már el a Replika A Film című számának a Tab-ját ha megvan valakinek.Ugyanis google a barátom de sehol sem találom.köszi előre [email protected] -
d4v1d #64 Hali. Impelliteri - Countdown to the revolution tab kellene. ha valakinek van plz irjon. Lehet kotta is.. thx -
C4akela #63 ROAD - Ne mondd -
C4akela #62 Szia!
Köszönöm a segítségedet! Itt a szám ha nem baj akkor klipp és 40 mb!Légyszi akkor szólj már ha kész van!Mégegyszer köszi!
http://www.road.hu/video/road-nemondd(klip2006).mpeg
Üdv -
#61 ha feltöltöd valahova, megcsinálhatom -
C4akela #60 SZiasztok!
Valaki nem szedné le nekem a road - ne mondd című számának az akkordjait(Ha tab az sem baj)!!!:-))))))
Köszi -
brtamas #59
Köszi a segítséget!
Brückner Tamás
[email protected]
-
#58 Hello! Depresszió - Éjszaka egyedül tabot keresnék! Ha valakinek van, ossza meg légyszi! Köszi előre is! -
Blackmumus #57 hi! replika tabban vagy kottában nemtudnátok nekem segíteni? az lenne a kérdésem,h hol lehet találni?! :P -
bcrics #56 GITÁRTAB
Nagyon fasza kis oldal;Ráadásul Magyar, rengeteg csapda dal GPro verzióban!!!
Azt kérdezném hogy a 911tabs.com-on lévő Öszes tabot hogy lehet leszedni egyszerre??
és nem külön-külön!! -
Arsenalfun #55 Remélem tudtok segíteni
Sepultura - Come Back Alive tab kellene (GuitarPro-s lenne a legjobb)
köszi -
bcrics #54 használj bearshare-t avval könnyen tudsz a neten tabokat találni kis szerencsével magyarok is lesznek benne,
ha nem lenne itt megtalálod:
-
Arsenalfun #53 kösz szépen a segítséget és a további keresést -
bcrics #52 tankcsapdából összvissz vagy 6 dalhoz van sajna tab,
igy lettel gp.4
mitől legyen gp.4
szabadon gp.4
van még ha megtalálom felrakom a többit is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hja kowa+ a vega első 2 albuma kellene ha linket adnátok;)
-
Arsenalfun #51 Tankcsapda Guitar Pro tabban nem tudtok segíteni hogy hol talizhatok??
A 911Tabs -on már jártam !!! És köszi az Ektomorfos gp-s tabokat McGrady!! -
good charlotte #50 ja meg ha tudnátok replikát is mondani nagyon megköszönném -
good charlotte #49 sziasztok nem tudjátok hogy hol lehet supernem tabokat találni?? -
#48 Tessék: Road - Nem kell más -
Max Cool #47 haleee
valaki nem tudja a road nem kell más címűű számnak a tabját(a guitar pros lenne a legjob)előre is kösz!! -
#46 http://www.ultimate-guitar.com/tabs/ektomorf_tabs.htm
sajna nem bass, de a guitar pro fájlokba valszeg bennevan a bass is -
Arsenalfun #45 Nekem BASS tabok kellenének !!!!
pl:Ektomorf , Road -
#44 H - hammer-on
/ - slide
P - pull-off
^ - half bend
^^ - full bend
~ - vibrato -
#43 A / a csúszást jelenti, nem? Én úgy tudom, h. pl a 3\2 (vagy 3/2) az, hogy a 3. bundon pengetsz, és lecsúsztatod az ujjadat a 2. bundra. De a tabokra általában ráírják, milyen jelzéseket használnak (külföldi tabokon) -
#42 A Muszty-Dobay Féle Csalamádék nincsennek meg valakine e-bokk formában? ^^ -
Madu #41 Nah ez remek:) köszi a segítséget:) -
#40 a /2 szerintem az hogy nem pengetsz miközben megszólal a hang. szóval ráteszed két ujjad a 3masra és a 2esre...miután kipengetted a 3mast vedd le az ujjad róla, szinte "tépd" le, utána hallatszódnia kell a 2esnek...a ^ pedig szerintem a kihangsúlyozott hang
ha biztos akarsz lenni benne akkor hallgasd meg a számot, hogy ott kihallatszódik-e minden hang tisztán, illetve valamelyik hangsúlyosabb, vagy valamelyik éppen hogy csak hallatszik :)
remélem tudtam segíteni -
Madu #39 Hali, kezdő kitáros vagyok még nagyon:) és lenne egy olyan kérdésem hogy ez mit jelent....5^3\2.. mert azt vágom már hogy a számok azok a bundokat jelzik hogy hol kel le fogni de erre a per jelre nem tudok rályönni:)ha valaki tud segíteni annak kössz. -
#38 Régen ez volt a kedvencem, de már nem olyan jó:(
Link
Most leggyakrabban ide járok:
Link -
#37 Road - Nem kell más -
Sekler #36 nem tudja valaki a Road nem kell más kottáját? -
#35 pmobil kották/tabok kellenének eddig sehol sem találtam vki tud mondani 1 oldalt vagy vmit ahonnan letom szedni?
köszi :) -
Aspyrin #34 Na arra én is -
#33 Ja igen, már mindenütt néztem...
Nagy ritkán lehet találni egy-egy zenész saját kottáit,
vagy olyat, amikor vki megvette 10ezerért és beszkennelte...
Na erre vágyok -
Aspyrin #32 Ja és még két hasznos gyűjtő:
Lap.hu - jazz
Lap.hu - kotta -
#31 Köszi!
A másodikat ismertem, elég jó módszertanilag.
Az elsőt ki fogom meríteni!....
Nem fontos hogy tabok legyenek, kotta (sheet) is jó!
Pdf,doc,txt,jpeg akármi. -
Aspyrin #30 Hali, nemtom tabokat találsz-e, de én ezekről a helyekről szereztem jazz anyagot:
Egyik,másik. -
#29 Sziasztok!
Funky, jazz, fusion tabok érdekelnének,
file-cserélőkkel már mindent leszedtem, így webes vagy ftp-s linkeket várnék.
Egy kérdés: van-e valami könnyen használható progi, amiben sok "előre gyártott" dob-groove van, és lehet vele stereoban felvenni(mic v. line in)?...
Cubase és tsai nem jók, mert a dobot nekem kell(ene) megcsinálni!!
Master keyboardom nincs. Heeelp! Tenk jú.
-
Gabyee #28 http://jftab.free.fr
itten egy kis tab:P -
#27 Olvasgass egy kicsit vissza. Vannak linkek. Ott nézz körül!