Új alaplapot igényel majd az Intel ikermagos processzora
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apám, 7 processzor egy játékkonzolban... Direkt erre a hardverre optimalizált játékok. Azt hiszem megjön a pofon a PC-s piacnak... :)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Forza.
Csak nem gondoltátok komolyan, hogy a kétmagos processzorok majd futnak a régi lapokban??
Az lett volan a világ egyik csodája.
Ha ugyanis az oprendszer nem ismeri a HT fogalmát, akkor azt hiszi, hogy 4 teljes proci van a gépben. És ha mondjuk két számolásigényes szál fut, akkor lehet, hogy véletlenül mindkettõt ugyanarra a fizikai procira teszi, ami ugye nem nyerõ.
És mivel ezek a procik nem nagy szerverekbe vannak szánva, könnyen lehet, hogy valami régebbi oprendszer fog futni rajtuk frissítések nélkül.
Ez így igaz!
De az is igaz, hogy vajon hány játék használja ua 3D engine-t, pl a Q3-ét, még mindíg? (És pl hányan tervezik a Doom3-ét felhasználni a jövõben? Az is valszeg jó pár évig a piacon marad)
Szal azért lehet itten vitázni!
A szerverek vásárlói, hosszútávú partnerek, fontos a "skálázhatóságnk" nevezett reklámszlogen. Vagy is ha, ma veszek egy gépet, akkor azt a jövõ évben tudjam az új prockóval bõvíteni, akár többet is belerakva, ha közben mégiscsak nõ az erõforrás igény.
Ez a hómkomjúter szinten messze nincs így!
Amit az AMD meg az Intel(de szerintem inkább az intel) hómkomjúter szektorban csinálnak, az marketing háború, ahol a rendszer építési elveket is feláldozzák!!!!
Forza.
Ez egy számítógépes architektúra lenne?
Hol itt a hosszú távû mérnöki tervezés?
Ha az aktuális piaci helyzete úgy kívánja, akkor úgy tuningolja az intel a prockóit ahogy csak tudja, csakhogy valami semmire sem jó bencsmarkban jobb eredményt érjen el mint a konkurencia!
Akár azonos tokozáson belül is csinál olyan hüleségeket, amitõl az új prockóhoz vehetsz új alaplapot. Monnyuk ez neki csak jó!
Télleg van aki azt hiszi, hogy játékon kívül valamire is jók ezek az összegányolt procik!
Érdemes megnézni a szerverekbe szánt procik viszonylagos állandóságát.
A mai számításcehnikát gyakorlatilag a dúm õrült gyertkõcök tartják el!
Hú de komoly!!!!;)
Természetesen itt a fórumon jelenlevõ dúm rajongók megfontolt IT szakemberek.;))))
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Forza.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
A HT emulált +1 procit jelent. Az enyém támogatja, de eddig még semmiben nem vettem észre jelentõs különbséget. De biztos van.
Viszont 2 mag azért durva. Hát igen, szívja az áramot, de mostanság, amikor divatba jött megint az SLI... :P
Viszont sztem biztos lesz olyan proci, amiben engesélyezik a ht-t, mert azért 4 szál az csak 4 szál. Szerverekbe nagyon jó. (2 procinál: 4 mag, 8 szál, huhh)
valaki meg tudja mondani??
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Én is intel párti vagyok, de asszem pár generációt most is ki fogok hagyni :)
One Vision. One Purpose.
akkor ez eddíg még csak pletyka?
következõ hír:
"Mégis aktiválva lesz a HT az új Intel 8*0 processzorokban" :p
egyébként szerintetek ezt a letiltást nem lehet feloldani valahogy? biosmodding??
asszem en is atpartolok.
kov gepem biztos amd lesz
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
de ez az s775 tultesz rajta... mire elterjedne, mar le is valtottak :O
Forza.
most lattam zdneten: (komplett gepek)
System Idle Max
3800+ (Nforce 3) 91W 172W
3800+ (KT800 Pro) 82W 162W
P4-3.6ghz (925X) 155W 258W
cziki ... es mi lesz itt a dual magosok eseten :) remelem kicsit kiegyenlitodik a piac ...
Forza.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Még jó hogy nem kezelik a HT-t nem lenne benne rókabõr lehúzósdi, nehogy má szegénykék elessenek pár millától.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!